💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 767
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Добро неделно утро, прекрасни !☺️❤️🌷

" Сутринта е целувката, с която Бог събужда света ! "

Едно от най-трудните неща в живота е да не си усложнявате живота . Събудете се, усмихнете се, пийте кафе ,разходете се или си останете у дома . Неделя е....

"Неделя е . .
-Колко различни могат да бъдат неделите-някак разсеяно отбеляза тя.
-Когато си на 20, на 40, на 60...
На 20 крещиш:Ура,неделя !
На 40 -най-после неделя...
На 60 -наистина ли е неделя? Дори не забелязах !А на неделята изобщо не и пука.Тя идва при всеки и казва :Твоя съм."
Рая Видинска

"Студът е прекрасен. Придава смисъл на топлината "

"Щастието не се крие в годините, месеците, седмиците или дори дните. То може да бъде открито във всеки един момент".

Flowers Hibiscus Мики❤️, / моля, да бъда извинена за закъснението / честита годишнина ! Носете винаги любовта в сърцата си ,подкрепяйте се и бъдете дълги години щастливи заедно !Желая хармония,разбирателство, търпение , топлина и уют в дома ви !Честит празник !

Flowers Hibiscus Усмивка ❤️ /моля , да бъда извинена за закъснението/ Да ти е живо и здраво момчето ! Да бъде много щастлив, успешен и да сбъдва мечтите си !
Цветя за мама !

Flowers Hibiscus Линде❤️, сърдечно ти  благодаря за пътеписа ! Поздравления! Увлекателно и интересно описваш пътуването си ,научих доста нови неща.Смисълът на споделянето е взаимно да се обогатяваме с разнообразна информация.
Надявам се;че лечението на приятелката ти е успешно и се чувства добре.А вечерта на купона с турския екип от болницата е много забавен. Винаги ни изненадвай толкова приятно !

Flowers Hibiscus Има такива хора,които като ги видиш и вече си щастлива !

Красивата любовна история на Еда Йълдъз и Серкан Болат остана завинаги в сърцата ни.

Flowers Hibiscus Времето лети и неусетно минава. Има доста нови   турски продукции. Два предстоящи проекта се обсъждат интензивно в последните дни,за които ще разкажа.

"Казвам се Фара"

С участието на Демет Йоздемир и Енгин Акюрек започва съвсем скоро / май от 15.02 2023 /.Аслъ Енвер трябваше да участва в телевизионния сериал , но е бременна ,поради което ролята е предложена на Демет. Проектът е римейк на популярния американски сериал"Чистач".
В поредицата ще има убийство , на което неволни свидетели са Фарах/ Демет Йоздемир/ и Тахир Лекесис/ Енгин Акюрек/, когото тя среща същата нощ. Фарах трябва да бяга и незаконно да се бори да оцелее със сина си.
Срещата между Фарах и Тахир ще промени живота им завинаги.

И още едно ново заглавие телевизионния сериал"Семейство"  с Къванч Татлъту и Серенай Саръкая; които ще влязат в ролите на психоложка и мафиотски лидер.Първоначално поредицата е планирана да бъде римейк на "Семейство Сопрано",но след това са направени промени в сценария.
Сюжетът разказва за мъж,който притежава нелегален бизнес. Отстрани изглежда ,че той има всичко,което може да си пожелае- пари;власт,семейство.Главният герой не може обаче да намери духовна хармония.Накрая той решава да потърси изход от ситуацията и се обръща към психолог без дори да се замисля,че избраната  от него специалистка не може сама да се справи с проблемите в живота си. Сериалът "Семейство " ще засегне теми за любовта, мафията, психологията,простите човешки проблеми и взаимоотношения,с които може да се сблъска всеки човек.

Flowers HibiscusЗа всеки нов проект си има зрители. Възможно е ,ако имам време и ми се сторят интересни двата нови проекта  да ги загледам. Но очаквам с голямо нетърпение новите участия на нашите любимци. Много дълго ги чакаме.Дано се оправдаят думите  на Керем Бюрсин,че през настоящата година ще го гледаме в много нови проекти. За почитателите му ще е удоволствие да разгърне таланта си на многопластов актьор.Любопитна съм и за сценарият ,който пише една година вече , който е върху теми ,с които не сме свикнали. Каква ли изненада ни готви нашия чаровник ?

