Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 17

• 39 919
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
На 27- ми върнах в офис кецове и блуза, днес вече имам парите за тях.
Явно сме се разминали с декемврийски сценарий с голямото чакане.

Не знам. С впечатление съм, че на вас много бързо ви възстановяват парите.
Първите пратки, които върнах са на 26.01. Все още нямам потвърдителни имейли дори.
Плюс 1,още чакам връщане на пари от януари, а трябва да връщам още 4 пратки и изчаквам

# 496
  • Бургас
aDaMaNt^, те са без екстра намаление и ги ловят кодове в момента. Чуди се бързо, че са една бройка. Grinning

# 497
LaughingДа, да...затова ги гледам от одеве Laughing Чакам някой да ми направи услуга и да ги поръча Laughing
А как са като качество според вас, добре ли се вижда през тях Rolling Eyes

Edit: Благодаря на който ги купи! Laughing Почти си отдъхнах...но харесха още едни, стояха в кошницата за резерва Nerd

# 498
При мен за бързи не само с връщането на пари, ами и с изпращането. Вечерта на 31-ви поръчах рокли и утре ще са при мен.
А колко чаках боксерките ТХ …
Явно няма толкова поръчки вече.

# 499
  • Бургас
А как са като качество според вас, добре ли се вижда през тях Rolling Eyes

За това още нищо не мога кажа. Само ги мерих снощи пред огледалото, навън не съм ги носила.

# 500
При мен за бързи не само с връщането на пари, ами и с изпращането. Вечерта на 31-ви поръчах рокли и утре ще са при мен.
А колко чаках боксерките ТХ …
Явно няма толкова поръчки вече.
Преди малко поръчах яке за приятелка, даде ми срок за доставка чак 14 февруари 😳

# 501
https://www.aboutyou.bg/p/mascara/chanta-tip-portmone-8985930 - за бъдещата абитур. поръчах с  kod  за 32 процента, може и да не ни хареса на живо, ще видим, просто няма голям избор, поизчерпани са официалните чантички. Дано не връщам, помня, че се чакаше доста за пари.

# 502
Да споделя една неприятна случка от днес. Отидох в Еконт за две пратки (маратонки ТХ ,които чаках с нетърпение и колан)Вчера отказах едни дънки . В Еконт взели,че разменили етикетите за връщане и вместо дънките,върнали маратонките. Половин час ме мотаха и обвиниха,че съм имала много пратки….Звъняха къде ли не,но кашона вече бил натоварен за Германия. Звънях в АЮ,но там не знаеха какво могат да направят. Посъветваха ме да напиша имейл,за да разгледат случая. Маратонките съответно са изчерпани ,а дори и да се появят,няма да са на тази цена. Меко казано,бясна съм😡

# 503
# 504
Това яке ми се вижда изгодно:
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/vila/prehodno-palto-sibiria-8455622?utm_ … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/vila/pr … o-sibiria-8455622

# 505
  • София
Усоях да се добера до една бройка от този модел яке - предполагам върнато
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger/zimno-yake-tyra-8715408?u … _campaign=product

От доста време го търся тъй като моя позната има подобно и много ми харесва. Въпроса е че на моята позната е с гъши пух, а тук в описанието не го виждам.
Дали е грешка в about you или има няколко модела tyra с разлимна подплата?

# 506
70%пух и30% пера е. Поне така пише за червен ото. Едва ли черното ще е различно.

# 507
Да споделя една неприятна случка от днес. Отидох в Еконт за две пратки (маратонки ТХ ,които чаках с нетърпение и колан)Вчера отказах едни дънки . В Еконт взели,че разменили етикетите за връщане и вместо дънките,върнали маратонките. Половин час ме мотаха и обвиниха,че съм имала много пратки….Звъняха къде ли не,но кашона вече бил натоварен за Германия. Звънях в АЮ,но там не знаеха какво могат да направят. Посъветваха ме да напиша имейл,за да разгледат случая. Маратонките съответно са изчерпани ,а дори и да се появят,няма да са на тази цена. Меко казано,бясна съм😡

Аз не получих от Obuvki.bg сандали, които си бях поръчала в намаление. След големи разправии по имейл и телефон, накрая ми дадоха един код за 30% намаление от ненамалената цена, но сандалите въобще ги нямаше, сега се появи 36 номер и си останах без тях. Тоя код за нищо не ми върши работа, защото почти всички обувки се водят намалени от някакви нереални цени и така изтече, без да мога да го използвам. Дадоха обяснение, че пратката била насочена за друга държава.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 18:07 от Poni69

# 508
Аз имам връщане, отразено на 18-ти и пари няма. Не са и малка сума...

# 509
  • Сливен
няма да си ползвам кода с отстъпката  34%.Пишете ЛС

Общи условия

Активация на акаунт