Търся електронна книга - 42

• 103 830
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте, търся биографията на Джокович: Спортният посланик

Заповядайте:
https://dox.abv.bg/download?id=4e77027ad3# - Линк за сваляне

# 376
Айде, който тръпне за Порочни лъжи... излезна))

# 377
  • Бургас
Здравейте, издирвам от доста време:
Холандската къща - Ан Патчет
Невидимите фурии на сърцето - Джон Бойн
Изчезваща земя - Джулия Филипс
Много ще съм щастлива, ако се намерят!

# 378
  • Пловдив
Здравейте, търся поредицата Бриджъртън на Джулия Куин, като конкретно се вълнувам от "Очарователен негодник"; "На сър Филип с любов"; "На път за олтара " и "Заради неговата целувка ". Благодаря предварително на отзовалите се! Имейл: gerince86@gmail.com

# 379
Привързани - Амир Левин, Рейчъл Хелър. Някой?

# 380
Здравейте, търся серията “Светкавичен удар” на Мегън Марч. Останалите книги от поредиците съм ги намерила, но само тази остана.
Също така търся поредицата Бриджъртън на Джулия Куин, като конкретно се вълнувам от 5 книга нататък -  "На сър Филип с любов"; "Очарователен негодник"; "Заради неговата целувка "; "На път за олтара " и останалите до края..
Благодаря предварително marionn@abv.bg

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 00:50 от marionn

# 381
  • Бургас
Кои книги влизат в серията "Светкавичен удар" на Мегън Марч?

# 382
  • Монтана
Здравейте! Търся книгата “Законите на човешката природа” от Робърт Грийн. Благодаря предварително! kalisto_17@abv.bg

# 383
Здравейте,търся "Скривалището"на Пенелъпи Дъглас!Ще съм благодарна ако нясой я има и сподели!☺🙃marielapeneva93@gmail.com
Има я на английски онлайн за четене в allnovels.

# 384
  • София
Здравейте, търся Времеубежище на Георги Господинов, стана ми интересно покрай тази номинация и искам да си я купя в електронен вариант. Но не намирам никъде такъв вариант, само хартиени...възможно ли е това? Или аз нещо не доглеждам? Интересното е, че на други езици има опции за купуване на електронен вариант...срещали ли сте някъде на български? Благодаря.

# 385
# 386
  • русе
Добър вечер на всички Flowers Hibiscus Търся "Има ли места в рая?" на Даян Шаер.Намерих линк в предишна тема,но не е активен Confused
Също ако някой има и другите и две книги-" Да откраднеш сърцето на Дявола" и "Вдовицата на времето"
Благодаря много предварително Flowers Four Leaf Clover

# 387
Здравейте, издирвам Същността на слона от Тон Телехен.
Благодаря за отделеното време!

Скрит текст:

# 388
Здравейте! Търся книгата "Яж джънк и отслабвай" от Виктор Стоянов. Ако някой я има, ще може ли да ми я изпрати на of_neznam@abv.bg Вие сте ми последната надежда да я открия Simple Smile

# 389
Кои книги влизат в серията "Светкавичен удар" на Мегън Марч?
Това са книгите:
1. Flash Bang (2014)
2. Hard Charger (2015)
Дори да са на английски или руски, пак ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт