Черен списък - Пловдив

• 1 092 930
  • 2 040
  •   5
Отговори
# 1 950
Още едно негативно мнение за Янакиев ортопед от Пловдив. Изключително груб и арогантен. Като разбра, че сме потърсили второ мнение направо отказа прегледа и се държа изключително лошо, позволява си да обижда колегите си пред пациенти. Доста се е самозабравил 🤦🏻‍♀️

# 1 951
Здравейте,

Предстои ми операция на тазобедрената става.

Бихте ли ми препоръчали добър ортопед в гр.Пловдив.

Аз съм се насочила към д-р Атанас Белев- ортопед.

Какви са отзивите?

Мерси за информацията.

# 1 952
Объркала си темите.
Тук са лекарите от които сме недоволни.
Търси Бял списък.

# 1 953
За Атанас Белев съм чела потревасащи неща в Черния списък, мога до потърся малко по-късно. Вижте в търсачката.

# 1 954
Здравейте,

Предстои ми операция на тазобедрената става.

Бихте ли ми препоръчали добър ортопед в гр.Пловдив.

Аз съм се насочила към д-р Атанас Белев- ортопед.

Какви са отзивите?

Мерси за информацията.
В Пловдив не! Вървете в София за операция на тазобедрена става.  Знам, че звучи крайно, но след личен негативен негативен опит, се оказа, че пловдивските ортопеди са 20 години назад от софийските. Ако искате, на лично мога да ви препоръчвам къде в София да отидете.

# 1 955
Д-р Зографова кожен лекар в 5 ДКЦ в Тракия.Ужас!

Напълно съм съгласна с вас !
Ужасно разочарована съм от д-р Зографова!
Вчера бях при нея , защото никъде другаде не успях да си запазя час от днес за утре .
Тя беше единственият свободен дерматолог , по разбираеми за мен вече причини .
Лошо отношение, повишаване на тон , забележки към тригодишното ми дете , поучаване как да разговарям с детето си , разпити извън темата . Напълно неадекватна , както ти повишава тон в следващият момент започва да ти говори мило с една лицемерна усмивчица .
Тези 30 мин в този кабинет ми се видяха цяла вечност , просто не знам как запазих спокойствие !
Дано да подейства лечението , което ми назначи . От вчера до днес няма ефект , но ще пиша със сигурност отново след 5 дни.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 20:54 от Елисавета М. 760702

# 1 956
Цитат на: Caramel Mocc7362530#msg47362530 date=1702890416
Честно казано не ме интересува вие какво имате да кажете за Кичеков. Аз споделям моето мнение и то изобщо не се е променило.
 Др Кичеков ме 'диагностицира' с предраково състояние и супер много настояваше за биопсия. Не знам дали предните няколко коментиращи си дават сметка колко страшно и гадно е това в действителност, когато ти го съобщават.
Както и да е. След това бях при др Паскалева, др Стойчева и др Амалиев-баща. Тези хора наистина са професионалисти. И тримата изразиха мнение, че просто са разочаровани от 'колегата' им Кичеков, който раздава диагнози и настоява за биопсии без да има смисъл и нужда, явно повече гледа финансовата част. Прегледа беше около 10 мин, а чаках да вляза поне 30 мин, взе ми 120 лева, не ми дадоха никакакъв касов бон.
Не знам дали си давате сметка една ненужна биопсия колко би влошила нещата.
Представям си при раждане ако нещо се обърка, той до какви заключения и решения ще стигне, не може да му се има доверие на такъв човек, аз лично не бих му доверила нито себе си, пък камо ли да изражда детето ми.
Човека има над 20 г опит и бърка рак и контактен дерматит...
Голям професионалист нали, продължавайте да ходите при него и да му пълните джобчето. Не е глупав този който яде баницата, а този който я дава.

Коментара ми е изцяло с цел да предпазя други жени.
Аз също не съм доволна от Кичеков.

