💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте Много големи благодарности на екипа за превода

Нов трейлър ли е това

Beklentim çok büyük 😍

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı #BoğaBoğa filminden yeni bir fragman yayınlandı.

Onur Saylak ve Hakan Günday imzalı film, 21 Nisan’da Netflix'te.

#kıvançtatlıtuğ #aile
Translated from Turkish by
I have great expectations 😍

A new trailer has been released from the movie #BoğaBoğa starring Kıvanç Tatlıtuğ.

The film, signed by Onur Saylak and Hakan Günday, is on Netflix on April 21.

https://twitter.com/DiziOburu/status/1644023408579977218

с английски превод

https://twitter.com/AfroditaSandell/status/1644019042930270209

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 20:32 от dterziiska

# 571
Терзи, да нов трейлър - Boğa Boğa
превод:
Ти си проклета змия
Наранил си много хора, нали?
--------Да.
Не чувстваше ли някакво разкаяние?
Не чувстваше ли нещо?
Ще се страхуваш от всеки, чудейки се кой ще те убие
---------Те ще ме убият. Искат да ме убият.

....................
чака ни психо трилър, ей така за разнообразие Wink

С удоволствие чета анализите ви- Поли, Алинка, Ваня Hug
Пепи, Блага, Мира Hug
Поли, пропусна да коментираш играта на Киво когато получи мигренозната криза след побоя на зетя, ама разбирам, че бързаш да ни настигнеш Blush
за това да избереш професията психолог-при Девин, да проявяваш емпатия/толкова дефицитна в днешно време/ и да се опитваш да лекуваш душевните рани на хората....за мен е призвание, което заслужава Hands Clap
на въпроса ти >
Цитат
Забравих да споделя, че на този етап неминуемо ми изникна въпросът какво накара Аслан и съответно Девин да се решат да се оженят.
имаше някаква доза влюбване, харесване, привличане. после сякаш откриха в другия сродна душа, наранени от най-близките си. Имам чувсвтво, че с тази сватба целяха спасение и бягство и евентуално търсене на щастие.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 22:13 от Airra

# 572
Да, Айре, именно тази игра ме вдъхнови за част от размислите ми, но наистина пропуснах да се спра на този момент, а ми беше в съзнанието през цялото време....
Но кой да ни каже, че не ставало само с истерични крясъци великата игра...

# 573
Привет отново ,момичета HugHugHug

Терзи, като че ли е излязъл нов трейлър, американките така пишат, потърсих на страницата на Netflix, но нищо нямаше.

Интересни наблюдения на една американка, оперна певица и диригент.
Скрит текст:
AILE #5 ~ (Може да включва спойлери! )
Какъв епизод! Каква дизи! Само няколко случайни наблюдения, които ме накараха да се усмихна... Къванч е напълно трансформиран в ролята си на Аслан. Той дори не показва нотки за прилика с нито един от минали му персонажи. От минали интервюта знаем, че първото нещо, което установява за себе си като характер, е позата. И все пак, това, което ми харесва да анализирам, е начинът, по който използва гласа Поставянето на гласа му за резонанс като Аслан е уникална комбинация от контрол на дишането и перфектен баланс, съчетаваща горния и долния регистри на вокалния му механизъм Той модулира точното количество дишане, така че е почти дишащо, но НЕ. Обичам звука и се чудя колко дълго трябва да е работил, използвайки гласа си по този начин, за да може да го прави автоматично, когато режисьорът каже "Пусни" и камерите работят.
Това, което забелязах в епизод 5 е, че Kıvanı и Nur, който играе майка си Hülya, започват да звучат ПОЛИЧНО! Понякога те изразяват съгласните си по същия начин и правят някои от гласните им да звучат ярко по същия начин. Това може да отегчи някои от нас, но след кариера в оперното пеене и дирижиране, слушане на стотици хора и как те произвеждат звук, намирам го за абсолютно очарова И вълнуващо. Чуйте всичко и ни уведомете какво мислите!
Втората ми мисъл е свързана с Девин на Серенай. Снимката по-долу е израза, който тя има, когато купувачите на къщата на баща й се връщат, след като осъзнаят, че тя е съпруга на Аслан. Изражението на лицето ѝ показва първия ѝ вкус на сила в новия ѝ живот. Това се случва приблизително в 1:47-1:48 в епизода. Гледате ли го, обърнете внимание на абсолютно оригиналното докосване композиторът Тойгар И şıkl ı добавя към музиката със звуците на дъха! Никой не може да докосне Тойгар по талант, вярвам. Като гледам това се чудя как ще бъде Девин в последните моменти на сериала, когато свърши след 30 епизода. Чудя се: ще се превърне ли във версия на Хюля, или ще остане вярна на себе си? Какво мислите въз основа на това, което сте гледали досега?

Изгледах епизода, отново благодаря Kiss
Боже, Аслан ме вбеси в болницата, ама въобще не приемам неговото обяснение . От моята камбанария....направо щях да го отсвиря. Но какъв чаровник е само...как умее да омайва и да убеждава.
В тази серия за пръв път , като че ли тъмната страна имаше повече превес. Това, което ми хареса ,че Аслан е напълно наясно с нея. Не бяха случайни думите, че толкова много я обича, че иска да я предпази дори от себе си.
Девин, премина от пълно отчаяние до прекрасното усещане, че е много желана и обичана жена.
Благуна, ще последвам съвета ти да не вярвам от първия момент на това, което ни предсавят:smiles: как само ни заблуди Аслан.
Най- красивата сцена за мен беше сдобряването на Аслан и Девин, направиха я  като урок за актьорско майсторство.  Друга ,която много ми хареса беше изпълнението  на Серенай , когато получи паническа атака.
Ами, когато Аслан каза на Хюлия, че тя има полза някой да стреля в деня на сватбата му. Мен тази сцена ме смрази. Да знаеш, че майка ти е способна на такова нещо, майка му е , кръвта вода не става, но все пак , мисля, че е ужасно.
Но като че ли вниманието ми беше приковано най- вече от цитатите на Макиавели при разговора между Джихан и Девин  Наистина в първите серии говорихме много за психология, но Макиавели ме изненада .... приятно. Погледнато от този ъгъл образа на Аслан  става още по пълнокръвен , жив и истински. Темата за властта , за това как тя може да промени човек винаги ми е била интересна . Ще има ли сили  Аслан да се откаже от нея , а Девин ще успее ли да избяга от нейното изкушение ? Джихан и каза, че точно заради тази сила е влюбена в Аслан, а ние в началото разсъждавахме над общата им съдба на две деца обичани неправилно. Като че ли Хакан Бономо точно Макиавели е използвал ,за да изгради образите на героите. Във всеки от тях могат да се открият качества, действия, черти от характера, описани от великия италианец. След като се очаква да започне "война" срещу семейство Сойкан , да видим дали не е  използвал  "Изкуството на войната"Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Между другото пак прочетох при американките един коментар правейки сравнение между образите на Девин и съпругата на Майкъл Карлеоне в "Кръстника", но на мен нещо ми се губи нейния образ. Ако е удобно и някой се сеща може ли да припомни.  .Та се сетих, че Аслан цитира точно "Кръстника"

Поли, благодаря ти, за 4 серия . Винаги има нужда от припомняне и ново усещане. И аз съм като теб, докато гледам си казвам и това, и това, и това и накрая пропускам нещо важно. Но има толкова моменти ,които са важни, интересни , интригуващи.

Айре, като че ли ще се повтори миналогодишния април с много наситена програма.  Много ми се иска да имат със Серенай фотосесия за списание, но едва ли ще стане .
Лека, момичета HugHugHug

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 22:16 от pe04

# 574
Привет, мили дружки! Hug

Полии, така ти се зарадвах, джанъм! Kissing Heart Много ми липсваше! Радвам се, че ти е харесал сериала, с кеф те прочетох!
Дружки, благодаря ви за всичко споделено, страхотни сте! Kiss
Изоставих ви тези дни, но си имам скъпи гости - сестра ми от Испания, племенницата ми от Америка, нямам време да се обърна, но ви изчетох, благодаря! Kiss
А днес искам да ви почерпя, за съжаление само виртуално, имаме юбилей с моето скъпо братче Heart
Скрит текст:

