Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 18

• 59 771
  • 784
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Пазенето не го мислят сега, после ще се сетят, но това нещо, примерно, което масово се носи, наистина ли ви харесва? 🙄 Все едно е облякла якенцето, което е носила в четвърти клас...
Всичките ми преходни якета са такива.
Не знам дали Frieda& Freddies се води марка за бърза мода, но последното ми яке е от тях. Явно е много демоде марката

# 676
  • София
Това якенце изобщо не е като показаното от Савана.

# 677
Виж сега, аз знам, че много хора, които носят подобни якета, ще се засегнат. Ами, така изглеждате отстрани - с детско яке, това е мнението ми и то няма да се промени, ако ще марката да е супер фърст класна и да струва хиляди левове.

# 678
Пропуснах да допълня, да не се обидиш Мélisande, нямам предвид конкретно теб, принципно това се предлага и се налага по магазините.

# 679
Аз на показаното от Савана яке не виждам кусури, просто с един размер е по- малко .
Нищо лошо няма да подчертаеш хубава фигура с яке , следващо извивките и в нужния размер, естествено.
Определено предпочитам такъв модел, отколкото безформени оувърсайз торби. Някой ако си мисли, че кг се скриват успешно под такова чудо, се лъже дълбоко.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 19:42 от Mateah

# 680
За да не остана грешно разбрана, това е същият тип яке, но стои нормално. Аз имам предвид, че масово се носят в онзи, първия вид.

# 681
Мелисанде, да извинява ако се е почувствала неудобно от чуждо мнение.

Естествено, че късо яке не е събирателно за всички като неподходящо. Не виждам повод някой да се сърди.
Една фигура винаги може да изглежда красиво с подходяща дреха.
В случая, показаното късо яке от Мелисанде е късо, стои и късо, но щом се харесва не е длъжна да се съобразява с нас.

# 682
  • София
Благодаря за мненията, за мен е важно да чуя различни гледни точки. Въобще не се засягам, напротив, полезно ми е.

За съжаление само на снимка не може да се види но бялото стоеше направо комично, не просто овърсайз, а все едно съм сложила чувал с картофи отгоре ми. Иначе беше невероятно и като цвят и като модел. Точно затова качих снимка - за него не питах дали стои а просто да го покажа и препоръчам ако някой харесва и му стоят такъв тип якета понеже за цената си е Уау.

То със сигърност се върна и питането ми беше само за червеното.

Иначе аз имам няколко дълги и ми се иска и късо, но много зависи каква ти е фигурата.
Аз харесвам овърсайз якета, такава в и модата обаче за съжаление при мен стоят много зле и ме правят да изглеждам много едра без да съм.

Ето да се посмеете как ми стои едно яке на томи, братовчедка ми си го взе м размер, показвам на нея как седи - много хубаво, и после на мен.
И не не ми е малко, после мерих и л и стои още по зле 😂😂
Братовчедка ми:

Аз:

Бях като човечето с гумите мишелин.

И понеже всеки път като сложа по широко яке ефектът е такъв и вс който попитам ми казва че му стои ужасяващо и гротескно, вече нося тесни 😂 а дълги имамм няколко и затова исках късо, като разчитах все пак че и марката е добра. Ама цвета че притеснява дали ми отива (червеното)

Тук показвам още едно преходно яке но дълго колко зле ми стои, свободно. Та затова се насочвам към къси и тесни, че със свободните е все греда а дълги имам.

Мода си съществува но в крайна сметка трябва да се съобразяваме и с телата ни

# 683
  • Sofia
За теб трябва да е вталено и не много късо. Нещо подобно,  дори една педя по-късо ще ти стои.

# 684
Пазенето не го мислят сега, после ще се сетят, но това нещо, примерно, което масово се носи, наистина ли ви харесва? 🙄 Все едно е облякла якенцето, което е носила в четвърти клас...
Ако имаш предвид дължината и кройката, на мен тези са ми удобни, хем са прибрани, хем топлят кръста.

# 685
Аз какво правя с късите якета, нося много- кожени, шушкави. Пробвайки се навеждам и тн и ако почва да се показват отзад колани на дънки, поли, блузи, моя гръб, кръст и да ми се вдига - не е мойто. Не го обясних добре, но исках да кажа, че е важно при движение, навеждане,  дупене да е ок. Статично всички са супер, но не и да се наведа в кола, да вдигна дете и да ми е под мишниците. От бюджетните тези много ми харесаха, вталени и не лъсва кръст при йога пози от ежедневието. Пак зависи от ръста.Има тоя тип много и в много цветове.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/only/prehodno-yake-tahoe-8978209?utm_med … _campaign=product
И кожени, произволно..не гледайте ужасната цена
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/oakwood/prehodno-yake-video-3673790?utm_ … _campaign=product

С този тип спокойно пълен клек, пресягания, влачена на деца не ми се надигат и тн. Но ако видите някой в пробна да се кикерчи, аз съм...айааха
За кръста, те са като за днес..вече на минус 10, не отговарям.. Simple Smile, но,  да има голи тинове, и аз съм ходила гола, част от порастването е май.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 13:03 от BrightT

# 686
Именно, а и като се качиш в колата, не се чудиш дали и якето е влязло:)))

# 687
Поръчах най- после този панталон:
https://m.aboutyou.bg/p/vero-moda-curve/pantalon-sophia-9011839
и пуловера:
https://m.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins-tall/pulover-8871634
Колкото до якетата- на мен керемиденото ми харесва, според мен добре стои и цвета ти отива. Аз не харесвам овърсайзи и май съм склонна да избера инфантилните, показани от Савана пред овър- ите...😜 Аз имам доста якета и палта и това наистина от една страна ми създава неудобство, защото нямам къде да ги държа. И въпреки това, току се огледам за още някое, каквото нямам примерно 😁

# 688
Именно, а и като се качиш в колата, не се чудиш дали и якето е влязло:)))
Налии..и като се метна през седалките за хобитете отзад, да го свалям от врата.

# 689
Аз на показаното от Савана яке не виждам кусури, просто с един размер е по- малко .
Нищо лошо няма да подчертаеш хубава фигура с яке , следващо извивките и в нужния размер, естествено.
За мен проблема е в повдигнатата талия, все едно е взела детско яке.
Иначе и аз обичам вталените неща, просто това изглежда несъразмерно.

За теб трябва да е вталено и не много късо. Нещо подобно,  дори една педя по-късо ще ти стои.

Ох, много ми хареса, дали има вероятност да го има в нашенските ПК?🤔

Общи условия

Активация на акаунт