# 1 957
АГ Климент Бабаков
Преди няколко месеца го посетих имах закъснение на цикъл намери ми кисти и на двата яйчника на левия бе 4см.Изписа ми дуфастон за 10 дена и каза ако не стане нищо ще те оперирам в Селена и почна да ми говори за това колко щяло да струва !!😖😖Изпих дуфостона и някъде на 4-5 дена след като ми свърши отивам казва ми на десния яйчник бе 2см е няма но на левия е станала 5 см от 4 няма да стане с дуфастон ще те оперирам !!Казвам му да пия още 1-2 месеца дуфастон казва нее няма да стане 😕😕
Реших се на второ мнение и отидох при друг АГ няма и 3 дена след този каза ми Да имаш киста на ляв яйчник но е 4 см не е 5 😯😯Казах и какво е станало че преди 5 дена е била 5см Тя каза абсурд просто след дуфастона от 10 дена както
 и последващ цикъл не се е махнала но си е същата показах и и ехографски снимки от Бабаков .Тя каза че на снимка 2 където е уж 5см не разбира нищо какво е снимал и каза актуалната ви снимка е първата 4см ви е кистата !!Имах добро мнение за Бабаков но на такъв принцип да изкарваш пари е грехота да лъжеш пациента!Изпаднах в много голям стрес тогава в крайна сметка пих още 2 месеца дуфастона и всичко свърши благополучно !
Даже като ме видя първия път Бабаков ме пита каква е тая киста шоколадова ли е Ендометриоза ли е ??При положение че той е човека който трябва да каже 😡😡

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 16:39 от Eva0064

# 1 958
  • Пловдив
Здравейте.Работя с лекари, които правят ехографии и от тях знам , че разликите в измерванията зависят и от апарата и от ръчното ограждане на формацията.Така ,че разлика от 1-2 мм не е показателно.Друг е въпросът, че с комерсиализацията  се набляга на оперативни процедури.Затова аз си избрах АГ, която работи само на кабинет.

# 1 959
  • в пустинята
Хорааа,Не ходете при Иванка Александрова!!!!Медлайн-Пловдив.Абсолютна психарка.Вика и то,доста силно,после започва да крещи.Ако я попиташ нрщо,казва,че вече се изнервя от вьпроси,дьржи се подигравателно.Косата ми пада на снопове и за 10 дни замина.След гинекл.операция сьм и отидох при нея,успя да ме разплаче още повече.Каза ми,че голяма работа като ми пада косата,кво толкова,Кво искам от нея,това е нормално като си от РАЗ в менопауза!Втрещи ме.Ненормална и луда

# 1 960
Днес ми се наложи да ходя до спешното във Свети Георги. Чаках около 4 часа търпеливо,тъй като имаше доста хора. Когато дойде моят ред и ме поканиха във кабинета,млад мъж ме разпита за причините поради които съм дошла. Докато му обяснявах,друг млад мъж го смъмри със думите - Айде прави и кардиограма и да става да си ходи!
Останах втрещена!!!! Оказа се че този млад мъж е лекарят,а другият който ме разпитваше е специализант! Та въпросният доктор дори не разговаря със мен,не беше и във кабинета дори! Силно възмутена попитах как се казва и той със голяма гордост заяви д-р Кюлеменян!
Съжалих го! Сигурно не е бил гушкан като малък и е станал озлобен,комплексиран заекващ младеж! Мислейки си че с титлата доктор ще стане значим!

# 1 961
  • Пловдив
Моля, не подценявайте специализантите.Те са дипломирани лекари и са дори по-старателни.

# 1 962
Моля, не подценявайте специализантите.Те са дипломирани лекари и са дори по-старателни.

Не сте ме разбрали правилно! Специализантът разговаряше със мен и анализираше оплакванията ми. Отношението му беше професионално! Аз съм възмутена от отношението на доктора,който също беше млад,но кой знае защо беше някак озлобен! Дойде по някое време от някъде,скара се на специализанта и дори не е разговарял с мен. През цялото време виждах гърба му,дори не ме погледна! Дори като му задавах въпроси,не се обръщаше с лице към мен!

# 1 963
Здравейте,

Реших да пусна този списък като директен потърпевш на здравната система в Пловдив, за да съм полезна на други, които тепърва ще се сблъскват с този проблем. Никога до сега не бях ходила по лекари, но така се случи, че тази година развих външен отит и ми се наложи да сменя куп УНГ "специалисти" в Пловдив, повечето от които дори известни, но вместо да се оправя, само ме влошиха още повече. Омръзна ми да ме третират като прасенце-касичка, от която само измъкват пари от прегледи, а отношение- отвратително и резултат- никакъв. За това споделям пълния си черен списък от УНГ лекари в Пловдив и се надявам да мога да съм полезна. (Ако имате свой такъв, добавяйте в коментарите.)

