Магазини Pepco 12

• 68 042
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • София
На сина ми преди време му взех такава с Мики Маус, но не знам има ли в момента.

# 571
Има момичешки със сигурност, само че не се връзват под брадичката, а в края на връзките има велкро. Преди няколко дни взех прасковен цвят, не си спомням други имаше ли.

# 572
Благодаря ви!
За момче издирвам,но вчера в един от магазините нямаше.Зная,че продават различни неща в различните филиали, та затова се надявах да имат в асортимента и да знам дали да обикалям останалите 3 магазина в града ни 🙂

# 573
И аз търсих за момче и при нас няма. Само момичешки.

# 574
  • Пловдив
До 15ти - вземи 2 артикула домашен текстил,  декорация или мебели и плати втория по-евтин на половин цена.
Видях малката, почти незабележима табела до касата. Попитах и казаха, че важи за всички магазини.

# 575
  • Козлодуй
До утре ли е? или до 15 юли?

# 576
Но дали не важи само за стока от определени сектрори? При нас бяха сложени 2 табелки на един стилаж от двете му страни, на който са изложени преоценени стоки и свещи.

# 577
Здравейте. Виждали ли сте от тези гумирани якенца? Дали случайно има останали в някой магазин?

# 578
Ето го намалението:

# 579
Като отидеш на касата как определят кой е втория артикул?

# 580
Като отидеш на касата как определят кой е втория артикул?
С по-ниската цена е втори артикул. То на всички такива промоции така определят кой е втори артикул. Но ако избираш от един ценови клас или купуваш няколко еднакви ще ти е все едно кой ще изберат.

# 581
  • София
Здравейте, как са бебешките дрешки от Пепко? Май харесах няколко бодита за новородено, с късо ръкавче, 62 размер доста малък ми се стори, явно са умалени, но как се държи след пране и сушилня? Мисля да взема няколко броя поне за проба..

# 582
Качеството им е зле. Ако са с картинки, то се напукват още след първото пране. Това важи и за другите им дрехи.

# 583
Малките правоъгълни кутийки броят ли се за артикул за съхранение?🤔 Едни такива, колкото да се сложат в тях четки за грим, комплект прибори или други дреболии (ако се сещате)? Кутиите за храна дали са артикули за съхранение?🤔🙃

# 584
Здравейте, как са бебешките дрешки от Пепко? Май харесах няколко бодита за новородено, с късо ръкавче, 62 размер доста малък ми се стори, явно са умалени, но как се държи след пране и сушилня? Мисля да взема няколко броя поне за проба..
На синът ми (1г.) 80% от дрехите са му от там, изобщо не съм съгласна, че качеството им е зле, даже съм много по-доволна,
отколкото от други дрехи взимани от HM, waikiki и т.н. Обикновено пера на 30 градуса къса програма, но ако са били силно замърсени, примерно с петна от пюре съм прала и на 40 и на 60! В сушилня не ги пускам, вероятно ще се свият. И да - малко са умалени и според мен, но синът ми си върви в нормата и си ги износва, не ги подменям често с нови! Някои ги носи и по 3-4 месеца, не са ми избелявали, смалявали и скъсвали на копченцата, картинките също не са ми се напуквали!
Ето едно от последните, вече съм го прала 3-4 пъти и току що е извадено от пералнята

Общи условия

Активация на акаунт