Пак неподходящия

• 21 486
  • 902
  •   1
Отговори
# 330
  • Далечният изток
Точно на късмет е. Не знам дали точната дума е късмет, но много рядко има някаква логика. Някой и назад го каза - има ли много мисъл и анализи, чувства няма.

# 331
Ай, ся. Нещо много бързо свикнахте. Тази работа с мързела и чатовете се печеше много преди ограниченията. 😄

# 332
  • Paris, France
Е, не.
Има си социални пеперудки, като мен същите.
Събират ни много неща, не може всичко дистанционно.

Прекрасно, но тя писа, че и на дискотека не може да иде сама и в нов град трябвало да търси приятелки в интернет. Същото ми каза и дъщеря ми. Явно е поколенческа разлика.

Точно на късмет е. Не знам дали точната дума е късмет, но много рядко има някаква логика. Някой и назад го каза - има ли много мисъл и анализи, чувства няма.

Вярно е, но някои хора са по-тревожни, предпазливи, зависими емоционално от родители и трудно биха изживяли любовта си ако трябва да платят висока цена в друг план. Не изживях голямата ми любов заради анализи и мисли, от моя, но и от негова страна.

# 333
  • София
Аз съм луда, пада ми пердето и се хвърлям.
Затова много се дразня на мъже, които се мотат. Ама една среща в месеца? Бе я....

# 334
Авторката да приеме, че нещата просто не са се случили. Може да е нелогично, тъпо, гадно, нечестно, но това е. Няма насила да хване мъжа за връзка. Какво има толкова да се анализира, не знам.

# 335
Авторке,защо се разпадна дългогодишната ти връзка?

# 336
Защо смятате, че младите жени ги вълнуват 35+ годишни мъже?

Защото това виждаме около нас. Е, не всички 20 годишни искат 35 годишен, но 35 годишният е в разцвета си във всякакъв план. Дъщеря ми не харесва по-възрастни мъже и ги намира скучни. Тя пък не ходи изобщо по мъже.
Не точно това виждаме всички. Мнозинството предпочита набори Simple Smile

Хайтов го е казал много по-добре от мен преди доста години: “Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш.”

За мен лично смяната на среда би била благоприятна.
Дори и държавата, защото в Родината ни преобладат мнения като това на съфорумците тук, че си престаряла и да свалиш критериите си, а в чужбина хората са доста по-широкоскроени. Европа е отворена, а животът тепърва предстои за жена/мъж на 35. Не бих казала същото обаче за мъже към 50; където и да се намират по света.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 17:46 от Анонимен

# 337
Животът може тепърва да предстои на 35, но ако жената иска деца, не е баш така. Биологичният часовник не е някаква глупава измислица. И да, наясно съм колко много са случаите, които ме опровергават, но това не значи, че и авторката може да има този късмет.

# 338
След 9г връзка и първи опит е нормално да изпитваш разочарование.
След развода си и аз имах един такъв опит от разстояние . Точно по същия начин се разви. След като месец в заети уикенди отлагах срещи, отсрещната страна загуби интерес. Не намери сили да го каже, просто стана много ангажиран, а на мен ми стана ясно.
Тормозих се известно време и мина.
Връзка от разстояние не е за всеки.

# 339
Bondy07, Ти също няколко пъти си му отказвала срещи, че били в неудобни за теб дни. Ако беше лудо влюбена дали нямаше да зарежеш всичко друго?
Така е, няма как да се знае, но ако е имал, едва ли след това ще каже, че няма нищо. Ще пробва да се видим отново.
Аз не съм казала, че съм били лудо влюбена в него, не е било с първото виждане и хоп веднага се влюбваш, нямаше такова нещо. Хареса ми, че си паснахме като характери, дори професия. Може би ми харесаха повече нещата, които си пишехме и от там взех да се зарибявам. Но при мен не е било любов от пръв поглед… Даже все още не знам какво е, но ми дойде като гръм от ясно небе, че изведнъж така се отдалечи.
Между другото първия ден, в който спря да ме търси той, аз го потърсих след около седмица, тогава го питах има ли изобщо нещо към мен, да знам дали изобщо да хабим енергия и той тогава каза, че ако е нямал, нямало да ми пише и да ме търси. От тези думи си направих изводи, че може би се сърди и затова продължих да го търся, като той също ме е търсил през това време. Две седмици по-късно ми казва, че няма нищо към мен. Реших да го попитам отново, след като вече напълно спря да ме търси той. Ако беше казал още първия път, че няма, нямаше да се занимавам и да се чудя.
.  Дават ви съвети повечето тук да не вярвате в общуването онлайн, докато са в същата позиция - непознати ви дават съвети, без реално да знаят защо този мъж постъпва така. И аз съм в кюпа включително с моя коментар. Не мисля, че сте използвана за секс и че този мъж е нямал абсолютно никакви чувства към вас, като чета какво пишете. Рано е още, пъзелът се нарежда правилно след време. Хората казват всякакви лъжи и в двете посоки. Човешките взаимоотношения въобще не са толкова елементарни, колкото считат повечето хора. Не защитавам мъжа, казвам само, че никой от нас няма как да бъде сигурен защо е постъпил така, както е постъпил. Има мъже- боклуци, така е, съгласна съм, хич не са малко, но има и такива, които наистина много се двоумят, не знаят как да постъпят, лъжат, че не изпитват нищо към дадена жена, защото са по-страхливи и неуверени,  други пък лъжат, че изпитват…. Ако имате някакви, дори минимални чувства към него, а сигурно имате, щом се питате “защо”, задължително трябва да се срещнете на живо и да се уверите, че той не изпитва нищичко. Има и хора, които се отказват, защото те самите не вярват, че са достатъчно добри за другия, с комплекси, с разни минали непреодолени травми и т.н,  нищо че го играят нахакани. Той се е занимавал да ви пише, да се вижда с вас, когато може, ами няма много логика. Ще пътува по 100 км. за единия секс, като че ли не може да си намери някоя в по-близък периметър за тази цел. Накарайте го да се видите за последно, кажете му че искате да приключите взаимоотношенията както трябва, не по този начин. Печелите, каквото и да се случи. Ще се успокоите и ще спрете да я мислите ситуацията, ако усетите, че наистина е някакъв отвратителен използвач, а ако усетите обратното, му кажете, че не му вярвате и настоявайте да ви обясни веднага защо се държи така.

# 340
Мъжът й е казал и показал, че не иска връзка с нея, а тя да го кара да се срещат, за да се доуточняват? Сериозно ли? Звучи жалко и комплексирано.

# 341
Мъжът й е казал и показал, че не иска връзка с нея, а тя да го кара да се срещат, за да се доуточняват? Сериозно ли? Звучи жалко и комплексирано.
          Естествено. Жалко е само да нямаш смелостта /и то след като си била в леглото на някого/ да го направиш. Очевидно е, че жената не се чувства много добре, щом споделя историята си тук. Това е достойното поведение - да приключат честно и очи в очи да изяснят ситуацията. Докато жените и мъжете си мислят, че това е нещо ненормално… Напротив, задължително е. Двамата са имали връзка  и е най-нормалното нещо на света да се видят и да се разделят адекватно, като големи хора, а не със съобщения “имам проблеми” и “ вече нямам тръпка”.

# 342
Дават ви съвети повечето тук да не вярвате в общуването онлайн, докато са в същата позиция - непознати ви дават съвети, без реално да знаят защо този мъж постъпва така.
Абсолютно вярно, с изключение на дребната подробност, че ние със сигурност не искаме да я вкараме в леглото си авторката. Нито да се срещаме с нея наживо. Нито да й правим деца възможно най-скоро. Тоест нямаме никакъв подтекст да я залъгваме за каквото и да било, за разлика от лирическия герой. Joy

Двамата са имали връзка  и е най-нормалното нещо на света да се видят и да се разделят адекватно, като големи хора, а не със съобщения “имам проблеми” и “ вече нямам тръпка”.
Не, те не са имали връзка. Нищо са нямали, освен кратко забавление за един уикенд. Това НЕ е връзка.

# 343
Не смятам да му се моля да се виждаме, след като директно си каза, че няма нищо. Не е единствения мъж на света. За мен това също не е било връзка. Живота продължава…

# 344
  • София
Човекът си е казал, че няма тръпка. Не виждам какви повече обяснения са нужни за едно е.... Иначе разбира се, че е честно да кажеш на човека отсреща, че нещата са приключили. И факт, че на повечето хора им е адски трудно. А понякога много биха улеснили човека отсреща, ако просто кажат две думи.

Общи условия

Активация на акаунт