Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 186
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз си правя всеки ден снимки,но са лични.
При мен нищо ново - чувствителност в зърната,леко опъване по шевовете и това е.

Ще сложа една от тази сутрин,но ще я махна по късно.Ден 10.

# 481
Ехаааа😍,супер изглеждат🤗♥️
И аз си правя почти всеки ден и много ясно,че са си само за мен 😉😍
Ама скоро не съм качвала и тея дни ще ви изненадам с нещо❤️

# 482
Здравейте, ето и моя резултат , без повдигане , само импланти Ментор , 450 кубика. Визуално изглеждат като гърдите ми от като съм била на 20 год , преди раждания и т.н. Каквото и да се вижда от селфитата ми , аз съм доволна , че преди това изглеждаха като големи и  увиснали.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 21:28 от Lilinkata

# 483
Лилинка,супер са,много приличат на моите♥️🤗Много естествено изглеждат.Браво,много да им се радваш❤️

# 484
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много сме готини. Hug

# 485
Има ли някоя, която е ходила на лазер за белезите, да сподели дали има резултат? Колебая се дали си заслужава.

# 486
Здравейте момичета! Много хубави гърди показвате!
Имам един въпрос към момичетата, които са с раундблок. Колко време отне да изчезнат неравностите около зърното?

# 487
Лимонче, какви са тези неравности? Корички от раните ли? Или имаш предвид, самият кръг на ареолата, че е неравен, като очертание? Не вярвам да имаш плисета и гънки , нали?
Аз не съм имала нищо освен белега, който с времето се позаличи.

# 488
Лимонче, и на мен ми е интересно какви неравности те притесняват.
При мен е рязано около ореолата, но не помня нещо да е било неравно някога. ( операцията ми е на 3г).

# 489
Може би, визира неравностите от самия шев и релефа на белега?

# 490
При раундблок се получава нещо такова. Точно нещо, като плисета.

Които с времето трябва да изчезнат и на едната ми гърда почти не се виждат вече, но на другата още ги има.

# 491
Ясно.
Лимонче, на теб операцията ти с повдигане ли е ?
Като цяло всички белези и неравности се изглаждат с времето от опъването на кожата.
Виждала съм много сериозни прекроявания и ако не е прещипана кожата, което е грешка при шиене, се изглажда всичко.
Мен ме беше страх да не ми се появи риплинг, но също не.
"Дефект" при мен е че мускула на едната ми гърда е по къс и покрива по малко импланта. Има една малка вдъбнатина там където свършва мускула и започва импланта, която няма решение, но само аз си виждам.

# 492
При раундблок се получава нещо такова. Точно нещо, като плисета.

Които с времето трябва да изчезнат и на едната ми гърда почти не се виждат вече, но на другата още ги има.
Аз не съм имала, но то може да има различни техники на зашиване. Или пък да са ми отрязали по-малък ринг кожа.
Щом ти се оправя на едната гърда, значи и на другата ще се прибере. Хирурзите обичат да казват, че двете гърди са си съвсем отделни операции и съответно възстановяването може да е различно.

# 493
Ели, да. Тип раундблок. През зърното, не котва. Надявам се да се оправят по-бързо. Принципно лявата се възстановява по-бързо.  Нея вече я виждам, че е по-омекнала и слязла надолу от дясната. Още са сини обаче. Та сигурно е рано още.

# 494
Здравейте,ето и моя снимка 1 година и 2 месеца след операцията.Само импланти 445.

Общи условия

Активация на акаунт