Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 17

• 39 929
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, аз също няма да си ползвам кода от whatsapp. Може да ми пишете на Лс.

# 511
  • София
Напълних кошницата (някои бяха по 1 брой), написах кода, но май не натиснах "Приложи", а направо "Плати". Съответно всичко беше на пълна цена. Веднага анулирах, обаче нещата са блокирани. Някой забелязал ли е кога ще се освободят? Дали има шанс да е след 1/2-1 час? Или е повече?

# 512
  • София
И аз май няма да ползвам кода. -34%. Пишете на лични, ако го искате.

Подарен

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 19:24 от gatanegra

# 513
Таня, може и изобщо да не се появят някои.
Усоях да се добера до една бройка от този модел яке - предполагам върнато
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger/zimno-yake-tyra-8715408?u … _campaign=product

От доста време го търся тъй като моя позната има подобно и много ми харесва. Въпроса е че на моята позната е с гъши пух, а тук в описанието не го виждам.
Дали е грешка в about you или има няколко модела tyra с разлимна подплата?
За черното пише, че е с полиестер, но може и да е грешка 🤔

# 514
Напълних кошницата (някои бяха по 1 брой), написах кода, но май не натиснах "Приложи", а направо "Плати". Съответно всичко беше на пълна цена. Веднага анулирах, обаче нещата са блокирани. Някой забелязал ли е кога ще се освободят? Дали има шанс да е след 1/2-1 час? Или е повече?
[/quote
Ти дебни дали ще се появят.
Вчера така отказах едни маратонки последна бройка и веднага се появиха налични.

# 515
Момичета,

Някой има ли наблюдения върху Calvin Klein Curve? Отговарят ли си на номерата или са уголемени?

Конкретно говоря за суичърите

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/calvin-klein-curve/suichar-7628378?utm_m … _campaign=product

# 516
  • София
Ти дебни дали ще се появят.
Вчера така отказах едни маратонки последна бройка и веднага се появиха налични.
Дебна, но минаха около 40-45 минути и не се появяват.

# 517
Да споделя една неприятна случка от днес. Отидох в Еконт за две пратки (маратонки ТХ ,които чаках с нетърпение и колан)Вчера отказах едни дънки . В Еконт взели,че разменили етикетите за връщане и вместо дънките,върнали маратонките. Половин час ме мотаха и обвиниха,че съм имала много пратки….Звъняха къде ли не,но кашона вече бил натоварен за Германия. Звънях в АЮ,но там не знаеха какво могат да направят. Посъветваха ме да напиша имейл,за да разгледат случая. Маратонките съответно са изчерпани ,а дори и да се появят,няма да са на тази цена. Меко казано,бясна съм😡
Добре , де, не си ли лепите Вие етикета върху кутията ? Как те ще върнат стара пратка вместо нова или не сте взели изобщо дънките?
Аз лятото сама направих голяма простотия- бански на детето от АЮ съм го засилила към НМ. Големи разправии с Еконт бяха не за друго, ами защото той е малолетен и няма право да ги ползва. В офиса ми отказаха да го върнат, след като НМ ми го върнаха без проблем и безплатно. Накрая от АЮ ме посъветваха да ползвам друг офис и след седмица размотаване всичко се оправи.
Пиша го, защото на себе си нямам вяра каква простотия съм могла на сътворя, камо ли онез хора, които са затрупани.
Аз, честно казано , се чувствам неудобно- взема три, върна две, отделно и други получавам. Ако са разсеяни като мен, да са ги уволнили на втория ден.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 21:33 от Mateah

# 518
Тя е отказала пратката, не да я е приела и след това върнала.
На отказани пратки и аз не лепя нищо, то и нямам досег с тях.

# 519
Аз също подарявам промокод 31%,ако някой го иска да ми пише на лични.
Подарен!

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 21:45 от Syreen_84

# 520
  • София
Сложих 2 пуловера в кошница и хоп кода. Но видях, че единия даже го увеличи. Махнах го, пуснах другия и после поръчах отделно първия.
Ето този не го хвана, но страшно ми хареса:
https://m.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins-tall/pulover-8871634?utm … _campaign=product

# 521
Да споделя една неприятна случка от днес. Отидох в Еконт за две пратки (маратонки ТХ ,които чаках с нетърпение и колан)Вчера отказах едни дънки . В Еконт взели,че разменили етикетите за връщане и вместо дънките,върнали маратонките. Половин час ме мотаха и обвиниха,че съм имала много пратки….Звъняха къде ли не,но кашона вече бил натоварен за Германия. Звънях в АЮ,но там не знаеха какво могат да направят. Посъветваха ме да напиша имейл,за да разгледат случая. Маратонките съответно са изчерпани ,а дори и да се появят,няма да са на тази цена. Меко казано,бясна съм😡
Добре , де, не си ли лепите Вие етикета върху кутията ? Как те ще върнат стара пратка вместо нова или не сте взели изобщо дънките?
Аз лятото сама направих голяма простотия- бански на детето от АЮ съм го засилила към НМ. Големи разправии с Еконт бяха не за друго, ами защото той е малолетен и няма право да ги ползва. В офиса ми отказаха да го върнат, след като НМ ми го върнаха без проблем и безплатно. Накрая от АЮ ме посъветваха да ползвам друг офис и след седмица размотаване всичко се оправи.
Пиша го, защото на себе си нямам вяра каква простотия съм могла на сътворя, камо ли онез хора, които са затрупани.
Аз, честно казано , се чувствам неудобно- взема три, върна две, отделно и други получавам. Ако са разсеяни като мен, да са ги уволнили на втория ден.
Пратката в която бяха дънките, я отказах вчера по телефона . Днес отидох за другите две. Те въобще не бяха наясно,какво са нсправили.  В този офис постоянно се сменя персонала и всичко се случва много бавно. През деня говорих със централата на Еконт и от там потвърдиха ,че е станала грешка,която не могат да оправят.

# 522
zs9wr4pg
Код за -15, пратили са го като извинение за боксерките, които чаках цяла вечност.
На мен не ми върши работа, тройно увеличава цената на двете неща в кошницата ми, явно е за ненамалени.

# 523
Здравейте, реших че няма да използвам кода си. Ако някой го иска да пише - 34%

Даден

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 20:10 от Elia 81

# 524
Аз вчера поръчах последен номер и го отказах 10 сек. след поръчката, защото видях, че е останал код. Същия номер се появи чак днес около 10 т.е 12 часа по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт