Властта е нещо, което се харесва и опиянява, но така властта може да доведе до самозабрава.
Девин - властта, която името, което не иска да носи й хареса. В крайна сметка трябва да се възползваме от всичко положително, което животът ни поднася. А в случая за нея беше положително. Майка й запази жилището, а баща й беше поставен на място.
Девин - Хюля, много тънка граница. Всяка иска да е на нейното. Хареса ми, че Дев прави нещата както си иска и не се дава на Хю. Табелка с Девин без С. Избра да седне на масата, но по нейния начин.😉
Девин - Аслан, лошо начало на един брак. Лъжи и от двете страни. Тайни. Аслан подмина жена си сякаш не съществува. Няма нужда от оправдания, а от действия. Дали ще удържи на думата си, че за малко отиват в чифлика? Трудно може да му се повярва в този момент.
"Семейството ми има нужда от мен, а аз имам нужда от теб" А Девин от какво има нужда? 😏
"Аслан убивал ли е някога"
"Не задавай въпрос на който знаеш отговора"
Джихан - един човек, много личности
Ямур - Еко. Дано момчето не се откаже от нея въпреки всички нейни глупости. Винаги има надежда за промяна.
Фенче и аз се надявам Дев да не се промени, а бе сигурна съм че няма да го направи 😉
Благуна, вярно, че не е в категорията на Хю, но мисля че тя ще бъде в своя собствена категория...
Тургут е голям образ 😎

Готина Девин