Flowers HibiscusХанде Ерчел на вечеря с приятели

Нормално е да се вижда с приятели, да излиза и общува с тях. Това са си обикновени неща в живота.
Засега сме в  очакване на новия проект на  нашето момиче  , която най-вероятно ще си партнира с Бурак Дениз.

Феновете обсъждаха и възможни партньорства на Ханде с Джан Яман , четох и за Алп Навруз....Други искат да я гледат с Чачо..... Много са желанията на почитателите , но се надявам новите участия  и на Ханде, и на Керем да са успешни ,  да се завърнат отново на екран със големи  и стойностни проекти, с които да се утвърдят като звезди на турското кино.Липсват ми !

Момичета ❤️, желая ви спокойна , приятна и релексираща неделя ! Докато пиша с прекъсвания станало добър ден !☺️

" Човешкият характер има три златни качества- търпение, чувство за мярка и умение да се мълчи. Понякога в живота те помагат повече от ума , таланта и красотата.^
Джордж Клуни

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 12:45 от akvamarin007

# 166
  • София
Привет от мен в този прекрасен, снежен, неделен ден. Дори цветето е навирило цветчета над снега. И то се радва на живителният сняг.

Криси, радвам се, че ти е харесал моят пътепис. Приятелката ми е направо преродена. Толкова е щастлива, че вече вижда без очила. Какво ли не направи у нас, но не можаха да я оправят. То не бяха инжекции, бяха и сложили на едното око леща и когато докторът я видя се хвана за главата. Тя не отговаряше, като размер на зеницата на окото. Добре, че не беше я увредила. Този доктор сякаш направи някаква магия. Толкова се радвам за нея. Тя пожела, като благодарност да направи тази вечеря. За съжаление докторът не можа да присъства. Налагаше се да замине за Истанбул. Но другият път няма да му се размине.   

Снощи нашето момиче е била на приятелска вечеря. На нея е присъствал и Хакан Сабанджъ. И веднага някой е снимал и изпратил снимката на Акиф. Той скорострелно е пристигнал пред ресторанта с намерението да ги залови и да ги изкара гаджета. Да, ама не!  Ханде излезе сама от ресторанта и с нейната прекрасна усмивка мина покрай Акиф, поздрави го и си се качи в колата сама, като не забрави да му тръшне вратата под носа.

Ех, този Акиф, никак не му върви да направи репортаж и да злепостави Бамби. Винаги удря на камък. Какво ли е очаквал да види? Ханде каза, по повод изпитото кафе в Starbucks с Керем, че е нормално хората да се срещат, да пият по кафе или да вечерят, да не го приемат толкова навътре. Като правя съпоставка обаче, Керем си е джентълмен от всякъде. Отива до дома на Ханде, извежда я на кафе, влиза с нея в кафенето, гали я по косата и си шушукат на ушенце, след което двамата заедно излизат от кафенето и се качват отново заедно в неговата кола. Докато този Хакан нещо не ми допада, като кавалер. Поне да беше изпратил Ханде до колата на излизане. Така повелява етикета, ако наистина са близки. А той я оставя тя сама да си излезе. Това говори много за техните отношения. Те са само приятели. Освен това се вижда, че не са били само двамата. Има и други хора с тях. Ако са искали да са на любовна среща, нямаше да канят и други хора. Което още повече показва, че тази вечеря е с приятелска компания.

Какво ли не се опитват да измислят Акиф и подобните на него папараци. Първо беше Мурат Акдоган. Провалиха се. После натресоха Атасай, но и там удариха гредата. Човекът веднага качи снимка с неговата приятелка, за която сега ще се жени. След това много настоятелно се опитваха да ни внушат, че Ханде и Каан са гаджета. Пак провал. И той е на път да се ожени за Пънар Дениз. Но пък искам да отбележа, че Каан също беше джентълмен. Не остави Ханде сама да се прибира след един купон, той лично я съпроводи до дома й. След рожденият ден на Ханде решиха, че онзи баскетболист, който се беше снимал с нея с тортата е новото й гадже. Пак греда. Той бил много близък приятел на Ханде и си имал сериозна приятелка. Ама така ако я карат ще излезе, че всеки, който стои до Бамби е нейно потенциално гадже. А всъщност, какво необичайно се случи снощи? Едно голямо НИЩО. Или както се казва "много шум за нищо".
Един ден се занимават с Ханде, на другият ден се започва с Керем. И на него скоро се опитаха да му пришият ново гадже. Керем обаче бързо ги попари. Ханде си има друга стратегия. Много, много не им се обяснява. Здравей, здрасти и им хлопва вратата на колата под носа. А папараците продължават да си приказват със затворената врата. Задават си въпроси, правят се на активно работещи, но няма кой да ги отрази. Смешници.   

