💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Ама въобще не ми стига една серия. Искам всички на куп.

# 541
Абсолютно!
И последно да се редактирам, че много ми хареса серията. До рекламите 1 празна минута нямаше. Все напрежение.

И колко много разкриха за характера на Аслан - предимно отрицателните черти! Така се получава: отгледан от майка си като принц, властолюбив като нея, научен всички да му се подчиняват, нетърпящ възражения и отмъстителен... Много наситено с информация дотук - вече сме по-наясно с добрата и лошата страна на лъва!

Но Девин ще го "оправи", нали Heart EyesFlowers Four Leaf Clover
...
Добавям още и от Джихан:
"Има сила, от която Аслан не може да се откаже"
Много истини и каза Джихан...

Нали имаше мнения, че Хакан Бономо се води от принципите/методите на власт на Макиавели в "Принцът" ("Владетелят"). Така изглежда!

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 23:13 от AniMae

# 542
Ахахахаха Ати къде го паркираха.
Девин как го закова Джихан с въпрос. Хареса ми.
Ямур ми е много неприятна.

Всичко му е простено на Аслан! Само заради физиономията на бащата на Девин и начинът по който тя се усмихна. Heart

AniMae не знаех това за сценария, много интересно!

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 23:21 от Бл@гуна

# 543
На Девин май ще ѝ хареса властта... Изобщо не ми се иска, но сигурно е неизбежно да се мине през това!

Ето, че вече използва името на новото си семейство за облаги - да, не нарочно, но как се подсмихна, когато разбра, че никой няма да посмее да купи къщата на майка ѝ (може би, защото помисли, че Аслан е причината, но въпреки това...).
...

Манипулатор като майка си, че и лъжец!!!
...

Отделна мисъл Wink: Ох, какъв е омайник Heart Коя жена може да му откаже на Киво BlushBlush

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 07:02 от AniMae

# 544
Толкова по въпроса за честността на Аслан и обещанията, които дава на Девин.  Майко мила, та той я излъга за всичко. Интересно ще е.
Ати хич не си взе поука и ще използва малката сестра, ще страда и той.
Но пък Девин как си издраска името на табелката и седна на масата ми е най-любимият момент от епизода.

Не знам, такъв филм не съм гледала! Всяка секунда нещо се случва, тъкмо си мислиш, че си ги нагласил и неочакван обрат. Много ми хареса и този епизод.

Девин лъже Аслан и не му казва за Джихан, Аслан я лъже за всичко и то толкова убедително. За секунда не помислих, че има нещо общо с апартамента на майката и че няма да посегне на стрелеца. Майката всяка секунда плете интриги. Чичото иска да ги унищожи, зетя е предател, малката сестра има мозък колкото грах и скоро и тя ще направи беля съм убедена. Просто нямам думи.
Много силни образи, много. Всички.
Беше ми много приятно, че гледахме заедно. Пожелавам ви приятна вечер и спокоен сън. Утре нямам търпение да ви прочета Heart
Но първо да видим фрага Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 23:53 от Бл@гуна

# 545
Скрит текст:
На Девин май ще ѝ хареса властта... Изобщо не ми се иска, но сигурно е неизбежно да се мине през това!

Ето, че вече използва името на новото си семейство за облаги - да, не нарочно, но как се подсмихна, когато разбра, че никой няма да посмее да купи къщата на майка ѝ (може би, защото помисли, че Аслан е причината, но, въпреки това...).
...

Манипулатор като майка си, че и лъжец!!!
...

Отелна мисъл Wink: Ох, какъв е омайник Heart Коя жена може да му откаже на Киво BlushBlush
именно Stuck Out Tongue Winking Eye
абе кефи ме да го гледам и като лош: ))

Цитат
Ама въобще не ми стига една серия. Искам всички на куп.
Пепи, ти нищо не искаш Laughing
нали ти беше мерак да гледаш сериал онлайн?

отдавна не бях коментирала серия по време на гледането.
Благодаря ви за компанията!! Hearts

Благи, сериалите на Къванч по принцип са си много интересни!!
но да, доста динамична серия!

Hands Plus1

# 546
Два важни въпроса тази вечер:
Историята на Ибо и Хюлия
и смъртта на Юсуф, която Джихан не може да преодолее.
Джихан може би вече е готов да говори.
Двете неща може и да са свързани.
Лейля повърна, когато Толга я докосна или защото е бременна?
Джихан държеше книгата на Макиавели.
Девин беше казала на Аслан, че трябва да забрави това, на което са го учили. Той започва...
Ето, не е навредил на стрелеца както и обеща. Но той е изгорял в пожара и Девин може да си помисли, че Аслан я е излъгал.
Сърдиха се, но пак станаха „ние“.
Исторически момент: Девин се съгласи да отидат в имението.
Повторение на първото гостуване, но този път и Хюлия се усмихна.
Табелката за стола от Хюлия и "Девин" от Девин, без Сойкан, много сладко.
Но все пак: Хюлия уморена свали колието, сякаш се готви да и предаде управлението. Но мисля, че не е познала.
Толга е прегърнал Лейля през ръката, на мястото с татуировката с името на нейния мъртъв любим - може би.
Да видим колко време ще останат в имението.

# 547
Привет!
Докато ми е още горещо от епизода.
Знаех си за мераците на Ибо. Писах го още след 4 епизод. Понякога ми минава наум, че Джихан е от Ибо, но е прекалено за предполагане.Прекалено.
Никога не бих забравила , в нощта на собствената ми сватба,  а и след това, отношението на Аслан, ако бях на мястото на Девин.Мисля, че и тя няма да забрави. Нито за Аслан. Нито за Хюлия.
Тя започна битка по свой път.  Вслуша се в думите на Джихан.
Много ми се искаше да повярвам на Аслан, всеки път си казвах,  той е преживял, той е в такова семейство, в мръсен бизнес, но и тази вечер ми доказа, че няма как да му се вярва.
Тези двамага , майка и син , се разбират, сдобряват и допълват на секундата.
Лейля е много права- те са си лика-прилика.
А Къванч, както вече писах, все едно цял живот е бил Сойкан.
За Серенай само хубави неща мога да кажа. Разкошна Девин.
В тази серия Турги ме разсмиваше яко.
Страхотен избор на актриса  за ролята на Хюлия.
Ати е още едно доказателство, че мръсникът си е мръсник.
Благодаря за всичко споделено! 💖💖💖

# 548
Ох и Ах! Какво чудо ни чака в петък??
 Джихан ще изтрещи, та той помете половината кабинет на Девин. Ще си покаже истинското лице той. Какво ли ще намери Аслан в сейфа?
Направо не ги усещам тези 2 часа с все реклами. Кеф голям.

# 549

https://www.youtube.com/watch?v=g3Byo9ie-Kg
ако някой е пропуснал фрага

Мерси за коментарите!!! Hug

# 550
Айре, исках, ама много напрегнато. Как пък и за минута не ми доскуча. И как може Аслан да е толкова убедителен. Напълно му повярвах.
Как беше... манипулатор, нали така го представиха във визитката в първата серия.
Тайно се надявам така да са направили нещата, че някой друг да е направил пожара. Някой враг на Ибо.
Ето превод на фрага.

Какво само ни чака. Но серията много ми хареса, много.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 551
Добър ден, лейдис!

Рейтингът се е вдигнал пак. С малко, но нагоре е добра посока.
Извинявам се, че снощи се включих 100 пъти и коментирам с по едно изречение и то по време на излъчването. Няма да се повтори, но просто много ми беше итересен епизода. Сега ще изчакам субтитрите и дано имам възможност пак да го изгледам. Има моменти, които бих искала да видя.

