Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 83 697
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
В сериала участва и Шевкет Чорух (Месут от Опасни улици).

# 511
В сериала участва и Шевкет Чорух (Месут от Опасни улици).

Благодаря за информацията mimchyyy9
Не съм гледала този сериал. По принцип не си падам по този жанр, но заради Тимучин Ессен ще се прежаля, поне с 1-2 епизода...а, от там...Аллах керим...👍🌷😃

# 512

Ръцете,  ми са отдавнашен патент....там ми се лепят очите....мога и стихове да завъртя.
ТЧ наистина не съм го гледала досега, но Ще!

Леле Стеле, ТЧ Чачко ли е? Верно ли не си го гледала? За Крал е малко пресилено, но за наследник на краля се говореше- на едни " Пеперуди". Heart  То и аз не го следя от самото начало, но мисля, че заслужава. Макар, че напоследък Алп Навруз (според мен де Hug) бие по точки. Heart

# 513

Ръцете,  ми са отдавнашен патент....там ми се лепят очите....мога и стихове да завъртя.
ТЧ наистина не съм го гледала досега, но Ще!

Леле Стеле, ТЧ Чачко ли е? Верно ли не си го гледала? За Крал е малко пресилено, но за наследник на краля се говореше- на едни " Пеперуди". Heart  То и аз не го следя от самото начало, но мисля, че заслужава. Макар, че напоследък Алп Навруз (според мен де Hug) бие по точки. Heart
Пипи, МЧ не е Чачо - за сега....много са на клона, но до него не съм стигнала..  ако и там стигна - със сигурност ще ме изгонят от къщи. Направо съм се оляла с харесванията и залитанията ....Мани-мани, просто не е за приказка.....Ами, то левенти, хубавци, как да не си обърнеш погледа .  .😃👍👌😉🤣🤣😍

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 15:41 от Stella2021

# 514
Леле Стеле, ТЧ Чачко ли е? Верно ли не си го гледала? За Крал е малко пресилено, но за наследник на краля се говореше- на едни " Пеперуди". Heart  То и аз не го следя от самото начало, но мисля, че заслужава. Макар, че напоследък Алп Навруз (според мен де Hug) бие по точки. Heart
[/quote]
Пипи, МЧ не е Чачо - за сега....много са на клона, но до него не съм стигнала..  ако и там стигна - със сигурност ще ме изгонят от къщи. Направо съм се оляла с харесванията и залитанията ....Мани-мани, просто не е за приказка.....Ами, то левенти, хубавци, как да не си обърнеш погледа .  .😃👍👌😉🤣🤣😍
[/quote] Heart Ще ти мине. То и аз залитнах по "Краля" преди 9 години, до гонене от в къщи не се стигна, ама на комшии и приятели им писна от мен. Joy Дето казват "любовта трае 3 години", прави са.  Е не съвсем, ама слизаш на земята. Аз все още съм си вярна на "Краля"- Кенан , но това не ми пречи да харесвам и други наследници, но вече с други очи, щото възрастта ми не позволява. Joy Heart

# 515
  • Кърджали
Аз не съм фен на Чаатай, но заради Салих може да хвърля поглед на тоз Шивач. Но ще видим, според настроението.

# 516

Дето казват "любовта трае 3 години", прави са.  Е не съвсем, ама слизаш на земята. Аз все още съм си вярна на "Краля"- Кенан , но това не ми пречи да харесвам и други наследници, но вече с други очи, щото възрастта ми не позволява. Joy Heart
Абе, не знам колко трае, ама аз съм се овъртолила  ..яко и то...
Щом в къщи ме вземаха на подбив ..😍🤣
Ти остави, ами зарибих и комшийката....Преди, ми се чудеше на акъла, какво толкова гледам по сред нощите....сега не мога да я настигна, че и инфо черпя от нея. .. Майтапа е пълен, но това да ни е!

# 517

Дето казват "любовта трае 3 години", прави са.  Е не съвсем, ама слизаш на земята. Аз все още съм си вярна на "Краля"- Кенан , но това не ми пречи да харесвам и други наследници, но вече с други очи, щото възрастта ми не позволява. Joy Heart
Ти остави, ами зарибих и комшийката....Преди, ми се чудеше на акъла, какво толкова гледам по сред нощите....сега не мога да я настигна, че и инфо черпя от нея. .. Майтапа е пълен, но това да ни е!
Щастливка си, че имаш подръжка, мен децата ми още ме подиграват. Joy Но тук в БГ МАМА  намерих приятелки, които много ценя . Heart

# 518

Щастливка си, че имаш подръжка, мен децата ми още ме подиграват. Joy Но тук в БГ МАМА  намерих приятелки, които много ценя . Heart

Пипи и аз имам доста приятелки тук в БгМамата, но изгорях с една....Сега го давам по-лежерно и по-умерено!
А, с тези с които се имам - имам невероятни спомени и в реала, с което и се гордея.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 20:40 от Stella2021

# 519
Пипи , то при теб три години ,а при мен продължава. Какво е  това чудо ,ашк и лудост.   Добре ,че вкъщи са разбрани и не са ме изгонили още. Joy моя му вика турчина и кошмар е сънувал заради мен в Босфора. Joy
За келебека  се сетих, че това  имаш предвид.
На Чачи Кенан Им. му е идол и много го уважава.
Кенан много добре се изказа за него и се прегърнаха на келебека. Уважи го и на премиерата на Див мед.  
Факт е че има много талантливи и красиви актьори / актриси  при комшиите и деца.  
Школовката  им е чок добра.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 23:14 от femmi2

# 520
Кенан Изм..... съм го гледала в Хулиганът - невероятен образ изгради този човек! Ейввааллах...
Малко не ми достигна да изгледам и  сериалът с него и Джансу...ЕзелПросто отвратителният Керпеден Али ми дойде в повече....но и актьорът се раздаде на макс - предполагам...
Но, Хулиганът си е отличен сериал...харесвам си го много.

# 521
  • Дубай
Кенан Изм..... съм го гледала в Хулиганът - невероятен образ изгради този човек! Ейввааллах...
Малко не ми достигна да изгледам и  сериалът с него и Джансу...ЕзелПросто отвратителният Керпеден Али ми дойде в повече....но и актьорът се раздаде на макс - предполагам...
Но, Хулиганът си е отличен сериал...харесвам си го много.
О,ама той не е за отписване ,после, след време  мина в добрите редици....Баръш Фалай е любим артист,прави страхотни превъплъщения,като Каан Урганджиолу.

# 522
Пипи , то при теб три години ,а при мен продължава.
  Е да де, и при мен продължава, затова писах "не съвсем". Просто слезнах от облаците и всичко е по умерено.  Heart Щото иначе си е за лудница.  Joy Heart

# 523
.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 15:46 от Stella2021

# 524
"Хулиганът" не съм гледала - ако може името на сериала на руски, ще съм благодарна. Но, "Езел", не само заради Кенан И..., целият сериал с интригата си, с любовта, за времето /все още в сравнително в началото на излъчваните турски сериали тук/, за мен е класика за този жанр, който не мога точно да определя, защото за всеки вкус може да се намери нещо интересно и лека-полека да се получи цяла картина. Такъв, макар и малко различен, ще си остане "Любов и наказание". Може би затова все още си харесвам Мурат Й... и Нюргюл /пак се извинявам, но почти ми е невъзможно да запомня турските имена на артистите/. И, може би пак затова съм се загледала в "Прощално писмо", искам да видя как се е променила като артист Нюргюл, защото мисля, че тази роля, в зависимост от сценария, също не би била лесна, но кой знае.... тя, те....

Общи условия

Активация на акаунт