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 575
Здравейте
Фенче пожелавам на теб и братчето ти много много  здраве,дълголетие и само хубави моменти в семействата Ви Благодаря за почерпката

както беше май казал Бранислав Нушич като се ожениш свършва твойта автобиография Да видим как тези два остри камъка ще оцелеят в една безмилостна семейна война

# 576
Balloon  Честит юбилей!  Balloon

Фенче, на теб и брат ти желая здраве и още много, много щастливи моменти заедно!
И на сестричката ви! Flowers Cherry Blossom
На цялото семейство - хубав празник! Nature Sunny
Благодаря за вкусотийките. Grinning

# 577
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за превода на
Галка, Фенка, Алиннка, Айррето и Еванджелин!!!

Фенче, Честит Рожден Ден!!!
Здраве на цялото семейство
и да илядите с братчето!!!

The Show Must Go On
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Дружки, благодаря за интересните постове и за реакциите!!!

Изгледах преведената серия. Излишно е да казвам колко ми хареса.
Нямам да опъвам чаршафи, но Макиавели не съм прочела до карай.
Имам да чета и за иранския поет Садък Хидайет.
С това име Девин е обозначила в телефона си Джихан.

Иначе заредих за хиляден път Кръсникът.

Дааааа в тази сцена с приглушения глас на Къванч

Само дето не пуснаха музиката на Нино Рота

А, защо Девин се омъжи за Аслан не мога да отговоря,
защото сама за себе си нямам отговор.
Нали знаете приказките за сляпата неделя,
така било писано, ...
Сляпата сова ...

Приятни занимания, дружки!!!

# 578
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за всичко споделено!

Мила Фенче,
Пожелавам много здраве и живот на всичките ти любими хора;
Още много щастливи мигове да споделите;
Мечтай смело, сбъдвай мечтите си и нека постигнатото ти носи много щастие и удовлетворение!
Весел празник!

# 579
Нова актриса влиза в сериала Ece İrtem певицата на име "Cansın"

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/aile-dizisine-guzel-konuk-oyuncu/19426/?amp=1

https://www.imdb.com/name/nm9297082/

# 580
Привет момичета!! Hug
Фенче, Скъпа приятелко Kissing Heart, да си жива и здрава, както и твоите близки, много щастие и сбъднати мечти!! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря ви за споделеното, гифчетата! Flowers Tulip
Пепи, мерси за коментара ти и интересно е това, което е споделила американката Hands V
Цитат
Много ми се иска да имат със Серенай фотосесия за списание, но едва ли ще стане .
и на мен, пожелавам си го! Wink
през април искам и семейни изненади, има поводи Heart
................
от Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/aile-dizisine-guzel-konuk-oyuncu/19426/
Ще има гост актриса в 6 епизод.
Ece İrtem ще добави колорит към сериала „Семейство“ със своя талант и красота. İrtem ще даде живот на певица на име "Cansın" в успешната поредица.

ооо Терзи ме е изпреварила.....

хубав петък!!

# 581
Привет 🍀

Фенче, честит юбилей на теб и брат ти. Бъдете здрави и щастливи! 💕

Нещо от архивите

И от сега

# 582
Фенче, честит празник - бъдете здрави и много щастливи, ти и брат ти!  Нека днешният ден бъде прекрасен!

Страхотен 5-ти епизод, много съм щастлива, че успях да го изгледам пълноценно! Неминуемо направих аналогия с някой сцени в един мой завинаги любим сериал - и там главният герой избягваше даже погледа на любимата си в един момент...за щастие, тук сценаристите са по-словоохотливи и Аслан ни даде обяснението веднага, което на мен ми хареса.

Ииии трябва да си призная - на мен разкриването на лошите черти на Аслан ми харесва! Не очаквам да е искрен във всяка своя дума към Девин от самото начало, не очаквам и да се откаже с лека ръка от навиците и заниманията си. Вътрешната борба, пред която го поставя жена му, всъщност ме е залепила за екрана. Искам ту да дава превес на едни емоции, ту на други. Да се бори както с останалите, така и със себе си. Да изстрада израстването си като любим човек и съпруг на такава жена, а не да го получи на тепсия.  Искам да видя как ще се развие всичко това. Дори и загубите в тази война ще са интересни и поучителни.  Радвам се, че Къванч ще игрчае за мен (е и за всички, разбира се) , защото не знам колко други биха се справили.

За пръв път се замислих и за злощастното положение на зета - и неговата не е лесна. За пари ли, под нечия заплаха ли - да си заложник на един дом без любов, сигурно е отвратително. Ако и самият той да ми е противен типаж. Поредната жертва на Хюлия Сойкан, макар никой да не го разглежда от тази гледна точка.

За Лейля нямам думи. Много ме докосна сцената на гробището, имаше един момент, в който замълча, точно преди да падне сълзата и... чудесно изиграно беше. Не знам майка и как успя да докара  изражение на Тасоски мрамор точно тогава, но много добре им  се получи. Любовта между хора от различни религии винаги ме е докосвала с особен романтизъм. Може би заради лекотата, с която преодолява начертаните земни граници...не знам. Може би заради простотата на исканията си, които доказват от колко малко всъщност имаме нужда. Но... да не продължавам в тази посока. Искам да знам какво е станало там!

Искам още да кажа, но  - има време за всичко!
Пепи, благодаря ти за хубавите цитати - намерих поне два, които ми се залепиха за сърцето.
Благи, чудесно пишеш - благодаря ти!
Айре, Алинка - благодаря за отговорите, винаги намирам нещо ново, което виждам като ви чета. Удоволствие е!
Празник е да ви чета и се връщам назад!

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 14:45 от Polina_

# 583
  • AMS

Забравям, че Девин и Аслан са Серенай и Къванч.
Пак се разходих из Семейството.
Браво на Девин >>>

Аслан даде на Ати добър урок

И  култовата реплика >>>

Благодаря ви, дружки за новостите и споделеното!!!
Лека вечер!!!

# 584
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, честит рожден ден, на теб и твоето братче! Бъдете живи и здрави ! Сбъдни
 всичко, за което мечтаеш !

В серия 5, Девин имаше един основен въпрос, на който търсеше отговор, убивал ли е Аслан. Всъщност ние също не получихме категоричен отговор. Джихан само каза, че Девин знае отговора. Убийства по заповед на Аслан вече видяхме, че има, но съм склонна да мисля, че лично той не е извършил такова. Това явно е достатъчно за Девин, ако наистина знае отговора на този въпрос. Казусът е по скоро морален по отношение на Девин и развитието на нейния образ.

Друго, което искам да споделя за отношенията между братята и сестрите Сойкан. Интересно е как всички много естествено са приели водещата роля на Аслан сред тях. Не виждам ревност или опит да се оспорва това положение, дори Джихан каза, че той винаги е бил престонаследника. Лейла, беше остра към него, но заради действията му, а не като към човек има определен статут.
Поли, да сцената с Лейла и Хюлия беше много силна. Още на онлайн забелязах кръстовете. Леко започва да ни се разкрива и тази линия. За Толга въобще не ми е мъчно. Изборът на този начин на живот е негов и ще си носи последствията за това.
Ваня, обърна внимание на нулите, които видяхме на телефоните им. Първото показване беше телефона на Толга и последва сцената с Лейла. Според мен той нарочно прояви интерес към Лейла. Започва деня, който за нея е свързан със смъртта на нейния любим. Искаше да я унижи точно в този ден, но си го получи. Денят завърши с нулите на телефона на Лейла и надписа на ръката й. Денят, който тя свързва с любимия й завърши, но спомена за него остава. И деня премина както тя поиска, дори Хюлия не можа да я спре. Има много скрита сила в нея.
За Джейлян, нулите, като че ли маркират края й на един начин на живот и началото на нещо ново и опасно.
Диве, Аслан даде добър урок на Ати, но не е научил добре Макиавели щом Ати продължава да търси начин да отмъщава.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Аслан и Девин, като герои на различни филми.
Прекрасни са.❤️

Общи условия

Активация на акаунт