Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 521
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Сега разбрах, че ги пускат всеки петък, но за тези с бг суб, някой знае ли кога излизат, или няма определен ден ?

Серията се излъчва в петък и може да се гледа на живо с руски превод тук :  https://turkru.tv/zimorodok-123/
А кога излиза с бг буквички Yum - само златните ни момичета - преводачки знаят! Следете темата и ще сте от първите научили

# 466
  • Яко в Матрицата...
Хелоу Blush

Някой искаше да знае нещо от спойлерите… Колко са верни не знам.

Скрит текст:
Майката на Пельо ще се появи от Лондон. Пельо ще й каже, че с Феро се обичат, но го оженили насила. Аннето щяла да бъде още по-кофти и от щерка си. Щяла да отиде в конака и да притиска Халис да разведе Феро и да ги оженят с Пельо. Аннето знаело тайната на Халис, че има незаконна дъщеря. С това ще го шантажира. Имало сцена на Ферит и Пелин на някакъв паркинг, щяла пак да плаче и да го манипулира.
Освен това, според първоначалния план СейФер не би трябвало да са консумирали брака си. Били снимани две сцени - в едната Ферит се отдръпва, в другата - Сейран. В зависимост от сценария би трябвало да ползват някоя от тях. Но нещата доста се променяли и не е ясно какво точно ще ни покажат. След това би трябвало да има разговор между Сейран и Суна, в който Сейран да сподели, че вече е готова и иска истински брак.
Другото интересно е, че ако бяха показали 19 серия преди промените, СейФер да щели да се разделят за доста дълго време. Но се уплашиха за рейтинга и парите си, и показаха един турлю гювеч. Общо взето идеята е Сейран да стигне състояние, което да изисква психиатър. Ако не по един, ще го покажат по друг начин.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 12:36 от Reni - BG

# 467
То в 19 епизод ли беше сцената, дето се чудихме имало ли е или не кекс между Пелин и Ферит?

# 468
Хелоу Blush

Някой искаше да знае нещо от спойлерите… Колко са верни не знам.

Скрит текст:
Майката на Пельо ще се появи от Лондон. Пельо ще й каже, че с Феро се обичат, но го оженили насила. Аннето щяла да бъде още по-кофти и от щерка си. Щяла да отиде в конака и да притиска Халис да разведе Феро и да ги оженят с Пельо. Аннето знаело тайната на Халис, че има незаконна дъщеря. С това ще го шантажира. Имало сцена на Ферит и Пелин на някакъв паркинг, щяла пак да плаче и да го манипулира.
Освен това, според първоначалния план СейФер не би трябвало да са консумирали брака си. Били снимани две сцени - в едната Ферит се отдръпва, в другата - Сейран. В зависимост от сценария би трябвало да ползват някоя от тях. Но нещата доста се променяли и не е ясно какво точно ще ни покажат. След това би трябвало да има разговор между Сейран и Суна, в който Сейран да сподели, че вече е готова и иска истински брак.
Другото интересно е, че ако бяха показали 19 серия преди промените, СейФер да щели да се разделят за доста дълго време. Но се уплашиха за рейтинга и парите си, и показаха един турлю гювеч. Общо взето идеята е Сейран да стигне състояние, което да изисква психиатър. Ако не по един, ще го покажат по друг начин.

Интересното е , че в официалния канал на сериала в YouTube качиха сцената и написаха “birlikte olu” .. демек , трябва да е консумирано.Ама ще видим де.

# 469
Финалната сцена специално за интернет.
Явно има няколко по-подробни детайла в интимната сцена.

# 470
  • София
При тези подсказки съжалявам, че Сейран легна с него. По-добре наистина да бяха дали, че е спал с Пело онази нощ, и да ги разделят, както е било замислено, за да се осъзнае Ферит.

Финалната сцена специално за интернет.
Явно има няколко по-подробни детайла в интимната сцена.
Скрит текст:

Да, има малко по-дълги целувки.

# 471
Ох, много им се получава химията.Доста са се поцелували .. и пипали.
Тъпата Буче (Пелин) се е снимала в същата поза като Мерт и Афра , с нейна приятелка и даже същото описание като от продукцията “Ин и Ян”.
Това ще се окаже злобно човече.

# 472
Жалко за Феро бей. Не знам какви са му оправданията и не ме интересуват.
Красиво беше, издокарал се е ... но не видях специалното му отношение. Беше като нападател на дуспи. Joy
Танц,вечеря,романтика,  разговор...Нали уж обича жена си? Ще й е за първи път, с какво показа обичта си?
В момента в който видях изпълнението му със Садък Бей ме загуби.  От върла негова защитничка, вече само ме ядосва Joy
Няма обяснение за лъжите си.  Сейран не заслужава това .

Бучето ще им дръпне рейтинга още по-ниско. Какво я лансират,не знам...

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 15:35 от Nina_richi

# 473
Аз се чудя , актьори , професионалисти .. ама на тия целувки и опипвания .. специално Мерт как си е прикрил “вълнението” то ръката му буквално опипа задника й дори.
Евала на стоицизма.

# 474
Някъде пишеше, че са снимали сцената 20 минути, в серията видяхме има няма 2 Grinning ама от кадрите червилото на Сейро го нямаше тъй че са понаставили, поотрязали, перденца- ама красиво са го заснели Heart Eyes

Колкото и добър актьор да си на мен ми се виждат истински чувства и емоции АфМер Kissing Heart

# 475
И аз това се чудя. Толкова огън и страст, каква е тази блестяща игра? И как на човек да не му се размекнат краката след тази сцена в реала?
Според мен бившия Мерт и приятели, ще получат инфаркт, като гледат:joy:

Някъде пишеше, че са снимали сцената 20 минути, в серията видяхме има няма 2 Grinning ама от кадрите червилото на Сейро го нямаше тъй че са понаставили, поотрязали, перденца- ама красиво са го заснели Heart Eyes

Колкото и добър актьор да си на мен ми се виждат истински чувства и емоции АфМер Kissing Heart

# 476
В едни от кадрите ми се губят обиците на Сейро...ама кой ти гледа тях Joy

А Кубилайчо ако е гледал лелееее Joy

# 477
В едни от кадрите ми се губят обиците на Сейро...ама кой ти гледа тях Joy

А Кубилайчо ако е гледал лелееее Joy
Няма как според мен да не видят Grinning
От чисто любопитство само..

# 478
Ако взема на предвид по колко човека се занимават с заснемането на една сцена (имам предвид че поне 6-7човека седят и наблюдават) и че е абсолютна тишина, не мисля че би било много романтично и одобено да ти завират камерата в лицата 😂😂

# 479
  • Яко в Матрицата...
В удължената версия цената е още по-красива Heart Eyes, но... според спойлерите със сигурност не са стигнали докрай. Ако това е вярно, интересно кой е сложил спирачката. Аз залагам на Ферит Stuck Out Tongue Winking Eye

Мише, съжалявам, че продуцентите се уплашиха за рейтинга и под напора на недоволството на зрителите промениха първоначалния замисъл. Това за мен означава, че не са сигурни в историята си. Щеше да е много по-добре да беше останал с Пельо, да я опознае по-добре и сам да се убеди, че тя не е неговият човек. Сега ще се стигне пак до раздяла, но ще е по друг начин.

Марбея, Буче е не само лоша актриса, тя е и лош човек.

Общи условия

Активация на акаунт