Търся електронна книга - 42

• 103 867
  • 738
  •   2
Отговори
# 135
Отделих прекалено много внимание на книга,която дори не смятам да чета.
Ако имате някакви забележки предполгам,че може да обърнете към издателството пуснали ел.варианта на книгата

Бих се обърнала, ако издателството я е качило тук.
Ако вие сте я качили, вероятно за това и вие отговаряте.
Поисках помощ за книгата, получих нещо друго.

# 136
Въоръжих се с търпение, ама  не е прекалено. Никой не е длъжен да дава  каквото и да  е. Който иска  идеално , отива и си купува, даже пак не е сигурно, че ще му е по вкуса копието.
  Чела съм директно от скан, избеляло, та гадая какво пише, чела съм с различни разстояния между редовете, чакала съм да излезе  книга с месеци,  .
 Не може  всичко да е таман - и безплатно.
 Без пари толкова, както и  няма гаранция кой  е  пръв ,  дал безплатното копие на публиката. Има обаче привиквани и заплашени със съд, заради разпространение на пиратски копия. Нормално да не се дава .
 Ако и това е излишна информация,  просто си купете книгата и сте ОК.
 Прави са да ви подозират съфорумките, че сте тук за провокация, дори да не  е така. Остава да затворят групата заради някого.

# 137
С купуването няма грешка - до сега не са ми правили проблем файловете, но ми казаха, че тук я има безплатно. Ако някой от вас подминава безплатно нещо, да си каже.
Каквото повикало-такова отвърнало. Не мога да давам обяснение за всяка дума, която съм написала. С моите проблеми с четенето , щях да се учудя дали можете да се оправите с редовете.
Че затварят групи- ами затварят и не заплашват само. Има и доста глобени.
И аз се изнервям, ама като сте си постнали линка от мегата и името ви е отгоре, към кой да се обърна? Към арменския поп? Ако може нещо да се поправи- да го поправим, ако не може, ми не може и толкоз.
Айде! Весел уикенд!

# 138
Аз не виждам къде е проблема, че то повечето книги, които съм чела така изглеждат 😃😃 Радвайте се, че изобщо я има безплатна и все пак се чете нормално. Като не сме си я купили, не можем да искаме повече. 😃😃

# 139
Абе имате книги без пари и пак ревете. Като неможеш да четеш си я отваряш в пдф формат на компютъра или таблета, слагаш цаките и спираш да ревеш. Оспамихте тука темата с простотии..
Като не ти отърва даваш 20 лева и виждаш перфе. Кви са тия претенции. Аааа....

# 140
Здравейте, видях, че тук има практика да се заемат електронни книги.
Търся, ако някой има и е съгласен да сподели с мен на didka222@gmail.com Фантастични животни и къде да ги намерим от Джоан К. Роулинг, по възможност оригинален сценарий, но и детският вариант би ми свършил работа.
Започнала съм превод на излязлата през тази година игра Hogwarts legacy и търся по-голяма достоверност за използваните досега имена на магичните създания в наш превод.
Благодаря на отзовалите се.

# 141
Здравейте , препоръчайте ми сайт като Читанка със книги на английски

# 142

Такова животно, като заемане на електронни книги нЕма.

# 143
Момичето явно е ново и е ясно какво има предвид. Това, което правим.

# 144
  • София
Здравейте , препоръчайте ми сайт като Читанка със книги на английски
Аз свалям книги от пиратите. И в рулит има също книги на английски.

# 145

Такова животно, като заемане на електронни книги нЕма.

"Заемането" е чисто пиратство, изречено по културен начин.

# 146
Здравейте! Simple Smile
Търся "Гулаг:Лагерите на смъртта" на Ан Апълбаум и "Червената панделка" на Люси Адлингтън.
Ще съм благодарна, ако някой ги сподели с мен на shar4o@yahoo.com
Благодаря предварително! Simple Smile

# 147
Дали ще някой има Червените отхидеи на Шанхай.

milito0yy96@abv.bg

# 148
Здравейте! Търся книгата Нечестива красота на Кейти Робърт. Ще съм благодарна, ако някой я има и ми я изпрати. Благодаря предварително.
Hope_dies_last@abv.bg

# 149
  • София
Здравейте!
Търся книгата - Изворът на женската сила на Лариса Ренар. Ще съм благодарна, ако някой е има и я сподели с мен.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 22:02 от Acquadigioia

Общи условия

Активация на акаунт