1. Бойко Димов. Първоначално прави впечатление на добър лекар, но всъщност голям материалист. Записва веднага, само ако си платиш 70лв за първичен, 50 за вторични, а ако искаш с направление има да чакаш. Медицинската сестра, която му е жена, е изключително груба и нечовечна, дразни се като задаваш въпроси към прегледа, макар че си плащаш и то не малко. Праща те на тест за алергии, който струва 160лв и със сигурност взима някаква комисионна от лабораторийката. Третия път, когато ми направи преглед, ми направи аспирация на вече оздравели уши (той не пита дали искаш аспирация, нито те информира какво е състоянието на ушите ти, просто започва). От тази аспирация ушите пак започнаха да ме болят и се върнах назад в лечението по негова вина! Обадих се да го питам дали е нормално да ме болят ушите вече 3-ти ден след аспирация, при положение, че ми бяха минали преди прегледа му. Той каза да дойда на място, нищо не можел да каже. ( Тоест дай още 50лв., нищо, че аз те влоших. ) Аз му казах, че нямам възможност да дойда, защото не съм от Пловдив и трябва пак да пътувам специално. Той просто затвори телефона.

2. Светослав Георгиев. Най-посредствения лекар, при когото някога съм била! Първичен преглед от солените 80лв. , който бе направен с най-обикновен отоскоп като при личния. Остарял аспиратор. Направи ми впечатление, че аспирацията се плаща допълнително 30лв... Искаше да ми почисти ушите с някаква метална пръчка, от която лошо ми стана, като я видях и добре, че не се съгласих. Прегледа ме и с някаква камера, която ми сложи в ушите и я свърза към телефона да гледам и аз. После си я сложи в неговото ухо, да съм видела разликата, и после пак я върна в моето. Без да дезинфекцира!!! Пълен потрес. Така и не ми изписа диагноза , понеже съм имала много ушна кал. 80 лв. за нехигиеничен преглед и без адекватно заключение, чист обир ! Да не говорим, че ми изписа едни капки, които ме влошиха и отделно самият той има много странно поведение- много сприхав и буквално хвърли пръчката, когато отказах да ми чисти ушите с нея!

3. Проф. Дойков, Каспела. Даде ми грешна диагноза- гъбички в ушите. Много надменно отношение и след прегледа ми започна да пуши цигара. Да не говорим , че бях записана при Милинич и трябваше тя да ме прегледа, но той просто ме пое без никакво обяснение и тя гледаше отстрани като ученичка.

4. Янков, Хирургиите. От тези хирургии ще сънувам кошмари! Пак грешна диагноза- остър гноен среден отит, а гной никога не съм имала, нито пък среден отит. Вкараха ме в болница на системи, за да точат здравна каса, плюс още други тежки лекарства. Искаше и да ми пука тъпанчето, да се видело какво има вътре! Чиста касапница!! Добре, че не се съгласих. В крайна сметка се оказа, че никога не е имало нужда нито от операция, нито от системи. От толкова антибиотици развих и кандида, да не говорим, че и бъбреците, и черният дроб ми се замърсиха. Всичко това, за да изкарат още някой друг лев от едно младо момиче без никакъв предишен опит в болници! Ако влезнеш там, със сигурност ще те съсипят.

5. Йорданов, МЦ Тримонциум. Отново грешна диагноза, плюс отвратително отношение. Бях го попитала нещо на вайбър, при което той буквално се разяри, че му пиша (в съвсем нормален час и съвсем възпитано). Каза да не го притеснявам повече и ми отмени часа за контролен преглед.

Това лекари ли са, кажете ми?? По-нечовешко и унизително отношение не съм срещала в живота си. Буквално трябва да се молиш да те излекуват като най-долния просяк! Плащаш си за всичко и получаваш само лошо отношение, припряни прегледи и неадекватно лечение. Би трябвало да направя и бял списък, но за съжаление такъв не мога да дам, защото нито един лекар не успя да доведе лечението до задоволителен резултат. В най-добрия случай мога да дам само неутрален списък. Но добри УНГ специалисти в Пловдив- НЯМА!

# 1 964
Здравейте,

Реших да пусна този списък като директен потърпевш на здравната система в Пловдив, за да съм полезна на други, които тепърва ще се сблъскват с този проблем. Никога до сега не бях ходила по лекари, но така се случи, че тази година развих външен отит и ми се наложи да сменя куп УНГ "специалисти" в Пловдив, повечето от които дори известни, но вместо да се оправя, само ме влошиха още повече. Омръзна ми да ме третират като прасенце-касичка, от която само измъкват пари от прегледи, а отношение- отвратително и резултат- никакъв. За това споделям пълния си черен списък от УНГ лекари в Пловдив и се надявам да мога да съм полезна. (Ако имате свой такъв, добавяйте в коментарите.)