Аз попаднах на една снимка, която до този момент не съм виждала. Ханде и Керем заедно в неговата кола. И се чудя, как успява това момиче да ги върти толкова мъже на пръста си. Това вече започва да ме развеселява. 

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 19:50 от БлагаВест

# 167
Burak Bujin в Инстаграм стори

П.С.
Не свикнахте ли вече с хейта: в неделя се плюе по Ханде, в понеделник по Керем .... хората имат график Stuck Out Tongue Winking Eye ..., а графикът трябва да се следва ... Stuck Out Tongue Winking Eye

и все пак е в тренда Wink Sunglasses
#HandeErçel
8,575 Tweets

# 168
  • София
След снощната "комедия" да направим заключението

Цитат
Който споделя един матрак, има същия шофьор!.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 15:12 от БлагаВест

# 169
Те и Керем хейтят днес. Твърди се, че и той снощи е бил в заведение и се е забавлявал. Имало и снимки ( не знам дали е вярно), които ще бъдат пуснати по-късно.

А междувременно Керем е лайкнал това в Туитър тази сутрин след „новината“.

# 170
Нашите пак на челни позиции.

Не се ли умориха тия папараци всяка седмица да измислят все по някоя нова лъжа за Ханде и Керем. Но от друга страна те така си изкарват хляба.
Аз от дълго време си вярвам, че нашите са си заедно, но просто не парадират с взаимоотношения си защото знаят колко нахални и досадни са журналистите. Когато дойде времето мисля си че те сами ще ни зарадват с новината че любовта им отново ги е събрала заедно.

Да попитам това стари снимки ли са на Керем, не съм ги срещала  досега.

# 171
Flowers Herb Здравейте в снежния неделен ден!
Винаги ги оплюват преди тяхно постижение, та сега хейта е заради
това ...

От житейския си опит /32г. с един мъж/ ха,ха... колко ли архаично ви звучи, но да не се отклонявам ...
На служебните ни срещи вечер или обяд никой от нас не е взимал половинката си. С приятели, съученици, състуденти винаги съм била сама така и съпруга ми. Танцували ли сте на служебните купони?
Не им прощават успеха и социалните им клаузи зад които стоят и взаимно поддържат.

Наскоро, Керем отново акцентира на условията на труд и заплащането в гилдията им, а Ханде с прецизността на стрелеца удря в десетката за социалната политика в областта на здравеопазвенето и подпомагането на онкоболните.
Популярността им в целия свят , а и нестихващия вече около 2 години интерес ги стряскат и вбесяват. Множество други проекти са неуспешни. Всички признават СЧК е феномен! За феновете ... няма кой или кои да им се опрат.
Злобата е заради това.

E dai che ci risiamo, beccata dai paparazzi ieri sera a cena con amici le abbiamo riaffibbiato Hakan anche se lei va,via da sola e Haskifo incommentabile e idiota come sempre conseguente sportello nei denti ,grande queen ,ma quando finirà?😡😡😡😡Хайде, тръгваме отново, хваната от папараците снощи на вечеря с приятели, привързахме отново Хакан към нея, дори и да отиде, тя си отива сама и Хаскифо несравним и идиотски, както винаги последваща врата в зъбите, велика кралица, но когато ще свърши ли?😡😡😡😡
Това е силата на фендома... Hands Clap

