Дубай /Тема 16/

• 57 295
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Горна Оряховица
Ходили сме в Дубай и Абудаби преди 6-7 години, сами го оранизирахме. Сега искам да идем и с децата. Wizz не ме кефи, че кацат в Абудаби и май ще взема полети с Flydubai. Цената е доста по-висока (1000лв) от wizz, но мисля да не взимаме кола, а да ползваме транспорт на хотела от и до летище. Мисля да заведем децата на плаж 1 път, градините ( ако са отворени 1.11 до 5.11), ама май няма да са..., музея на бъдещето, рамката. Ако вземем хотел до метрото май за повечето места ще трябва и такси или автобус... Та все още се чудя дали да не вземем кола?
С Flydubai ако не взема платени места, дали както при wizz ще ни разпределят автоматично 2 х 2 с децата? Т.е възможно ли е системата да ни сложи и четиримата отделно?!
И последен въпрос flydubai колко често пускат някакви промоции примерно 10-20% отстъпка и да чакам ли по-ниска цена за 1.11 до 5.11, има ли смисъл или да запазвам, за да не се вдигне цената?

# 196
  • тук-там
Щом търсите промоции, значи парите са от значение. За 15 лв на човек ще си хванете рейса от летището на Абу Даби до Дубай. 1 ч и15 мин е пътя.

# 197
Ние бяхме точно преди 23.05, когато са събрани доста почивни дни за децата.  Имаше много евтини билети с Уиз (хванахме полета преди онзи злощастен, който кацна във Варна вместо в София), но аз винаги вземам чекиран багаж, та не ми беше и съвсем без пари. Хотелите бяха на супер цени и си намерихме уникален хотел за почти без пари (в Гърция едно студио ми излиза по-скъпо...), но и аз дебнех доста за промоции. В момента е 3 пъти по-скъп. Имаше и промоции при част от атракциите и деца до 11-12г влизаха безплатно. Резервирах трансфери от летището в Абу Даби до Дубай (даже в другия край на Дубай се падаше, в началото на Дейра) през букинг и платих 6 и няколко евро и 70 и няколко  евро в посока, бяха различни цени в посока... но пък придвижването беше адски бързо и бяхме 3ма.човека, така че реално излизаше много добра цена на човек. Ние запазихме хотел точно до метро станция, като това ми беше единият от критериите при запазването. Използвахме максимално метрото и само от Mall of Emirates до Палмата и обратно хванахме такси (много е тегаво с градския транспорт там). Спестихме доста от самолетни билети и хотел (без да правим компромиси), но видяхме почти всички атракции.

# 198
Здравейте, имам следния въпрос. Хотела ни е близо до метро на зелена линия.. тоест качваме се на зелена линия и на спирка union се прехвърляме на червената линия за дубай мол ?

# 199
Здравейте, може ли линк към запазване на час, за бялата джамия във Абу Даби ?

# 200
  • Anywhere
Бялата Джамия е напълно безплатна и свободна за посещение в часовете, в които е отворено . Нищо не се запазва Simple Smile

# 201
Бялата Джамия е напълно безплатна и свободна за посещение в часовете, в които е отворено . Нищо не се запазва Simple Smile
Благодаря, бях чела че е безплатен входа, но се запазва час и ти пращат QR код

# 202
  • Anywhere
По време на  Ковид май беше така... Ние сме ходили преди това и беше напълно свободно

# 203
  • Beyond the Frontiers
Има си предварителна регистрация. Официалния сайт е: https://visit.szgmc.gov.ae/
Влиза се с QR кодовете.
При всички положения е важно, че следва да сте с дълъг ръкав, дълъг панталон/пола и закрита коса (шал).

# 204
  • София
Здравейте пътешественици! Simple Smile Планираме екскурзия до Дубай, с ДариТур за догодина през март. Гледам обаче и кога им е Рамадан/Рамазан, който е ходил моля да сподели, ако се паднем по това време там, ще имаме ли някакви ограничения или като сме организирано всичко си е както е по програма? Или по-добре да изместим да не сме в този период. Ако някой от Вас е пътувал с ДариТур, ще съм благодарна да каже дали е доволен. Simple Smile Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 205
Здравейте пътешественици! Simple Smile Планираме екскурзия до Дубай, с ДариТур за догодина през март. Гледам обаче и кога им е Рамадан/Рамазан, който е ходил моля да сподели, ако се паднем по това време там, ще имаме ли някакви ограничения или като сме организирано всичко си е както е по програма? Или по-добре да изместим да не сме в този период. Ако някой от Вас е пътувал с ДариТур, ще съм благодарна да каже дали е доволен. Simple Smile Благодаря на отзовалите се Simple Smile

Коментирано е назад в темата. Четете!

# 206
  • Русе
Здравейте, някой ползвал ли е офертата за https://www.atlantis.com/dubai/atlantis-aquaventure/birthday-pass
Днес се регистрирах и получих ваучера за безплатен вход , но правилно ли разбирам, може да се плзва единствено ако билетите се закупят на място, защото никъде в сайтовете за резервации не виждам опция да се въведе.

# 207
  • София...........
Здравейте, някой ползвал ли е офертата за https://www.atlantis.com/dubai/atlantis-aquaventure/birthday-pass
Днес се регистрирах и получих ваучера за безплатен вход , но правилно ли разбирам, може да се плзва единствено ако билетите се закупят на място, защото никъде в сайтовете за резервации не виждам опция да се въведе.
Да, ние ползвахме.
Разпечатвате ваучера на който има код и на място си взимате един безплатен билет за рожденика(документ за самоличност доказващ датата на РД) и 2 билета  с отстъпка за приятели

# 208
Пиша ви с огромна молба. Закупих ваучери от Getyourguide нямам опция за запаметяване за да ги принтирам... моля да ме запознаете как се използват ?

# 209
Здравейте в събота летя за Абу Даби и  получих от Wizz air съобщение  .Какво трябва да правя от тук ?

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 10:26 от ludmil98

Общи условия

Активация на акаунт