1. Бойко Димов. Първоначално прави впечатление на добър лекар, но всъщност голям материалист. Записва веднага, само ако си платиш 70лв за първичен, 50 за вторични, а ако искаш с направление има да чакаш. Медицинската сестра, която му е жена, е изключително груба и нечовечна, дразни се като задаваш въпроси към прегледа, макар че си плащаш и то не малко. Праща те на тест за алергии, който струва 160лв и със сигурност взима някаква комисионна от лабораторийката. Третия път, когато ми направи преглед, ми направи аспирация на вече оздравели уши (той не пита дали искаш аспирация, нито те информира какво е състоянието на ушите ти, просто започва). От тази аспирация ушите пак започнаха да ме болят и се върнах назад в лечението по негова вина! Обадих се да го питам дали е нормално да ме болят ушите вече 3-ти ден след аспирация, при положение, че ми бяха минали преди прегледа му. Той каза да дойда на място, нищо не можел да каже. ( Тоест дай още 50лв., нищо, че аз те влоших. ) Аз му казах, че нямам възможност да дойда, защото не съм от Пловдив и трябва пак да пътувам специално. Той просто затвори телефона.

2. Светослав Георгиев. Най-посредствения лекар, при когото някога съм била! Първичен преглед от солените 80лв. , който бе направен с най-обикновен отоскоп като при личния. Остарял аспиратор. Направи ми впечатление, че аспирацията се плаща допълнително 30лв... Искаше да ми почисти ушите с някаква метална пръчка, от която лошо ми стана, като я видях и добре, че не се съгласих. Прегледа ме и с някаква камера, която ми сложи в ушите и я свърза към телефона да гледам и аз. После си я сложи в неговото ухо, да съм видела разликата, и после пак я върна в моето. Без да дезинфекцира!!! Пълен потрес. Така и не ми изписа диагноза , понеже съм имала много ушна кал. 80 лв. за нехигиеничен преглед и без адекватно заключение, чист обир ! Да не говорим, че ми изписа едни капки, които ме влошиха и отделно самият той има много странно поведение- много сприхав и буквално хвърли пръчката, когато отказах да ми чисти ушите с нея!

3. Проф. Дойков, Каспела. Даде ми грешна диагноза- гъбички в ушите. Много надменно отношение и след прегледа ми започна да пуши цигара. Да не говорим , че бях записана при Милинич и трябваше тя да ме прегледа, но той просто ме пое без никакво обяснение и тя гледаше отстрани като ученичка.

4. Янков, Хирургиите. От тези хирургии ще сънувам кошмари! Пак грешна диагноза- остър гноен среден отит, а гной никога не съм имала, нито пък среден отит. Вкараха ме в болница на системи, за да точат здравна каса, плюс още други тежки лекарства. Искаше и да ми пука тъпанчето, да се видело какво има вътре! Чиста касапница!! Добре, че не се съгласих. В крайна сметка се оказа, че никога не е имало нужда нито от операция, нито от системи. От толкова антибиотици развих и кандида, да не говорим, че и бъбреците, и черният дроб ми се замърсиха. Всичко това, за да изкарат още някой друг лев от едно младо момиче без никакъв предишен опит в болници! Ако влезнеш там, със сигурност ще те съсипят.

5. Йорданов, МЦ Тримонциум. Отново грешна диагноза, плюс отвратително отношение. Бях го попитала нещо на вайбър, при което той буквално се разяри, че му пиша (в съвсем нормален час и съвсем възпитано). Каза да не го притеснявам повече и ми отмени часа за контролен преглед.

Това лекари ли са, кажете ми?? По-нечовешко и унизително отношение не съм срещала в живота си. Буквално трябва да се молиш да те излекуват като най-долния просяк! Плащаш си за всичко и получаваш само лошо отношение, припряни прегледи и неадекватно лечение. Би трябвало да направя и бял списък, но за съжаление такъв не мога да дам, защото нито един лекар не успя да доведе лечението до задоволителен резултат. В най-добрия случай мога да дам само неутрален списък. Но добри УНГ специалисти в Пловдив- НЯМА!

Жалко че сте се сблъскали със толкова много болка и неволи,но в Пловдив няма никакви специалисти по никаква специалност,не само уши нос и гърло! Щом не могат да разрешат един на пръв поглед лек проблем,представете си какво биха направили със по сложен! Аз обикалям по лекари вече седма година,направиха ми три операции и още не съм добре. Та заключението ми е че същото е положението и при ендокринолозите,кардиолозите,невролозите и др! Господ да ни пази да не ни убият,докато експериментират върху нас!
Днес отново имах сблъсък със поредния лекар и няколко пациента отстрани се подхилкваха грозно на протестите ми да бъда вкарана в болница за поредната пътека! Докато има такова отношение на хората,ще има и такива нагли,алчни и арогантни лекари!

Общи условия

Активация на акаунт