Звездни компромати - Февруари' 23

• 312 669
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 775
  • При семейството си
Много е готин Брад, не точно същото бих казала за Анджелина, независимо, че по всички критерии е красавица. В него има живец, излъчване.

# 2 776
  • София
Всъщност не е от тази клюкарска статия началото,  преди време тя самата беше пускала такова стори, което бързо изтри и замаза нещо. По паметливите ще разкажат.

# 2 777
# 2 778
Прекрасна Жулиет Бинош!

# 2 779
Всъщност не е от тази клюкарска статия началото,  преди време тя самата беше пускала такова стори, което бързо изтри и замаза нещо. По паметливите ще разкажат.
А, де! Тогава я бяха уж хакнали. Аз на няколко места съм срещала, че благоверният има тежко пиянство... И, имаше съфорумка, която беше описала детайли от съжителството им като свидетел-съсед...
За Гонзо - при Венета ли някой разказваше, че го дебнела на паркинг, докато излизал от колата, та тя да премине и да ги снимат уж заедно? Демек, сещай се...
За бар Скандал - из нета имаше нейни снимки с Моника,но не ги откривам...

# 2 780
Аз на Дженката Лопес завиждам само за мъжа 😁

# 2 781
Олее, за Бен пиянката.
Същият може да си намериш в някой селски хоремаг. По млад даже, и по пиян.

# 2 782
Еее, стига де. Хубав мъж е, висок, зодия Лъв 🤭

# 2 783
  • Rock & Roll feeling ...
Лопез тренира много и определено е избрала да изглежда по този начин. Не е просто до конструкция.
Едри бедра, голям дирник и пр. Харесвам спортната й форма, но не споделям мнението й какво е секси ...
Харесва ми как изглежда в лице, дори да има корекции са умерени, на място и е страхотна. Даже повече ми харесва от 30 годишното й тя. Но в тяло освен стегнатото коремче, нищо не е моето.
Шакира повече ми харесва в тяло, въпреки че й тя залага на дупе, но поне не го е помпала, като Лопез, която по природа има голям задник, но и го подмушна няколко години след раждането на близнаците.

# 2 784
Дреме ѝ на известното четирибуквие на Дж.Ло. Постлала си е, сега ще си го развява и осребрява, докато може.

# 2 785
Лопез е топ. Много красива и секси. Аз не познавам жена на 50,която да изглежда така. Гала и се доближава, дори е с по-хубаво тяло, но няма това секси излъчване като Джен.
За Светла се надявам да не е вярно, защото никоя жена не го заслужава. Но знам, че Мария се е оплаквала от неговото пиянство и насилие.

# 2 786
  • София
Имаше в нета някакви снимки на Светла и Гонзо пред Марая в София как си говорят. Тя беше с черна шапка. Това помня🤨

# 2 787
  • Rock & Roll feeling ...
Гала е подпухнала от "подобрения". В тяло за мен е по-секси от Дженката, защото няма толкаво г*зище и краката й не са като на бодибилдърка. Въпрос на вкус.
Но в лице Лопез няма и помен от Стоянка Мотафова за разлика от Гала.

# 2 788
Кактусче, къде видя крака на бодибилдърка при Дженката? Аз под такива крака разбирам Биляна Йотовска/Черната Златка/Сидеров.

# 2 789
  • на село
Никакви права не са ѝ взети на Емануела, жената си гледа децата. Хич не я харесвам, но фактите са си факти.

Общи условия

Активация на акаунт