Звездни компромати - Февруари' 23

• 312 669
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 790
Хубава си е Дженифър Лопез, само да не си облича кадифени завеси.

# 2 791
  • София
Само за сравнение краката на Дженката и на Йотовска . Вярно че всеки гледа с различни очи, но все пак .

Дженифър обаче винаги е била с масивни бутчета и дупе. Не е в следствие на тренировките, не вярвам да тренира умишлено за да трупа там. Не знам кой би искал такава фигура.

# 2 792
Като казахте Диневи, виждала съм Мария Цветкова (Ариа), майка на едното дете на брат Динев - бяха в нашето училище. Но само една-две години. Беше много хубава на живо, като модел. Много скъпо облечена, но без да си показва разните прелести.

# 2 793
  • София
Аз пък въобще не вярвам, че Дж.Ло. тренира усилено. Ако действително беше така, за толкова години съвсем по-друг начин щеше да е оформена. При мен за три месеца усилени тренировки краката се оформят и брича изчезва, какво остава за трениране с години. Въобще, невероятно ми изглежда да има тази фигура от снимката при усилени тренировки с години. Май с апарати и процедури поддържа фигура, не с тренировки

# 2 794
Купища по-добре изглеждащи 50-годишни, ама друг път. Не виждам нищо такова по улиците. Особено в лице е топ Дженката.

# 2 795
Ох, Брад много свеж и хубав. И с костюм най-накрая. Определено се е пипал скоро, но много, много деликатно. Освежен, хубава кожа, няма торбички, съвсем фино е работен и много внимателно са се погрижили за него. Баба Мадона да взима пример!

# 2 796
  • Down south
Дженифър обаче винаги е била с масивни бутчета и дупе. Не е в следствие на тренировките, не вярвам да тренира умишлено за да трупа там. Не знам кой би искал такава фигура.
Повече от половин Латинска Америка, че и отгоре Joy

# 2 797
Почти няма жена, която да не иска да е с тесен таз, като Катрин Мидълтън или Дженифър Анистън!

# 2 798
Кейт Мидълтън за мен е с много слаба и  мъжки тип фигура. Изобщо не искам такъв таз.

# 2 799
Аз като чуя за зверските тренировки на Дженката и ми действа супер демотивиращо. Толкова години, толкова тренировки, па диети и на края тоя дирник и целулитени крака. Точно снимката на лодката помня аз. И аз съм мерси. Какво не бих дала като за фигура на Йотовска, но нямам никакъв шанс. Кейт Мидълтън не ми харесва и тя. Там пък друга крайност.

# 2 800
Йотовска роди, когато и аз. И я виждам, пред техния фитнес, два месеца след раждането. Аз, търкаляща 8 кг. отгоре, тя с дълги и слаби крачка:close:

# 2 801
Ами на нея си признавам че ѝ завиждам. Жалко че съм изтеглила късата клечка на късите крака и имам потенциал да стигна Дженката. Но дерзая за сега.

# 2 802
На Джен Анистън фигурата я взимам одма! Винаги много ми е харесвала в тяло. И на Кейт тесният ханш преглъщам и предпочитам пред Лопесовото тяло. Тук не е латинска Америка и ще съм баш в графата трътка с тази фигура. За лицето й - спор няма, изглежда прекрасно, свежа и младолика, без следи от намеси. Много 40 годишни нямат тази свежест.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 22:18 от Tess d`Urberville

# 2 803
Не съм се замисляла преди, обаче гледам сега снимките и - харесвам тялото и на Дж. Лопез, и на Дж.Анистън, и на Мидълтън и на Б.Йотовска.
По различен начин обаче за мен са красиви женски тела. Много странно действително, защото са супер различни.
Ако бях мъж сигурно нямаше да подбирам, ужас. 
И мойто си го харесвам де Sweat Smile

Грам не мога да се сетя за тялото на Гала, но не я харесам, не ми харесва и как се облича и не и гледам много снимките, като има тук.

# 2 804
  • Down south
Цитат
Тук не е латинска Америка и ще съм баш в графата трътка с тази фигура. За лицето й - спор няма, изглежда прекрасно, свежа и младолика, без следи от намеси. Много 40 годишни нямат тази свежест.
Дамм, JLo функционира от правилната страна на океана, дори и от отсрещната.

Не я харесвам, като певица, много повче залага на акробатичното, отколкото на всичко останало.
Филмите и харесвам, или поне, повечето. Забавна е.
Има чар и успешно налага образа на сочна латина, почти бяла и много  успешна.

Общи условия

Активация на акаунт