Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 131 - февруари 2023)

• 91 822
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Е че на кой няма да му е нужен ваучер за спортни дрехи и обувки? Аз също спечелих. Тъпото е, че почти всичко се води, че има някаква отстъпка. При топките нямаше намалени и си избрах волейболна, но ми дава, че кода е невалиден. При тениските също си намерих мъжка ненамалена за 50лв.Надявам се тези дни да мога да я поръчам.

# 91
Аз лично не бях прочела условията на ваучерите за Спортбокс, имам едно допускане, че допълнително добавиха това условие, но нямам доказателства.
Пишете им през апп-а на Месинджър, отговарят винаги, дори и да не е в същия ден.
Нито един път не са ми отговори в Messenger , последния им отговор е от март 2022г. От тогава нататък нито един път , правят каквото си искат просто 😑😒

# 92
Здравейте.  И аз имам ваучер от кОлата. Сега ще плегледам какво има в сайта им. Днес взех и Стела. Ходи ми се до Париж....  😀

# 93
Аз лично не бях прочела условията на ваучерите за Спортбокс, имам едно допускане, че допълнително добавиха това условие, но нямам доказателства.
Пишете им през апп-а на Месинджър, отговарят винаги, дори и да не е в същия ден.
Нито един път не са ми отговори в Messenger , последния им отговор е от март 2022г. От тогава нататък нито един път , правят каквото си искат просто 😑😒

Свързвам се през приложението, ако има някакво значение това.

ПС Ето този профил ми отговаря в Месинджър.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 21:56 от evhen

# 94
Сега отварях сайта на Толк-а, понеже имах анкета. Ами... премахнали са комбинирания абонамент за списанията на Журнал. Абонамент по отделно за трите списания излиза доста повече точки.

# 95
Някой, който е регистрирал 3 бележки в 7days, би ли споделил, дали в съобщението е пишело, че вече участва и за големите награди? Rolling Eyes

# 96
Има ли игра с покупка от lily

# 97
# 98
Късметлийска тема и честит Трифон Зарезан!
Тази година с нищо не мога да се похваля, ама не съм и участвала нийде де Simple Smile..да видим по-натам как ще е Simple Smile

# 99
Да знаете за 7 days - участията са само за съответната седмица, в която участвате! Ако не спечелите през съответната седмица трябва отново да закупите продукти и да участвате в играта!

# 100
И участват всички продукти, не само кроасаните.
Щруделите, кексчетата също може, бейк ролс..

# 101
Нищо не се намалява в този сайт Спортбокс.
Да не отварям дума за качеството на сайта, то търсене, то подредба, то описание на стоките😀

Утре с отваряне на очите предлагам да нападаме КК😀
Тези от сайта, ако искат да вземат някой лев от КК също трябва да са кооперативни.
Аз лично нищо няма да си купя.

# 102
  • София/Търново
Добре. Само ненамалени да са. Ще е едно ровене. А дали може да се комбинират няколко ваучера, че инак тотал щета.

# 103
И аз съм спечелила ваучер от приложението на Кока-кола, но за мен също е неизползваем. Той е на стойност  30 лв, не може да се поръчват аксесоари, намалени неща и чорапи... и като сложим и доставката, за мен лично се обезсмисля.

# 104
  • Под Слънцето
Някой изобщо откри ли некъв парцал, който да е НЕНАМАЛЕН,  в този умрял сайт? Цъках напосоки и нищо, ама нищо не откривам.

Общи условия

Активация на акаунт