Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 759
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, къде в Пловдив мога да купя турски лири, но да работят след 17ч. Благодаря ви.

# 151
Здравейте, къде в Пловдив мога да купя турски лири, но да работят след 17ч. Благодаря ви.
Тавекс на Джумаята

# 152
Много благодаря.

# 153
Здравейте, има ли някакъв клуб, където пускат не чалга, освен Паша, защото само за това се сещам? И заведение тип механа с добра кухня, в което да има музикална програма?

# 154
  • Пловдив
Здравейте,препоръчайте техник за съдомиялна.

# 155
Здравейте, момичета. Не знам къде да попитам, затова реших тук. Има ли някой впечатления от д-р Бързински или д-р Гроздев - невролози. Към кого да се насоча?

# 156
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Не знам къде да попитам, затова реших тук. Има ли някой впечатления от д-р Бързински или д-р Гроздев - невролози. Към кого да се насоча?

от двамата познавам д-р Бързински, имам добри впечатления от него, както и от жена му д-р Бързинска

# 157
  • Пловдив
Здравейте, има ли някакъв клуб, където пускат не чалга, освен Паша, защото само за това се сещам? И заведение тип механа с добра кухня, в което да има музикална програма?
Синатра, Каса де Куба, Мармалад петък и събота правят партита. За Механа, в Мегдана имат програма с танци и жива музика.

# 158
  • Пловдив
Д-Бързински е от най-добрите невролози в града. Аз ходя при жена му -д-р Бързинска.

# 159
Благодаря, момичета!

# 160
Търся препоръка за фирма, изработваща вътрешни щори за дома, текстилни.

# 161
  • Пловдив
Как да стигна до ул. Георги Трингов? През Брезовско няма как...освен по новия път след моста на Адата и покрай строежите на Пимк?

# 162
  • Точно където трябва
Как да стигна до ул. Георги Трингов? През Брезовско няма как...освен по новия път след моста на Адата и покрай строежите на Пимк?
Вариант е. Зависи от къде идваш.

# 163
  • Пловдив
Вариант е. Зависи от къде идваш.
от Мария Луиза...

# 164
  • Точно където трябва
Отсечката от второто колело на Панаира до светофара мисля, че още е затворена. Аз бих минала точно по Адата и Северен.

Общи условия

Активация на акаунт