Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 635
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Glasgow
Аз толкова я харесвах в началото, Лили Джеймс,  последните години много бръмчалски вид и все с деколте на показ

# 1 621
Лили Джеймс голяма битка с този сутиен 😄

# 1 622
Том Круз е заприличал на Доналд Тръмп 😃

# 1 623
Фалшивият секси поглед през рамо на Лили Джеймс ме утрепа.Grinning

# 1 624
Срещу Глория да тичат, няма да я стигнат тия роми.

# 1 625
Джейми Лий Къртис ще й отива коса както правят Джейн Фонда - с по-тъмен корен и надолу нюанси на сивото. Според мен повече ще й отива, ще й придаде по-меко излъчване, а не за да си крие годините.

# 1 626
Сашо роман не за пръв път злослови за Глория, при Слави Тр. веднъж обясняваше, че тя не може да пее и няма хитове. Имам чувството, че не му е п.снала навремето и където седне и стане това си дрънка. То щото е с хит до хита.

# 1 627
  • Glasgow
Те нещо много изтрещяват на стари години, или умишлено, за да се говори за тях, не знам. Камелия нещо заяла Ария, че нейните участия са чекнене и вулгарно шоу, сякаш Камелия не се е чекнала полугола, по зърна с лепенки или наметната с българския флаг🤷🏻‍♀️

# 1 628
Да, именно, Камелия пък я свързвам с постоянна голота и снимки по бельо и без бельо, ама сега тръгнала да дава акъл на младите… 😀

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 19:46 от Rimmona

# 1 629
Ее къде я слагате Камелия,две песни на кръст има. Simple Smile
Глория няма кoй знае какъв глас,но имаше късмета кой да ѝ пише хубави смислени текстове,държеше се горе-долу на положение и затова се прие,че е нещо повече от Радка пиратка,Пепа секса ли беше и тем подобни.И е вярно всъщност.Никога не е заемала позите и вулгарните снимки на една Камелия например.Камелия се прочу с провокативно поведение,не че има глас.Иначе почти всички пееха тогава кавъри.Май Глория пак се опитваше с авторски.
Гласовете във фолка са-Десислава,Софка,Преслава и Анелия има глас,но незапомнящи се песни.А Ивана се прочу с песни за народа,те и така си я нарекоха "певицата на народа".Текстовете ѝ са идеални за кръчма и кълчотене. Grinning
А на Сашо не му прави чест да коментира колеги,и то по-успели от него.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 09:49 от Amber*

# 1 630
Том Круз е заприличал на Доналд Тръмп 😃

Мда, не прилича на себе си.

# 1 631
Точно затова, че се размотаваше по зърна и наметната с националния флаг Камелия, моя мъж категорично не искаше да кръстим така втората ни дъщеря. На мен много ми харесва името Камелия и много настоявах, но мъжа ми така и не можа да се абстрахира от фолк певицата. Та тя е виновна дъщеря ми да не се казва Камелия Joy

# 1 632
Срещу Глория да тичат, няма да я стигнат тия роми.
Добре, че беше Загоров да я побутне и Ж. Илиев да я издържа(спонсорира). Бая се натискаше да бъде съпруга на Главния, но не успя. Верно, не могат да я достигнат😂

# 1 633
С  какво я е побутвал бившия й мъж? Той беше неизвестен, а тя вече беше доста популярна. Покрай нея направи някакви песни и след нея залезе.

# 1 634
Имаше "правилните" познати.

Общи условия

Активация на акаунт