Професионални серии за коса - тема 159

• 74 645
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Мélisande според мен направи пълните 6 измивания с К18. Ако е много зле положението направи преуош и там използвай терапевтичната преса. За самата терапия също е вариант/признавам си,че не съм се сетила/,но те я дават със силно собствено проникване и само 4мин, действие та кога време и за пресата Grinning.  Аз я ползвах 4 пъти и на 5-тото миене се боядисах. Много си харесвам косата в момента. Не е подстригвана половин година и поизтънелите връхчета просто изчезнаха.

# 676
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Идвам да похваля два продукта за коса на Лакме. По принцип не съм особен фен
на марката и трудно си уцелвам нещо, което да ми харесва и да работи за моята коса,
но с този шампоан и балсам уцелих джакпота.
Шампоана е много икономичен, много разпенващ, хубаво измива косата и най-важното,
не ми я изсушава.
https://www.zlatnaribka.com/shampoan/shampoani-za-suha-kosa/sham … -300-ml?filter=35
Балсамът ухае невероятно. Дори само заради този аромат ще си го купувам отново и отново.
Не ми харесва помпичката, че е направена доста калпаво и от евтина пластмаса, но самия
продукт е уникален. Прави косата ми гладка, хидратирана, няма заплитания, за аромата писах,
като на скъп парфюм.
https://www.zlatnaribka.com/balsami-za-kosa/balsami-za-suha-kosa … kme-repair-300-ml

От доста време ви чета и винаги сте хвалили масажните четки за шампоан. Реших да си поръчам
и съм очарована. И на сух скалп и при миене на косата може да се използва и има много приятен
масажиращ ефект върху скалпа, много ми хареса и се радвам, че си я закупих.
https://www.zlatnaribka.com/chetki-za-kosa/chetki-za-shampoan/ma … treat-scalp-brush

# 677
# 678

Ето още една, която съм си харесала, че ръцете ми се откачат 5 мин да масажирам Sweat Smile
https://www.aliexpress.com/item/1005004678658113.html

Но пък в отзивите пишат, че са ужасни... Joy

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 17:02 от GeryGG

# 679
Поне са по-евтини от тези в рибката.
По едно време даваха "подарък" за чистене на косми от четките Икоо, който в али е малко повече от левче.

# 680
По едно време даваха "подарък" за чистене на косми от четките Икоо, който в али е малко повече от левче.
A след като им сложат "лого" стават по $10-15 :roll_eyes:

# 681
Мдам, точно така. Ето това беше от рибката
https://www.aliexpress.com/item/1005004753668955.html?spm=a2g0o. … gUid=QBIqj780bSIP

# 682
Преуош терапията на Алтерна е намалена на 24лв в Емаг Blush
Мислех, че е спрян отдавна този продукт. Последният който поръчах се съмнявах че му е минал срока на годност. Не че ме спря да го използвам и да съм много доволна SmileSmileySatisfied

# 683
  • Варна
Спрян е от години Grinning. Имам от половин литровите отворен сигурно преди 3г. нищо му няма. Ползвам си го.

# 684
Аз така имам emergency терапията на Ланца с изтекъл вече от 2год срок... не я знам има ли й нещо - отвреме навреме се присещам за нея и си я правя, макар че ми утежнява много 😀

# 685
Здравейте , момичета 🌺 Искам да ви попитам доволни ли сте от продуктите на Redken и Alterna и кои от тях бихте ми препоръчали . Косата ми е много дълга - до кръста , изрусена до ниво 10 , суха , скалпът ми също е сух, лющещ се и сърбящ .

# 686
Здравейте , момичета 🌺 Искам да ви попитам доволни ли сте от продуктите на Redken и Alterna и кои от тях бихте ми препоръчали . Косата ми е много дълга - до кръста , изрусена до ниво 10 , суха , скалпът ми също е сух, лющещ се и сърбящ .

Аз съм за Alterna. Руса от 20 и повече години (труден корен за изрусяване), стилизиране с четка и сешоар всяка седмица, не имало нужда от терапии и други възстановяващи серии. Само шампоан, маска (за моята коса балсамите са много слаби), серум за подсилване и запазване на цвета, термозащитен спрей за изправяне. За скалп лечение имат много хубави линии, само съм ги пробвала, но аз проблеми нямам. Ако започнете да използвате само Alterna и вие ще забравите какво е увредена, суха и изтощена коса. Продуктите не са евтини и най-добре да си ги вземате от ваш личен фризьор, който работи с тях, за да се възползвате от неговите отстъпки. Ако нямате такъв дебнете промоции в нета.

# 687
  • София
Много тъп въпрос, ама....
Как е правилно:
1. Термозащита, 2. Финиш
Или
1. Финиш, 2. Термозащита?
Благидаря предварително.

# 688
Първото.

Алтерна и за мен е най-доброто от профи козметиката. Бях малко скептична към новите им, те не са нови вече де, серии с вегански хайвер. Взех малки опаковки и съм страшно впечатлена. Косата ми издържа 5-6 дни без да има нужда от миене, като през този период бях летяла със самолет, пътуване с кола и т.н. знаете как се скапва косата от сух въздух, мръсотия по пътищата и т.н. Балсамът е доста гъст и много добре подхранва, моята коса е суха и сравнително дълга.
За тази серия говоря

# 689
  • Варна
💐💐 Sunshine_00 💐💐

И Редкен и Алтерна имат десетки продукти и N на брой серии. Това са големи прекрасни марки и ако си нацелите вашите продукти ще сте доволни.
Един е доволен от едните друг от другите.

GeryGG балсамите на Алтерна са си живи маски,а и по принцип балсамите на високите марки,често са доста по-кондициониращи от маските. Маските са лечение балсамите са кондициониране,а двете заедно приложени са си ритуал Grinning

Момичета няма добра,по-добра най-добра марка. Има продукти подходящите за вашата коса и нуждите и в дадения момент и такива,които не са подходящи,а защо в дадения момент....Защото косата макар и обявена за мъртва постоянно се променя. Текат процеси и ако днес един шампоан ви прави косата тел е много възможно след три месеца да е точно това,от което се нуждае.

Общи условия

Активация на акаунт