Божествено дълги коси

• 80 337
  • 244
  •   1
Отговори
# 75
Страхотен цвят ти е косата! Каква боя ползваш?  Flutter

# 76
 newsm12 Хубав въпрос.....
Ми аз купувам боя почти на едро-последно отидоха 5 кутии,от които една с една не бяха еднакви-нито като фирма производител,нито като номер.Напълвам кошника в Метро с де що има червено,смесвам в един казан и мама маже,докато не получи тендовагинит /абе така ли се пише/ на ръката. smile3532

Между другото-обявявам бой с възглавници голи до кръста на всички мами,които са си изтипосали красивите прави коси тук да ме дразнят и да умирам от завист. smile3512

Ето и моята поддръжка-"пране" на губера на 4 дни,същото е и с ресането.Шампоан и балсам-каквито ми попаднат.Задължително зехтин след баня,който не отмивам,крем да оформяне на къдрици на Сънсилк и дифузер.
Последно стригане при фризьор:септември 2005 г.Лятото си обрах връхчетата сама.

# 77
  • София
Ето малко растителност и от мен:

На първата снимка двата стърчащи като пръчки кичури в дясната част са жалкия ми опит вчера да си изправя косата трайно с ония американско-негърски мазила. smile3511
При първия опит нищо не се получи.Вчера стоях 1 час и 20 мин и ей кви пръчки избачках.
Ем си не искам къдриците,ем няма с какво да ги махна,мамка му!!! smile3514

Страхотни къдрици- това ти го казва човек с коса като метла...
Според мен къдравото си е къдраво ,с малко усилие става прическа.Я ела на моята метла да направиш нещо #CrazyКато отида на фризьор и всеки път и обяснявам/близка ми е/ да не се мъчи с тоя сушоар че само като разтърся глава и помен от начупване/не къдрици/ не остава
....Никога не съм имала дълга коса-искала съм но...Отначало все я къдрех трайно и.... Sickне ставаше номера- къса се ,цъфти....Сега откакто съм родила съм я оставила -както се казва -на свобода.Къпя се ,суша се и с машата подгъвам краищата.Не е много къса-покрива ми плешките на гърба...ама и по-дълга не я трая...Преди изпадах в ужас за всеки сантиметър- сега режа но два на 3 месеца....Косата ми е здрава,не пада вече ooooh! ,в момента съм така http://images12.snimka.bg/001698621-big.jpg
Но мисля пак да си направя светли кичури-бях руса почти 4 години и сега въпреки че минаха почти 2 с кестенява глава- нещо не мога да се възприема

# 78
VND,косата ти изглежда много добре.
Завиждам ти,че лежи прибрана до главата ти,че можеш да я решиш,без да си сваляш скалпа,че можеш да си купиш шнола или щипка,която да я захване на кок,че лятото я връзваш и нямаш грижи.
Малеее,който каквото си няма-това иска.Тва жените сме страшна работа.

# 79
  • София
VND,косата ти изглежда много добре.
Завиждам ти,че лежи прибрана до главата ти,че можеш да я решиш,без да си сваляш скалпа,че можеш да си купиш шнола или щипка,която да я захване на кок,че лятото я връзваш и нямаш грижи.
Малеее,който каквото си няма-това иска.Тва жените сме страшна работа.
Верно си е - това жената е страшно същество Laughing
Снаха ми преди годитни като ме видеше с ролки по главата и идеше да ме убие-а нейнаат коса не е къдрава ,просто чуплива-на мен ми идва да я проскубя като я хвана с пресата да се изправя Joy
Имам позната с коса като твоята- всеки ден се къпе за да се среши.Но на мен много ми харесват къдриците й....този ефект при мен се е получавал само със стоене с часове с ролки при фризьор и ако не е трайно къдрене при най -малката влага и...ставам като разплетена дамаджана а и може и като метла Grinning
На сватбата имах тонове лак и пяна на главата ,за да стане нещо като кок ooooh!-после колко се проклинах като се къпах и разресвах.Добре че мъжа ми не се събуди преди мен сутринта да ме види #Crazy-щеше да се разведе Laughing
Това за ресането ,шнолата и щипката е вярно-удобно е ако не ти е мнооого косата Embarassed

# 80
Катееееееееееее давай косата,а аз ще ти дам моята чисто права метла.Няма природна сила,която да я накара да се начупи,да не говорим за къдрене.
Трампа?А?Навита ли си? Wink Wink Wink

# 81
Е как да не съм навита,бе Веси.Ама да се разберем от сега-без рекламации хихихихи.Взимаш и после да няма мрън-мрън...ама не мога да се среша,ама жега ми е лятото,ама разорих се от бои и такива.Квот взема не връщам после. smile3533

# 82
А ти така като ми гледаш бръшляна,кефи ли те?Те са два косъма както и да ги смяташ.Не,не спокос няма да ти я върна.Аз ли да идвам или ти ще наминеш. Whistling Wink

# 83
Айде -до днес ми беше търпението с тия 16 цвята на главата  Laughing вече съм боядисана- по-късно ще покажа
Dominika мерси за съвета обаче 2 пъти съм го правила това дето казваш и ми избива русото след известно време  Wink 10 години боя не са шега работа  Simple Smile

# 84
Айде -до днес ми беше търпението с тия 16 цвята на главата  Laughing вече съм боядисана- по-късно ще покажа
Dominika мерси за съвета обаче 2 пъти съм го правила това дето казваш и ми избива русото след известно време  Wink 10 години боя не са шега работа  Simple Smile
Добре дошла в клуба на бившите блондинки.Аз бях около седем години бяло-сиво русо.Е ела ме виж сега като искам да си пусна моя цвят.Черна се боядисох и пак ми изби русо.
***х му м*м*т* и русото.......
Ама ха де....никой в тоя свят не може да ме убеди,че русото не е най-желаното от мъжките очи,а и жените завиждат и клюкарят най-много за блондинки.
Да си кажа честно (срам не срам),това бяха основни причини да съм руса. Wink

# 85
Аааа- хич няма да съм бивша- пак русо се направих,ама някакъв шантав цвят...за мен пък едно време не бяха тия причини- просто с тъмна коса изглеждам като мъртвец...с бяла кожа съм и е много гадно..а пък в 10 клас изобщо не съм мислила дали ще ми завиждат и т.н.,,просто тогава това ми хареса..което не пречи и лилава да съм се правела  Laughing

# 86
ИСКААААА smile3511ААААААА newsm45АААААААААА smile3515АААААААААААААААААААААААААА smile3514АААААААААААМ!!!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Да е жив и здрав фото-шопа,та поне на снимка до поизплакна очи в собствения си образ с руса права коса.Па и Клаудия Шифър да е жива и здрава,че ми услужи с нейната коса и цици,че да се избачкам таквази убава,натокана и фиешън!

# 87
ехааа...мнг добре е станало! Grinning
а истинската ти коса е божествена(като на богиня yes ).впечатляваща е ! там е работата,че това,което няма човек,това му се иска да има...
ще взема и аз да си поиграя с фотошопа,то мн интересно  Simple Smile

# 88
  • София
Ама и вие с това русо ooooh!
От около месец ми се е запалила отново много главата да се правя руса..../то кестенявото си го оставих откакто забременях и след като родих- уж да не си хабя косата, че много падаше/.Много мисля и премислям ,но след нова година отивам на фризьор като начало са светли кичури,след време ....ще видим

# 89
много модерно сега с руси кичури...поне в б-с ми е направило впечатление..

Общи условия

Активация на акаунт