Стара Загора 19 - Мааме пръжки секакви...

• 20 467
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Цъцърчето спа пак 12 часа..сега гука на баща си на нашата спалня въпреки, че на сержи му се спи та две не вижда Mr. Green
Днес ви чакам у нас по обедно време Crazy

# 196
Точно щях да питам как е мъникът.Спокоен е днес,така ли?
Видя ли,че излишно се притесняваш.Само дето трябва да пера повръщан пуловер,за което ми дължиш един топъл ментов чай с прекрасния ви мед.

# 197
  • Стара Загора
А моите херпеси  Crossing Arms За успокоение на кръвното ми ми дължиш Таткото на Ива по моряшка фанелка и маврудец Mr. Green
Спокоен е...само дето моите херпеси станаха повече Crazy

# 198
Ей чшъъъ, писателите... Изпаднали сме като стари германци...
Нещо май се опитвам да ми кажеш? Mr. Green

# 199
Здравейте.Аз съм нова и искам да се присъединя ако ме приемате.Казвам се Рози и имам щерка на 1г.8м.-Джулия.Все сами излизаме,защото сме в града отскоро.Искате ли ни?

# 200
  • Стара Загора
Здравейте.Аз съм нова и искам да се присъединя ако ме приемате.Казвам се Рози и имам щерка на 1г.8м.-Джулия.Все сами излизаме,защото сме в града отскоро.Искате ли ни?
Че как да не ви искаме..искаме ви бе  Hug Ама сме много заразни...ходим по кръчми, някои пушим,  пием вино, мърморим, изискваме от Таткото на Ива да се съблича по моряшка фанелка...абе все хубави работи Mr. Green

# 201
  • Стара Загора
Естествено, че те искаме... Нови хора в нашата скромна компанийка са винаги добре дошли... Невероятно весели сме, само дето новодошлите се плашат първия път от нас... Щото сме разтропани... Но като ни свикнеш, ще ти е супер с нас...

Ами да, опитвам се... Ама ти сещаш ли се...? Искам да ти кажа, че си млада и хубава... Старите германци сме ние, че оставихме темата да изпадне... Йесно лий...?

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 11:01 от Ekcnpec

# 202
  • Стара Загора
Забравих да кажа... По обяд в Сити...

За новодошлите... Търговски център Сити, на главната улица, до Синдикалния... На втория етаж има кафе, Пиколо Мондо се казва... Има детски кът... Там след 12 часа... До към 2 часа... Ще ни познаеш по кудкудякането... Най-шумната и най-весела компания...

# 203
Да бе,да,пак си изостанал с информацията.Днес сме наобяд у Хера,на торта.Аз ще купя тортата от Неделя ,а колата е от Хера,и да не забравя-ЧАЯТ.Тя ми го дължи.Ти може да вземеш кафенцето.Някъде към 12.15 съм там.

# 204
 CloseЯвно няма да ви видя.Джули спи по това време,а вие все тогава ли се събирате?

# 205
 Hug искаме ви, разбира се. Добре дошли, надяваме се в Стара загора да ви е харесало.
(а и сме почти адашки)

# 206
Hug искаме ви, разбира се. Добре дошли, надяваме се в Стара загора да ви е харесало.
(а и сме почти адашки)
Да,харесва ни.А ти как се казваш?АЗ съм Розалина.

# 207
А малката не спи ли в количка?Или вече и е тясно и е неспокойна?Аз моята я търкалях до към 1г.10м.,ама и беше тесничко,де.А къде живееш?Ако си в центъра и ти е близо,може да отскочиш до към 13 ч. и после бегом вкъщи да спинкате.

# 208
Да напиша и тук, че темите в съседния форум се нароиха и може някой да е пропуснал!

В четвъртък - след 17 ч. - на гости на децата от Дом "Незабравка".
Те ще ни сурвакат, а ние ще им носим "Зрънчо" и плодове. (нали така, Злати! Wink )

# 209

Ами да, опитвам се... Ама ти сещаш ли се...? Искам да ти кажа, че си млада и хубава... Старите германци сме ние, че оставихме темата да изпадне... Йесно лий...?
Аааааааааааау, какъв комплиметн изпраска!  Party
Изпроси си една бутилка вино (само не ми казвай, че и вино не пиеш)

Общи условия

Активация на акаунт