ЯНУАРИ идва знам - на рожденния си ден, вкусна торта аз, ще ям!

• 14 007
  • 260
  •   1
Отговори
# 165
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Забравих да кажа - за другите градове, ще оставя инструкций на татито да пусне пакетчетата в сряда!

# 166
Привет  Grinning
Нашето сурвакарче заспа изтощено след много емоционалният ден днес Crazy Party

Мишленце,браво на Ники за ходещите крачета.При вас нещата с Ели бързо ще се подредят,защото предполагам че като гледа от Ники и тя бързо бързо ще затича Hug Благодаря за поздравите,връщаме ви многократно такива Heart Eyes
Лелеее ама голям Рожден Ден сте им намислили на мишките,ще бъде голяма веселба Crazy

Иначе за изкарването снощи,аз едва дочаках новата година и се трупирах до Вяра - оставих гостите на останалите членове на фамилията Wink

Хайде да погледам малко тв и отнасям плувката Mr. Green

Лека и мека на всички Peace

# 167
  • Пловдив
 baloniЧестита Нова   2007 година, мили майчета! baloni

Нека има здраве, любов и много мигове на щастие през тази година!

# 168
Честита Нова година момичета Tada

Желая ви много здраве, късмет и да бъдете много обичани от децата и мъжете си  bouquet

Честито и на рожденниците, да са живи и здрави и много да радват мама и тати Hug

# 169
Честита първа годинка на Калоян и Кристиан! Да са здрави и весели!

# 170
Момичета, прегледах линковете, които са дадени тук за клубове.
Според мен възниква един проблем - като че ли са създадени предимно за рождени дни на по-големи деца newsm78 Този клуб при нас, може би защото е малък, си виждам без проблем детето и мога да вляза при него ако искам.
Тези описания, които са дадени на сайтовете, както и снимките показват, че децата са в някаква голяма зала, а родителите отделно в кафе-сладкарница Rolling Eyes
Честно казано аз не знам как ще оставя Алекс така сам, той ще се скъса от рев CryНе познава нито децата, като изключим Дари, нито какичките, които ще го гледат, просто абсурд да не съм при него.
Кажете някоя от вас ходила ли е в такъв клуб?

# 171
Честит 1-ви рожден ден на Калоян и Кристиан и от мен.

Да растат здрави и големи мъже и да слушат мамите си   bouquet

Момичета, не бях гледала снимките отдавна, толкова са пораснали всички Hug
Лисана, Дарис има такива безумно сини очи, разбирам защо прощаваш на баща му изцепките Mr. Green
Матея много е пораснала, Ники на Зайчето, а Ваньо какви сладки бузи има Laughing
Пеперудка, той мъжа ти много висок бееее ooooh!, да не е колкото моя
А Сами така се е нахилил на снимките Grinning
Sea woman, Александър започва да ми прилича на теб Wink
Мисля да кача снимки и аз Peace
Въобще всички са големи сладури

Последна редакция: вт, 02 яну 2007, 02:29 от Клеопатра

# 172
ЛИКА  на главния вход е удобно.ВИЛИЧКА с тебе се знаем /моля да ме изчакате Praynig Praynigаз ще доида 11.20 малко по рано но да знаете за мен да не ме забравите Peace

# 173
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Бъдете здрави, щастливи и обичани! А за малчуганите - да ни веселят здрави и усмихнати!
Ние посрещнахме НГ на купон с приятели ... с Вики, правихме си карнавал (аз бях кабаретна актриса, а мъжа ми хирург Mr. Green) и беше много весело. Учудващо тя добре се държа и даже поспа, но за съжаление трябваше да си тръгнем към 1.30 ч.
А от баницата късмет ми се падна - нова кола Simple Smile ... а пък у дома - годеж  Mr. Green (ама ние сме женени  Laughing). Майтап да става.
За детския клуб - ами те всички са така - отделна зала за децата да играят (без обувки да не цапат) и отделна зала или сепаре за родителите, затова имат видео наблюдение ... виждала съм и общи помещения с разделение само параван. Ама нищо не пречи ние да сме там при тях, то нали и това е целта - да ги запознаем и да си играят. Аз лично забравям за нея като сме в такъв клуб, а и Вики не се сеща за мен, освен ако ... не ме види и почва да мрънка  Laughing Не го мисли чак толкова, Клеопатра, ще видиш, че ще се забавляват малчуганите, там ще правим каквото те искат, възможност има дори и да са в отделна зала. Точно май за това ми похвалиха 'Двете феи' (там са си правили общ РД Октомврийчета '05), че е широко и имало място за всички. Мамите с големи деца също могат да ги доведат, да стане по-весело. А за датата - ами аз предния път като стана дума споменах 27.01., но някой ми каза, че май вече сме уточнили за 3.02. и реших, че съм объркала. Но наистина, нека уточним първо датата! Хайде мами, изкажете се!

П.П. Ако искате да си направим отделна тема за общия РД да не занимаваме всички, може не на всеки да му се чете ... newsm78

# 174
  • Варна
galita, лично на мен ми е приятно да съм в час с организацията ви. Като не можем да дойдем, поне да знаем!   Wink
Клеопатра, ти си една от малкото (да не кажа единствената, която казва че "нещо" имал и от мен юнака). 
mishlentze, голяма веселба се очертава при вас!!!  smile3501  За името на Светлин много бързо бяхме стигнали до консенсус, за Александър обаче малко по-трудно. Кръстен е на майка ми (Ани) и аз много исках да е Антони (накратко Тони). На мъжа ми обаче никак не му хареса.  Александър е много дълго име (единственият недостатък според мен, аз съм любителка на по-кратки имена) и беше чуденка как ще е краткото название. Алекс не се събра в устаТа на мъжа ми и подкарахме на Саши, Сашко, което реално няма нищо общо с истинското му име... newsm12

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН И КРИСТИАН!!! Tada

# 175
Честит рожден ден на Калоян и Кристиан  bouquet Да са живи и здрави и да растат големи и силни юнаци Hug

Момичета, я да ви питам, от другия месец пак ли ще си честитим всеки месец Thinking

Сий уомън/СирЕнке ще ти викам вече, че е много дълго иначе Wink/, няма общо, но си е по народному Сашо. И Кольо също Rolling Eyes Щем, не щем това е положението Laughing Разгледах и аз снимките от албума, които си качила на Сашко и според мен има прилика между теб и него. Татито не съм го виждала, но веждите определено са твоите Peace И да внимавате с мадамите Joy

Моите пък не приличат на мен грам, а аз такива надежди таях за ини очи, ама нъцки, другия път Joy

Последна редакция: вт, 02 яну 2007, 13:14 от mishlentze

# 176
  • там където ме зове сърцето!!!
Честита първа годинка на Калоян и Кристиан!
Да са здрави, умни и добри момчета!
Весело и Безгрижно детство!

# 177
Маслинка,лед и мартини эа МНОГО ГОДИНИ
бъдете живи,эдрави,эасмяни,цяла година пияни,но не от домашна ракия,а от ЛЮБОВНА МАГИЯ!!!

Преэ2007 нека дечицата ни бъдат много эдрави и усмивките да не слиэат от лицата им!

Честита Първи Рожден Ден на Калоян и Кристиян!

Мишленце,според мен като станем на 1годинка не е нужно всеки мес.да си честитим.

эа купона аэ не съм водила Бети в такъв клуб,а и тя не се отделя от мен,но мисля,че като има дечица,а и баткото ще е с нас ще се справим някакси.Эа датата ако искате на 3.02.

# 178
Thank you people  bowuu

А,сега сериозно Laughing-благодаря ви за чудесните пожелания,да ви се връща стократно Hug

На всички рожденници от вчера и днес пожелавам безоблачно детство,здраве и да бъдат най-щастливите деца на света.

Аз направо изнемогнах тези дни,а на 31 така се омагъосах  Drunkooooh!,че вчера викнахме гледачка за Дарис Crazy.Не,че се наспахме ,но поне опитахме Laughing.

Telma благодаря ти!И аз това си пожелах в Новогодишната нощ,по послушен мъж Wink.

Лисана, Дарис има такива безумно сини очи, разбирам защо прощаваш на баща му изцепките Mr. Green
Нали Laughing.Как да не му простя на човека Crazy

Ох,да знаете свеки какво ми пожела,2007 да ни донесе още едно бебе #Crazyмомиченце.Поех дълбоко въздух,преглътнах три пъти и и благодарих най-културно с думите"Ми още е рано" Mr. Green.Не знам как се въздържах от друг коментар,може би защото почти никога не ме дразни и се разбираме чудесно Grinning.

Момичета, я да ви питам, от другия месец пак ли ще си честитим всеки месец Thinking

Надявам се,не  Crazy.Защо,не ти ли харесва Laughing?

# 179
  • Madrid
Честит рожден ден на най-големите януарчета!Бъдете здрави и засмени!!!
Sea Woman,на мен името Александър винаги е било сред любимите ми,а самия той винаги ми е приличал на теб!Още преди съм го забелязвала,на не е ставало въпрос и не съм го споделяла.
Мишленце,малките може да не прибичат на теб и да нямат твоите очи,но са сполучливи! Laughing
Ние изкарахме добре,къщата беше уютна,а селцето много малко-45 души,но близо до по-голям град!Интересно беше,само Самуил се сдоби с прословутите цифундри и кашля,в резултат на това е постоянно в ръцете ми-мрънкащ и нервен! ConfusedКакто и да е,да ни е честита новата година,да ни подари нови красиви моменти с малките ни дечица!
Досега качвах снимки за близки и приятели и тъй като вие сте мои виртуални такива ще ги споделя и с васhttp://s59.photobucket.com/albums/g293/ilinda/nova%20godina/?action=view&current=IMG_0001b.jpg

Общи условия

Активация на акаунт