Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 041
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
То транспорт нéма, ти за разписанието на Хеброс бус се надяваш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Никога не е било такова висене по спирките на градския транспорт, каквото е в момента.

# 631
  • под тепетата
Аз, като редовен ползвател на градски и междуградски автобусен и влаков транспорт, мога да кажа, че много се стараят да утежнят положението на пътниците. Разписанието се променя според зависи, така че звънете на гара и автогара , преди да предприемете пътуване!

# 632
  • Пловдив
Пускайте сигнали в общината, така най-се задвижва "машината".

# 633
Куриозното е,че звъняхме преди седмица,вчера и в  сайта гледах. Татко стана призори  и си отвися днес. На въпрос ,,Защо не идва автобуса,, -  Ми то отдавна го няма.
Вече вярвам само на селските магазинерки в Кооп-а.
quote author=bilqna_69 link=topic=1530059.msg46537323#msg46537323 date=1686070486]
Аз, като редовен ползвател на градски и междуградски автобусен и влаков транспорт, мога да кажа, че много се стараят да утежнят положението на пътниците. Разписанието се променя според зависи, така че звънете на гара и автогара , преди да предприемете пътуване!
[/quote]
Има ли мейл,ще подам сигнал.

Тази събота,10 юни Музеят на авиацията е с вход свободен и активности за деца.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 21:33 от Трапезица

# 634
  • Пловдив
Здравейте! Издирвам телефона на фризьора Миро от Салон за красота Dobo and Capelli...Някоя дама тук дали е случайно негова клиентка ?

# 635
Здравейте! Издирвам телефона на фризьора Миро от Салон за красота Dobo and Capelli...Някоя дама тук дали е случайно негова клиентка ?
Чичко Гугъл дава телефон на салона. Стационарен
Скрит текст:

# 636
  • Пловдив
Трапезица, относно неспазване на разписания, пропуснати спирки, липса на климатик/парно и подобно това са имейлите. Фирмите превозвачи имат и свои такива, но там и да не обърнат внимание няма последствия.

И малка промяна в маршрутите на някои линии
https://www.plovdiv.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%8 … 1-9-15-%d0%b8-25/

# 637
Къде около главната мога да купя такава свещ?
Някой виждал ли е в Пандата срещу Хепи?

# 638
  • под тепетата
Има ли къде да сменя спукано стъкло на смарт часовник  Xiomi mi band 5 около центъра?
Пак около центъра търся малко шише 100мл с пулверизатор, за да си забъркам смес против комари. Мисля, че сте споменавали, но не помня - ДМ , Лили ли беше?

# 639
Извинявам се за навярно глупавото питане, но от къде мога да си взема тензух (за храни)?

# 640
Извинявам се за навярно глупавото питане, но от къде мога да си взема тензух (за храни)?
В капана, точно срещу казаните за боклук, зад халите, има едно магазинче, в което продават платове, покривки, чаршафи. От там взех тензух, преди две седмици.

# 641
Благодаря, Кло! Като капанско чадо не знам как не съм се сетила да погледна там 🤦🏼‍♀️

# 642
От къде мога да поръчам такова колие с име?
Някоя от вас дали има подобно, изработено от сребро по поръчка?

# 643
В My Silver, ще Ви го направят. Поръчвала съм много пъти за подарък, а и аз самата имам такова и си го нося вече доста години( принципно сребро си купувам само от тях, че правя алергии). Имат магазини на входа на главната, в МОЛ Пловдив и в Плаза. И сайт.

# 644
  • Пловдив
А в My Silver, дали ако занеса мой пръстен биха корегирали размера?

Общи условия

Активация на акаунт