Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 18

• 61 343
  • 784
  •   1
Отговори
# 60
Амарито също е вталено, аз даже за това го върнах, в талията ми беше доста тясно, а нодолу и нагоре широко.
Явно е до фигура, и може би BrightT докато не го пробваш, няма да можеш да прецениш.
Ти какво търсиш, пиши ми на лични.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 11:08 от Lemy

# 61
Днес взех няколко неща, но за жалост не ми допадаха оосбено. Е по-добре е за моят бюджет 😁

Две рокли, които са ми малки. Дългата е за по-висока девойка от мен. Иначе десена ми допада.

Блейзър на Only. Според мен е модел за по-висока девойка. Ще го помисля, но вероятно ще си ходи. Описва ми малко коремчето, а горе ми е по-свободно.

Тази блуза е хавлиена, като пижама. Прозира.

# 62
  • София
Днес получих последните неща, които чаках. Всичките остават. Якето очаквах да ми е късо, тъй като и моделът му е такъв, а и аз съм висока, но ми покрива колана на дънките и съм доволна. Води се преходно, но според мен става и за по-мека зима, каквато беше допреди няколко седмици.
Дънките са ми фаворит. Много мек и приятен деним и в същото време плътен. Напоследък трудно намирам такива.
Тениската е тъничка и много лека, а опитът ми дотук с марката е че точно тази материя е кажи речи вечна. Не се разтяга, не се усуква и не изтънява с години.

С две думи доволна съм. Този месец съм си наложила вето за покупки и дано нещо не ме изкуши прекалено много. 😀

# 63
Според мен си струва да се пробват поръчаните дрехи, понякога има много попадения

# 64
Happy, Lemy Благодаря! Ще докладвам,  ако не го откажат, пак последна бройка беше. За степването след пране или сушене. Аз трябва да се обзаведа с топки за пералня/сушилня, че някак успях да затрия тези, които имах от Лидъл.

# 65
Код Radost25 вече е невалиден, има ли някой подобен?

# 66
Аз моля ако някой има излишен Якета или Ragwear.

# 67
  • Варна
4fdfmxr9 от 22.01 е, не знам дали е валиден все още.

# 68
  • Пазарджик
Мога да Ви изпратя Ragwear-15% ,ако всеоще търсите.

# 69
  • Бургас

Пратих на лични.

Аз да ви питам някой има ли тази раница?  https://m.aboutyou.bg/p/guido-maria-kretschmer-collection/ranits … _campaign=product
Имам код за 25% на чанти и раници, с който цената става доста прилична. Харесва ми модела, само ме притеснява "кожата" да не е като балатум.

# 70
  • София
Обновявам. Получих сандалите на Том Тейлър. Ами, чудесни са на живо. Имат и леко сребрист конец по ръбовете. Пристигнаха в смачкана кутия, не оригинална, но самите сандали са без следи от употреба.

# 71
Може ли да си кажа мнението за раницата, защото имам такъв модел, макар и не на тази марка. Този тип кожа е дебела и твърда. Затварянето с шнур не е удобно и не е сигурно. Капакът почти никога не мога да го закопчая, защото трябва да се търси магнита да се напасне, а той се огъва с гънките на раницата и не щрака капака автоматично, съответно капакът се изкриви от опити да напасна магнитите и да го закопчая. Разбира се, това е само моето субективно мнение за този модел, но ако не си мислила за тези неща, разгледай отново раницата и прецени, дали и за теб няма да са проблем. И забравих, тази цена за изкуствена кожа, е обидно висока.
Ето модела на моята
https://img2.ans-media.com/i/1080x1626/AW19-PKD0A5_99X_F1.jpg?v=1563189512

# 72
Може ли да си кажа мнението за раницата, защото имам такъв модел, макар и не на тази марка. Този тип кожа е дебела и твърда. Затварянето с шнур не е удобно и не е сигурно. Капакът почти никога не мога да го закопчая, защото трябва да се търси магнита да се напасне, а той се огъва с гънките на раницата и не щрака капака автоматично, съответно капакът се изкриви от опити да напасна магнитите и да го закопчая. Разбира се, това е само моето субективно мнение за този модел, но ако не си мислила за тези неща, разгледай отново раницата и прецени, дали и за теб няма да са проблем. И забравих, тази цена за изкуствена кожа, е обидно висока.
И аз споделям горното. Дъщеря ми има мекичка, текстилна и пак не се случват нещата със закопчаването и я захвърли.

# 73
  • Бургас
Савана, много благодаря за мнението! И мен затварянето малко ме притеснява честно казано.
От доста време търся раница, че моята ми идва малка и все не мога да харесам нещо. Или модела или цената няма да са ми по вкуса.
Ще я помисля.
BrightT, благодаря и на теб за мнението!

# 74
  • Пловдив
Здравейте. В профила пише, че са ми възстановили сумата за върнатите пратки, но в сметката нямам нищо. Достоверна ли е информацията в сайта, тъй като първоначално пишеше, че се очаква да ми ги върнат на 15-ти, а от вчера изписва, че са върнати Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт