Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 328
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Надявам се да е Елена победителката.

А Пам - не знам кога ще я изкарат, но дано ПОНЕ един път видим как я кани на пейката, ако не на цяла среща, иначе е такава излагация и бутафория всичко - "красивата Пам, заповядай роза" всяка вечер, а реално дума не са си продумали.

Именно. Ако съдя само по това с какъв патос раздава розите, Пам би трябвало да му е любимка номер 1.

# 541
Евгени е сложил Пам в приятелската зона, никакъв шанс за друго. Според мен и прави комплименти, защото след признанията за обидите към нея му стана гадно за нея и иска да е галантен.

# 542
Значи, има наистина финал с предложение за брак и то истинско. Евгени наистина бил с жената, на която е предложил и чакат да приключи излъчването, за да са публично заедно. Коя обаче е късметлийката уви не разбрах Grinning

# 543
Пренасям от основната тема тук. Лошото е, че се потвъждава "Точно е Меган" за целувката с Боряна, та си представям и колко е достоверно останалото инфо, но нека го има:

В Инстаграм ми излезе кратко стори с предстоящи кадри на Ергена. Не знам дали е от промото на следващия епизод, че не го гледах. Най-интересни са две целувки, ако може да ги разпознаете. Едната май е Джия, на която гърдите са и отвън почти.... Другата не мога да я разпозная.
Скрит текст:

Другата ми прилича на Меган.

Точно е Меган да. Впрочем следващата среща е именно с нея😏 Та очаквайте изненади в тази посока.... А и да вметна, че тя е сред топ 5 от последните момичета, но засега толкова.

# 544
Меган е с доста тъмна коса, абсурд да е тя момичето от снимката. Баш Боряна си е според мен.

# 545
  • Стара Загора
https://xo-store.com/product/golyamo-kolie-za-tyalo-v-srebrist-cvyat
Това мисля, че е Айлин. От рано са почнали да ги канят за модели на дрехи и аксесоари. Grinning

# 546
Тя е да. Зле е тук.

# 547
Меган е с доста тъмна коса, абсурд да е тя момичето от снимката. Баш Боряна си е според мен.
На 1000%, челюстта е същата.

# 548
Точно заради челюстта си мислех, че е Виктория (на втората снимка).

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 19:42 от Alucard

# 549
Предположение
Мисля си, че Меган ще изиграе ролята на Александра от предния сезон, защото много се радваше как я оприличават на нея в началото на шоуто. И също дали няма да изиграе подобен финал, че е разочарована от него и върне розата. Само, че в този сезон много искат да играят тази роля сиреч печелившата от сезон едно, но си мисля, че няма да им се получи никак т.к. извода ми е, че в сезон едно ролята не беше изиграна, а човека си беше такъв наистина.

# 550
Момичета,  сетих се нещо, в деня на излъчването на първи епизод,  Виктор Стоянов ( композитор ) писа във ФБ страницата си нещо готино за Валерия. Ако мога ще го намеря.
Тогава си помислих " ето я връзкарката" , ясно.

П.П. Намерих :

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 19:52 от dany_nik

# 551
Силикон и рептил JoyJoyJoyJoyJoy
Ще си го крадна това. Жалко, че Валерията е баш сред тръните, ама айде..

# 552
ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ
От интервюто с Ваня Щерева стигам до извода, че не са очаквали, ние зрителите да уловим истинската същност на две от главните героини, Валерия и Айлин.Това, че някакси интуитивно незаобичахме техните образи,  определено е всяло смут в редактори и сценаристи. И съответно дамата ни порица. Сюжетната линия Евгени и Валерия, любов като сън в лятна нощ, се пропука още с вдигането на завесата. Разбирам, че ще има нови монтажни работи с цел тази госпожица да ни стане любимка. Както каза Щерева, да не бързаме да съдим,  да видим какво щяло да става.
Фактът, че държат много от другите момичета в роля статисти е елементарно внушение да се фокосираме върху 4,5 персони, от които в последствие ще създадат рекламни лица и продукт на телевизията. Да, но ние не  харесваме тези 4-5 и си настояваме за миманса.
И ето, Щерева вече подсказва, че ще включат и върху други прожектора. "Ще има обрати..."
Изобщо за малко да се обидя от мнението им за нас, зрителите.
Ако Валерия е избраницата, нямам търпение да проследя процеса по подмяна на зрителското мнение. Целта на този сезон е да се произведе "влюбената двойка на България" bulgarian sweethearts. А с Валерия, в която ние не се влюбихме , ще е много трудно. Ако, започнат ударно да превръщат Валерия в ангел, за мен ще е ясно, че ще е тя. Това  силно ми напомни филма case39😉 даже външно.

# 553
Ако предположението ти е вярно, то тогава ще имаме дежа вю от първи сезон. Надявам се Щерева не е имала точно това предвид, макар че екипа им вече не един път доказа, че освен чалга друго не признава.
Предполагам, че Евгени ще изживее  влюбването и разочарованието от сблъсъка реалност- илюзии, а защо не и разочарование и освесняване. С една дума катарзис.
Нека не забравяме, че клюката гласи, че е с избраницата си във формата.
Не мисля, че ако тя беше Валерия, щяха за оставят така нещата. Имидж се гради с години, а реноме се срива за секунди.

# 554
Мисля, че ако Валерия беше победителката, щеше да получи монтаж тип Мони, в който не си личи, че се държи зле. Те буквално ѝ зуумват в лицето като изрича обиди. По-скоро някоя от лагера на Мони печели, т.е. Елена.

Общи условия

Активация на акаунт