ВИНА - тема 2

• 39 266
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Нещата отиват към отвличане на Елина и от там Филип ще осъзнае какво значи за него и ще я спаси.
Дано да ни изненадат с друга развръзка.

# 451
  • Пловдив
Много е далеч четвъртък Confused

Бончев купи и инжекции...явно ще убива коня. Другото беше захарчета и морков да го прилъже.
Явно враждата е голяма...ама не са я разкрили още.
Тоя с рязания корем къв се яви? Да не е пренасял дрога?

# 452
Ще го упоява, няма да го коли, то ще стане касапница. Кончето му трябва живо, за да вземе така желаната сума от Харизанов.

# 453
  • Пловдив
Не споменах коли, а инжектира и евент.отрови коня...
Т.е тия пари дет не му достигат да ги набави от противника си?

# 454
Или кончето го спасява, или руснакът го приключва.

# 455
Снощи гледах Зомбори в Игра на доверие... Каква разлика, определено не му отива да е насилник, ролята му във Вина му пасва страхотно. Доста беше странно да го видя и в друга светлина. Но е добър, получава му се и в киното.

# 456
Елина показа вълнение. Смени си тоалета за срещата Simple Smile  А иначе Антония е права. Филип е все още женен. Той реши, че окончателно се разделят, но няма да е реално да се разведе по телефона и с няколко реплики.

Бончев наистина играе странна игра. Трябваше да послуша адвоката си и да сподели с Цвета. А сега се навира между Харизанов и мафиота. Харизанов не е станал толкова богат и влиятелен заради доброто си сърце.

И аз помислих, че Бончев ще изнудва Харизанов, но то така се упоява кон ако човек няма опит... дози и какво или не....

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 22:46 от Cool_Cat

# 457
Да, абсолютно съгласна съм , че си имаме двама виновни - Елина, че се вълнува от женен мъж и Филип, че копнее за щастие с различна от собствената си, жена.
Пресъздадоха много успешно трепета, копнежа и отрезвяващата вина̀. Няма как, така ще е, чест им прави, че не се пуснаха по течението, не потърсиха лекото.
Антония ми е безкрайно антипатична.
Чак не ми се говори за нея, няма за какво да се хвана.
И за маститите босове ще си замълча - казали сте всичко…Взаимно ще си стъжнят животите, да видим как???
Радост ми липсваше снощи. Слънцето изгрява като се появи на екрана, лъчезарна, позитивна, ведра!
Цвета и Бончев наистина са си лика прилика.
И пак за тези, които най-много ме вълнуват - не е необходимо отвличане, за да има осъзнаване на чувства според мен.
Те си го знаят, но вина̀та ги спира.
Забравих, Наско добре си изигра партията.
А Станко ми е много колоритен, внася топлина и уют като се появи!
И аз все още очаквам Харизанов младши да се опълчи на баща си, точно в момента, в който стане ясно за отвлечената Анабел, съвсем да му се стъжни. Да видим.

# 458
Щом е антипатична на много, значи че Антония много добре си играе ролята. Билалов както винаги е брилянтен, мисля да гледам и спектакъла му в София лайф клуб на 30.03. Дано да няма втори сезон, че обикновено разводняват действието. Мислех, че няма да доживея друг български сериал, който да ми хареса след Дървото на живота. А, всъщност пропуснах Портала. За него прочетох, че са отпуснали малко пари при финансирането му от телевизията и затова беше само 7 серии доколкото си спомням. Явно това е формулата за добър сериал.

# 459
И аз точно това мислех за Антония, че щом е успяла да ви накара да не я харесвате, значи идеално си е изиграла ролята.

# 460
Трябва да има и негативни образи, но чак пък толкоз черни, бива ли?🤔
Всичко, което мразя в една жена е събрано в нея…! Хайде да не изброявам, че ще ми се развали настроението и ще ми се вдигне кръвното🙃 А и физически е абсолютна дропла, къде изобщо се бута?! Тез застаряващи мутри освен, че са похотливи май са и слепи…или то май едното върви с другото 🤣

# 461
Чак пък дропла, младо момиче е, а пред жена му е още по-млада. И аз мисля, че Антония си играе ролята добре.
Аз не знам как така Антония и Елина са били приятелки, не виждам нищо общо между тях, че чак Елина каза, че тя й била най-близкия човек...

Да кажа една добра дума за Елина и аз хаха за пръв път, но когато тя притискаше Филип по телефона по време на търга я разбрах и не мисля, че прекали. Ставаше нещо много важно, нямаше време за здрасти как си, тя е сериозна и отговорна в работата си, затова тръгваше директно и настояваше, защото държеше на лозето. Като цяло това ми направи хубаво впечатление и ако човек избира ръководители е добре да сложи такъв човек, на когото му пука и ще действа, ще дава всичко от себе си. Общо взето ок за работник, кофти за приятел, (дори за човек, с когото само да си пиеш кафето изглежда страшно натоварваща.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 00:17 от T.Valcheva

# 462
Точно защото Елина каза, че Антония ѝ е била най-близкия човек, предпочитах да гледам игра, която поне малко да буди доверие и симпатии, да пресъздаде противоречието, което уж има героинята. Вместо това виждаме абсолютно еднопластова образ.

# 463
Както предположих, Антония се лепна на Харизанов или той я забърса, няма значение. Не съм гледала актрисата (Антония) в други филми, но тук е най-неубедителното лице и игра.
Серията ми хареса, много неща се случиха, вече виждам и чувството вина (у Филип, заради тръпката му към Елина) в заглавието.

Дария Митушева Антония игра сестра Кирилова в Откраднат живот. Приятелката на Кая. https://hinews.bg/docent-bankov-i-sestra-kirilova-opasno-blizki/

https://www.youtube.com/watch?v=iBLkdOhBhhk
Лично за мен е хубава актрисата, друг е въпроса че тук играе роля на златотърсачка. Но пък щом толкова хора я намразиха явно играе добре.

В случая Антония е права поне за едно - тя не съди хората. Елина прави абсолютно същото (излиза с женен мъж и прави всичко възможно да го разведе), но е лицемерна и иска Антония да не го прави. Причината е, че Антония ощетява нейната майка (на Елина), но Елина не се замисля какво ѝ е на Марта. За мен това е двуличие и егоизъм.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 01:51 от Лорд Сняг

# 464
  • Другата България
Несериозно е.
Какво точно прави Елина, за "да развежда Филип"? Там нямаше нищо още преди да се появи тя. Инициативата е повече негова, отколкото нейна, да не говорим, че между двамата /Филип и Марта/ нещата явно не вървяха още преди въпросната вечеря, и това няма нищо общо с  Елина.
Нещата са несравними. Антония има сексуални отношения с женен мъж, и то от доста време. Елина излиза на вечеря за първи път, с женен мъж. До момента. Да не говорим, че изобщо не е имала намерение "да го развежда". Антония също не е целяла да развежда Бончев, тя търсеше само изгода за себе си.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 03:17 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт