Пак неподходящия

• 21 461
  • 902
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Еха, как ме замисли. Ако можех да се върна назад, раждам едно дете на 20/25 и това е!

# 451
Аз пък нищо не бих променила. Родих на 31г и имах достатъчно време да си изживея студентския живот,да пътуваме,да ходим, където си искаме, да опозная мъжа добре, да се подготвим стабилно. А не да го направя на 20-25 без никакъв жизнен опит, без материална сигурност, без да съм опознала партньора, за да знам, че е ТОЙ и тн.

# 452
Аззи, от толкова години не съм те засичала. Добре дошла.
Явно си се развела; пожелавам ти всичко, което искаш, да се сбъдне. На колко стана щерката? Моята след два месеца ще стане на 15🥰

Еха, как ме замисли. Ако можех да се върна назад, раждам едно дете на 20/25 и това е!
Точно това направих и аз, но родих на 28 и половина. На 46 ще съм с пълнолетна дъщеря, а теоретиците си теоретизират сценарии как да стане и кога.

Важното е да срещнеш правилния човек, с който да си отгледате и детето заедно, че и време за внуци да имате да ги видите.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 17:44 от Анонимен

# 453
  • София
Тя и моята голямата май месец е абитуриентка.
Ама малко се прецаках със второто, въпреки че ми е на сърце. Ама така било писано.

# 454
  • София
На 17 е моята дъщеря.
Добре заварила Sparkling Heart

Дами, в една съседна тема, просто прекрасна, с наименование "кога свършва младостта" , по някое време се показаха разни снимки и примери на прелестни красиви, елегантни жени около 50-те и нагоре, които никак не приличат на старици.
А и в крайна сметка, именно това е възрастта, в която децата са се ориентирали към самостоятелност и наистина човек става свободен. Много двойки в моето обкръжение смениха и партньорите си тогава, наслаждават се на живота, пътуват, шопингуват, танцуват, правят любов и се радват на благосъстоянието си.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 23:09 от Azzy

# 455
Децата няма как да са прецакване.
Родих точно преди 27 си рожден ден. Мъжете никога не са ми били константа, за да се чувствам добре и постигам целите си.
Опитват, ама какво да се прави като си правим жените с тези права каквото искаме. Че и можем.

# 456
Честото Аззи! 🥂
Помня, че беше малко по- голяма твоята щерка. Отчували сме ги почти като гледам 🥰

Рокстар, абитюрентка! Боже, все едно вчера бяха бебета!

За децата си надали някоя жена ще засъжалява, докато за другите избори май е по- честият вариант.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 18:14 от Анонимен

# 457
  • София
На 46 и с едно вече голямо дете хич не си представям повод за брак, честно. Същото беше и на около 40, когато се разведох. Не знам ако нямах деца как щях да разсъждавам, но след една възраст вместо нас разсъждава природата и каквото било- било.

# 458
  • Далечният изток
На 40 вече бях с пълнолетно дете. Въобще не съжалявам, че родих толкова рано. Докато той беше ученик и аз наблегнах на образованието. Верно малко късно започнах да градя кариера, ама всяко зло за добро...

# 459
Авторката е прекратила девет годишна връзка заради изневяра.
Ако е било еднократен секс, а не извънбрачна връзка си е грешка. Девет години връзка по 10 секса на месец (а те сигурно са били и повече) прави над 1000 секса. Една изневяра на 1000 домашни секса е 0.1 %, тоест предния партньор е имал 99.9 % положителен рейтинг. Бай Тошо нямаше толкова, а изкара повече от 30 години на власт. Сега новия неподходящ без малко да стане подходящ и сигурно е с рейтинг по-малък от 10. Авторката след като е "боднала" странично може да се събере отново с бившия. Ще са квит.
Само не разбрах що темата е "Пак неподходящ". Означава ли, че и деветгодишната връзка е била с "неподходящ". За мен с предишния е било една голяма греда 20 на 20 сантиметра, докато сегашния опит е все едно мотика среден размер..

# 460
Абуто, трябва да напишеш справочник - математиката в любовта и нейното математическо остойностяване. Вероятно ще е много забавна книга!

# 461
"Една изневяра на 1000 домашни секса е 0.1 %, тоест предния партньор е имал 99.9 % положителен рейтинг." хахаха тук се развеселих и аз Simple Smile Отрицателния рейтинг хич не се и брои, нали Simple Smile

# 462
И Бояна също пише. Добре дошла и на теб.
Наборите скоро ще станат пълнолетни и ще заговорим за балове и колежи. 😊

Нормално е да е прекратила връзка заради изневяра авторката- малко хора биха простили подобно нещо. Но явно тази връзка е била безперспективна щом за девет години нито брак, нито дете и дом са пожелали да имат.

# 463
Живеехме заедно, имахме си дом, но предвид изневярата и 9 години никакво развитие, по-добре да прекратя. Имах и точно тогава здравословни проблеми, натрупаха се доста неща. Този 9 годишния го преодолях, смисъл не беше особено приятен характер, но въпреки това го търпях. В един момент като стана и това с изневярата и чашата преля.

# 464
А ти 9 години какво точно седя и чака да стане? Неподходящ бил, ама го търпяла. Айде, холан!

Общи условия

Активация на акаунт