Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 117
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
къде правят хубави букети на прилични цени
преди съм взимала от тракия на едно-две места , но постоянно сменят персонала и следващия път не се справят добре

# 466
  • Plovdiv
Наскоро влизах в цветарския магазин на Гладстон. Много прилични ми се видяха цените на букетите, а и самите те бяха много хубави.

# 467
  • Пловдив
преди съм взимала от тракия на едно-две места , но постоянно сменят персонала и следващия път не се справят добре

за 50 годишнина на приятелка ми направиха красива аранжировка в кутия, наподобяваща плик за писмо в Цветно Студио Sunflower в Оазис 3 в Южен
собственичката е много любезна и може да направи това, което искате. Имат доста снимки във фейсбук

Видях и нещо подобно в цветарския магазин на спирката пред Кауфланд в Южен, но обслужването е под всякаква критика. Сопнати, намръщени, нямах избор миналата събота, та купих цветя от там.

# 468
  • Пловдив
Препоръчвам "Цветята на Вазов" в близост до Народна библиотека. Имат необятен избор на цветя и оформят чудесно букетите.

# 469
  • Пловдив
https://www.facebook.com/VendelaAtelier/?locale=bg_BG

# 470
А в Тракия нещо?

# 471
  • Пловдив

На пазара срещу 175 бл.първата бутка,която се пада на гърба на магазина за зимнина.Жената се казва Нина -много любезна и сръчна.

# 472
  • Пловдив
Дали сте попадали на читав и добър козметик, занимаващ се с тийнове с проблемна кожа и акне? Дори за консултация ...в Тракия предпочитам, но не съм го открила още.

# 473
Здравейте, момичета, аз съм в търсене на читав майстор за климатик на автомобил, който обаче да познава парите. Няколко пъти карам колата, като не успяват да установят спуканото къде е, уж поръчват части, уж сменяха, накрая фреонът ми изтича за 3 седмици. Препоръчаха ми Димов на Филипово, имате ли отзиви или ако имате препоръка за друго място. Благодаря!

# 474
  • под тепетата
Благодаря на отзовалите се за хартията. Гледах в сайта на Дедал, но не видях . Ще се насоча към Метро.

# 475
Здравейте, има ли автобус или маршрутка до с.Войводиново, включително събота и неделя?
Автобус 15. През един автобус са до там и тези до Войводиново задължително имат табела на предното стъкло.
Тъй като е променен маршрута, имайте предвид, че след Панаира завиват на дясно, по бул. България.

# 476
  • Пловдив
Хубави букети на нормални цени правят в цветарския магазин до църквата св. Иван Рилски в Кършиака.

# 477
ralliee, за Димов не мога да дам мнение. Мога да препоръчам ето тези Новата каляска (за щастие) не ми се е налагало още да я карам, но за таралясничето ми преди време бяха единствените, които ми решиха генерално проблемите и не ми смъкнаха кожата, та съм с добри впечатления.

# 478
Благодаря на отзовалите се за хартията. Гледах в сайта на Дедал, но не видях . Ще се насоча към Метро.

Последно съм взимала от Евроленд, може там да проверите.

# 479
Здравейте, къде мога да намеря хубави дървени дъски- за рязане и за сервиране, в реален магазин?

Общи условия

Активация на акаунт