АС и други романтични К-драми - тема 1

• 26 788
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Не ми се отварят твоите, Бел.
Линковете в Мегата за Паралелни светове са активни всичките.

Проф, жив и здрав да ви е 🎉

# 631
  • Варненска клюкарка
Във Войо са качени до 12-та серия на Паралелни светове. До миналия петък достъпните серии бяха от 1-ва до 10та, като бяха качени  до 12-та, но последните две още не бяха активни. Така беше още от първия ден на излъчването на сериала от първа до всяка следваща която е на тв +2  предстоящи за излъчване. Сега предстоящи +2 няма, те просто стояха в листата при активните в изчакване да активират и тях- сега 13-та и 14-та няма.  Значи наистина има някаква спешна промяна в схемата.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 20:45 от Беллора

# 632
Аз следя Пинокио, но почти не съм помръднала, на 8-ми епизод съм още. Суки в началото ми беше направо отблъскващ, не мога да обясня защо, но откакто му оправиха прическата гледката е приятна 🤪

Бел, любопитно ми е как ще ти се стори финала на Ловеца.

# 633
Току що рекламираха по лейдито ТГ от сряда до петък. До вчера нямаше такива реклами. Вероятно Белл е права, че е по спешност тази промяна. Обаче малко преди финала на сериала е много неприятно, че го прекъсват така, а аз все пак съм го гледала. Предполагам, че с новия сериал от самото му начало излъчван по тази схема ще е по-лесно да се свикне.

# 634
  • Варненска клюкарка
Марги, още две серии и ще видим.
На С,ки му отива обърната назад коса, през повечето време в Паралелните светове бритона му му стои като каска, но свикнах и го харесвам.

# 635
Ужасно скучна и разхвърляна като детска стая ми се видя първата серия на ТГ. Белл, пусна мухата за шанса до 5та серия и сега се чувствам задължена да стигна до там. Дано смяната на телата е по-нататък и е за 1-2 серии само. Ако до 5 серия ме заинтригува историята предполагам ще преглътна фентъзи елемента. Обаче главната ми хареса много, а единия актьор ми се видя много познат, защото ми прилича на брата от Наследниците.

И един Суки с дълга коса
https://youtube.com/shorts/uVi2_Y_Ve1Y?feature=share

# 636
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изгледах си първата серия на ТГ с кеф, макар да съм я гледала и преди. Да видим докъде ще стигна. При предишното излъчване го зарязах не защото не ми е било интересно, а заради късния час. Просто не можех да остана будна и все проспивах епизодите.

Потвърждавам, че в работата съм с недостъпен Плейтюб. Каквито и линкове да слагате, все тая. Сред забранените се оказва, че е. От домашния комп няма проблем. Линкът от Марги работи и е с пълния списък епизоди.

Благодаря за провереното за Паралелни светове, Марги. Явно някой все пак си плаща в Мегата за повечко място. Безплатното е с лимит на гигабайтите.

# 637
  • Варненска клюкарка
Проф имам още няколко линка да ти изпратя, събрани са от темата, но утре.

Рори, има много герои, съответно много имена и ще има много разнасяне насам- натам. Още не са показали всичките. В половината от сериалите които съм гледала първа и втора серии са скучни, отделно че повечето снимат в 2 апартамента и 2 офиса. Тука на човек свят му се завива от вилни комплекси- на о.Чеджу, в планина, в хотел, спортна зала всяка серия - там основно работи главната, молът пак всяка серия, там работи главния, къщи, спортни комплекси, барове и кръчми, има кадри с концерти и снимачни площадки, ще пропусна нещо. Някак е мащабно и скъпо. Има и още много герои за представяне, но поне има кой да питаш, пък аз си ги разгадавах сама Joy Мисля че първата смяна е в 6-та, там мисля че беше 2 серии, но не съм сигурна, другите 2 са кратки и драматични, особено последната смяна е на живот и смърт. А Суки видя ли? Не е много за познаване, с много нежна външност е, ама и ролята му е такава😜

# 638
Нищо от ТГ не съм гледала, но от любопитство надникнах в нета за актьорския състав. Рори, големия брат от Наследниците не участва, но видях други двама -трима познати. Бел вече спомена за Суки и една дама от Наследниците (законната съпруга на бащата на ГГ), но забелязах и треньорът на Пако от По моя начин. Познатите лица стават все повече 😆

Отивам да си пусна Пинокио, заинтригува ме. И тук са на принципа историята да се разгръща след 5 еп.

Хубав е в действие Суки и с колежката стоят добре.

# 639
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В ТГ треньорът на Пако от По моя начин е едно от момчетата, играещи каскадьорчета. Peace
А Суки ми се видя сладък.

# 640
Треньорът на Пако от По моя начин е секретарят на Бини в ТГ - Ким Сонг О.
И приятелката на главната в ТГ би трябвало да ви е позната от Извъземното и от Гоблин - Ю Ин На. В реала е много добра приятелка с АйЮ.

# 641
  • Варненска клюкарка
Да едно от момчетата  като даваха По моя начин го отбелязах, но сигурно не помните...Приятелката на главната пък е второстепенната от Извънземното. Психиатърката има  епизодична роля в Ловеца някъде в 1-2 серия, ама не ме питайте като каква. Има много актьори и все виждам по някой в друг сериал и често ми се случва да споменавам че съм ги виждала в ТГ.

А, 2в1, почти същото съм писала и аз, ама няма да го трия.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 23:02 от Беллора

# 642
Ами може този, който ми се видя познат да е бил Суки, но заради прическата да не съм го разпознала и да съм решила, че ми прилича на брата от Наследниците. Утре вечер ще се вгледам да видя кой кой е.

# 643
Да едно от момчетата  като даваха По моя начин го отбелязах, но сигурно не помните...
Лично аз не помня 😁 Ако се отнася за сериал, който не съм гледала инфото през едното ухо влиза, през другото излиза. Чак на второто-третото споменаване включвам 🤣Но с хипервръзките иначе е идеално.😉
От ТГ само от това, което си споделяла ми се видяха впечатляващи някои диалози, а къщата на ГГ ли я беше оприличила на оранжерия,🤣 беше я виждала и в Секретарката.

# 644
  • Варненска клюкарка
Да и къщата е позната и вярно я нарекох оранжерия, на такава прилича😂 Ама първа се сети  Крис къде я е виждала, после я отразих и аз, само че тук я показват от към другия край.
Рори, Суки е певецът в ресторанта, или беше бар - тъничък и нежен като тръстика.
Главната пък я видях в интродукцията на Империатрица Ки, май е самата империатрица, мярнах ги за момент с Джи. По обясненията на Крис бях останала с впечатлението че там играе второстепенната от ТГ но може и аз да не съм я разбрала правилно.

Общи условия

Активация на акаунт