Имате ли идея какво искаше да каже Аслан на Ати, когато му каза, че ако нещо е можело да се орпави с разговори не той, а баща му е щял да стои пред него?
#койстреля Явно Ибо е поръчителят.
Разкошни Алсан и Девин!
Операторите и режисьора също. Така снимани моменти, наблягане на детайли, музика, приближаване на камера, забавяне на движение. Удоволствие за гледане.
Много съм доволна и нямам търпение за следващите фрагове. Следващата серия май ще е още по-динамична от тази.
Най-любим момент от този епизод ми е слагането на табелката на стола "Девин" Joy майката гледаше като отровена, но смятам, че отмъщението ще е сериозно. Харесвам я Девин, но не е в категорията на госпожа Х. Ако Аслан не я подкрепи е заминала.

# 552
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за коментарите снощи по време на онлайна! Kiss Не успях да се включа, че вкъщи отново беше лудница от хора, гледах серията на почивки, но успях Stuck Out Tongue Closed Eyes
Вай бе, наш Аслан какъв бил ... Права е Лейля, че те с Хюлия са еднакви! Пълен манипулатор и лъжец! Горката Девин, къде попадна ... Аз очаквах, че още с държанието си към нея в болницата ще му бие шута, безобразно поведение показа спрямо жената, за която се е оженил преди часове. Аслан наистина е сякаш две личности - и добър и лош. Отдавна ми се щеше да гледам Киво и в отрицателна роля, знаех, че ще се справи чудесно, да си призная обаче, все още ми е странно усещането Smile Честни, сини очи Stuck Out Tongue Winking Eye

Но, това е същността на живота и общуването на Аслан - така са го учили, в такава среда е израсъл. И затова Девин го плени със своята прямота и искреност, ето защо той толкова много я иска и цени връзката им, аз му вярвам, че наистина е влюбен, и то много. Опитвайки се да отиде "към светлата страна" както в бизнеса, така и в живота,за него Девин е като светъл лъч по този път. Но, дали ще успее , това вече не е ясно. Надявам се и Девин да не се промени, да успее да излекува и двамата, а и тези около тях.
Благи, по време на онлайн така се споделя, по едно изречение много пъти, не се отказвай в никакъв случай!
Цитат
Извинявам се, че снощи се включих 100 пъти и коментирам с по едно изречение и то по време на излъчването. Няма да се повтори, но просто много ми беше итересен епизода
Да, аз много се надявам Девин да се окаже голяма хапка дори за Хюлия Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, на мен ми е по - интересно  Аслан как ли ще маневрира между двете, чия страна ще взема Stuck Out Tongue Winking Eye

М-р и М-с Смит Smile

Къде видя рейтинга, търсих, търсих, няма ...
А, Айрето Heart Eyes ми го прати, супер е! Пу, пу, пу ...

Хубав ден, дружки! Залавям се с превода, че днес имам хиляди неща на главата, които трябва да свърша.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 10:10 от queen_fenka

# 553
Привеет!! Hug
Фенче Kissing Heart Hands Plus1

мерси за коментара ти, хареса ми!

ето и фрага с руски суб
https://turkru.tv/semya-6-seriya.html
и с англ.
https://www.youtube.com/watch?v=1sgTNUe7ik4

..............................
Най-доверените лица след земетресението

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 10:29 от Airra

# 554
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Ето и превода :
Цитат
- Когато баща ти почина, ти плака ли?
- Извинявай, какво? Да плача? Първата забрана на Юсуф Сойкан беше да се плаче. "Мъжете плачат ли, а?!"
- Скъпа Девин. Постави граници между себе си и служителите, става ли? Ти си снаха на тази къща. Дръж се така, че и те да знаят как да се държат с теб. Нека всеки си знае мястото.
- Не се безпокойте. Уважавам вашите ценности, но ако вашите правила по някакъв начин засягат свободата ми, няма да се съобразя с тях.
- Не можете да влезете без уговорка.
- Като стана дума за снаха, тя поне да си знае мястото!
- Какво става, госпожо Хюлия?
  За дъщеря ми ли говориш сега?
- Ще ти кажа какво става. Бях толкова сломен. Бях сломен... Но ти ме разби още повече!
- А баща ти преди смъртта си, не знам , не е ли оставил бележка или писмо?
- Нека отворим тази черна кутия. И да видим какво ще излезе от нея.

Общи условия

Активация на акаунт