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 17:43 от Yassy_N

# 172
  • София
Яси, напълно те подкрепям с написаното. Аз също никога не съм била на служебни банкети с моят мъж, както и той на неговите. Всички сме на мнението, че когато си със съпругът или съпругата не можеш да се отпуснеш между колегите. Не че, кой знае какви ще ги вършиш, но външните лица няма също да се чувстват на място. Какво могат да си говорят с непознатите колеги. Да, танцувала съм на такива събирания с колеги. Веселила съм се. Връщали са ме с кола до дома ми. Кавалерства ли са ми и до тук. Сигурно, ако Акиф ме беше видял щеше да ме изкара някоя неморална жена. Сега видях същото и в Турция. Младите момичета от болницата дойдоха сами без мъжете си. Танцуваха и се веселиха до късни доби. Само един от съпрузите дойде да си прибере жената и то, защото живее доста далеч.  Всички други се прибрахме с таксита.
Каква е тази болезнена фиксация към живота на Ханде. Защо се опитват на всяка цена да я злепоставят и да я изкарат някаква, която сменя мъжете през месеци. Това е долно. Те дори не се опират на неопровержими факти.  Стрелят напосоки и разчитат, че когато една лъжа се повтаря непрекъснато тя се превръща в истина. И много хора се хващат на тази въдица. Много елементарно. Ханде няма, от какво да се крие. Ако има връзка с някой мъж то тя спокойно може да се представи с него в обществото. Нали повечето я възприемат, като свободна, необвързана жена, която няма никой да себе си. Не е семейна, за да се измъква гузно сама от ресторанта през задният вход. Само този факт е достатъчен. Тя излезе толкова спокойна и усмихната. Не беше притеснена. Поздрави ги и си влезе в колата. Ама не била опровергала има ли връзка с Хакан. Какво и на кого да се обяснява? Длъжна ли е? И колко пъти да им го повтаря? Преди месец официално го написа в сторито си в инстаграм, да не я обвързват всяка сутрин с различни мъже. Аз си задавам и друг въпрос. Къде са мениджърите на Ханде и Керем? В такива моменти тяхната задача е да си защитят клиентите. Да излязат и да кажат, има ли клиентът им връзка или няма. Защо мълчат? Не работят в техен интерес. Така подопечните им олекват. Какво целят? Крайно време е да се предприемат по-крути мерки от страна на Ханде и Керем. Ако трябва и дела може да заведат за клевета и подронване на техният имидж.

Похвално е, че днес с опровержение излезе СаранМагазин, който Ханде блокира. Той е публикувал информация, че Хакан Сабанджъ е опровергал за любовна връзка.

И пак всичко ще е ден до пладне. Но важното е, че се насаждат съмнения относно репутацията на Ханде. Като я знам, Ханде не е жена, която ще търпи до себе си някой мъж, като този от снощи, който да я остави сама да се оправя с папараците отвън. Дори и само, като нейн приятел, той беше длъжен да излезе с нея, да я изпрати до колата и да отговори той на журналистите. Нямам добро мнение за него. През 2021 година е имал връзка с едно момиче, което е забременяло от него, но той и до сега не иска да си види детето. Та Ханде с него ли ще си гради живота. Абсурд. Тя трябва съвсем да е оглупяла. Тя не можа да преглътне изневерите на Мурат Далкълъч, та ще се обвързва с такъв несериозен тип.

# 173
Ето го и Керем от купона снощи Wink

.... дано само Хакан да не е бил на партито, че може вече да е проблем .... Stuck Out Tongue Winking Eye Nature Rainbow

# 174
Значи наистина са имали снимки от купона снощи. Дано пуснат и тези, за които се говори, че ще запушат устите на журналистите, но чакали разрешение от автора на снимките.

# 175
Flowers Herb Една непотвърдена новина, но ако е истина ще зарадва всички в темата. На 11 февруари, събота 2023г.
https://www.youtube.com/watch?v=ksuiG6Kq5WE
Вече да не знаеш на какво да вярваш!?!
Красиви, влюбени и много, много успешни!

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 22:07 от Yassy_N

# 176
Ново от Керем:
С прословутия бял потник Wink
https://twitter.com/i/status/1622296964166475777

# 177
Този Керем ме убива с този бял потник.
Ще му стане запазена марка 😉.

# 178
Днес е много шантав ден: Sunglasses
Сега последно да не излезе, че Керем трябва да си пази "задния двор" Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

и Хакан е в играта .... Nature Rainbow ..нещата влизат във Висшата лига Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 179
В туитър пишат, че Керем снощи е казал, че е сгоден и скоро бомбата щяла да гръмне. Не казал с кого е обвързан.
Не е задължително да е Ханде.

Общи условия

Активация на акаунт