Търся електронна книга - 42

• 103 782
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Моля и аз за книгата на Тижан -Отмъстените. nana_k@abv.bg  Благодаря
Приятно четене
Бихте ли изпратили и на мен snoy@abv.bg

# 436
Може да си теглите Тижан 3 от тук

# 437
Здравейте, от известно време издирва 6 част от поредицата Отчаяни херцогини на Елоиза Джеймс -"Любовта на херцога", ще съм много благодарна ако някой я има и пусни линк за нея или ми я изпрати на e-mail: eli_011@abv.bg.
Благодаря предварително и усмихнат уикенд!
имам я но е на английски

# 438
Благодаря много! Но ще изчакам ако мога на български да я намеря!

# 439
Момичета, търся книги за йога и аюрведа в ел вариант на български , всичко без ПДФ ме устройва. Моля ако някой има да ми пише или ако знае от къде мога да изтвгчя

# 440
Момичета, търся книги за йога и аюрведа в ел вариант на български , всичко без ПДФ ме устройва. Моля ако някой има да ми пише или ако знае от къде мога да изтвгчя
https://www.rulit.me/books/joga-teoriya-i-praktika-download-603290.html
Имам на Дейвид Фроли- Йога и Аюрведа, но е pdf. В нея има доста таблици и изображения и не съм сигурна дали конвертирането в друг формат е удачно, но можете да опитате. Blush
https://mega.nz/folder/jdJTERTA#UE5f0xcL_88Ao90pHxCmaQ

# 441
Здравейте, търся следните книги:
Двама братя - Бен Елтън
Нощта - Ели Визел
vili_patrikova83@abv.bg

# 442
Здравейте. Търся 4-тата книга на Сюзан Колинс от поредицата "Игрите на глада", а именно - "Балада за пойни птици и змии". Пишете ми на irina_sg@abv.bg. Благодаря.

# 443
Здравейте! Отдавна не съм се включвала с нещо, което да търся за четене, тааа... Да Ви попитам - някой случайно да има книгата На Уитни Гарсия Уилямс - "Офис парти".Blush
Разбрах, че тези авторка няма много преводи, но ми хареса поредицата "Лъжи" и в нета видях, че има още една преведена  (въпросното парти) и я търся. Благодаря на отзовалите се! Мейла ми е nebrejna__84@abv.bg. Лек ден! Simple Smile

# 444
Здравейте преди известно време попаднах на вас и съм изключително щастлива от това. Бих искала да ми препоръчате книги от типа на семейство Роял- Ерин Уот, Сюзън Елизабет Филипс, Мегън Марч. По ваша препоръка мислех да започна поредицата на порочно момиче, но не ми я отваря на телефона.

# 445
Здравейте преди известно време попаднах на вас и съм изключително щастлива от това. Бих искала да ми препоръчате книги от типа на семейство Роял- Ерин Уот, Сюзън Елизабет Филипс, Мегън Марч. По ваша препоръка мислех да започна поредицата на порочно момиче, но не ми я отваря на телефона.

Аз я четох от телефона в какъв формат е ? Имате ли програма за книги на телефона ?

# 446

Аз я четох от телефона в какъв формат е ? Имате ли програма за книги на телефона ?

Да epub е формата тегли се но не се прехвърля в приложението за книги, а порочна любов е същия формат, от същия сайт и се отваря. Не мога да разбера никога не съм има проблем до сега.

# 447
Опитайте се да си отворите папката с изтеглени файлове , намерете книгата и я отворете от там . Аз постоянно тегля и някой не ми излизат в програмата за книги , обаче като ги отворя от там се появяват.

# 448
Опитайте се да си отворите папката с изтеглени файлове , намерете книгата и я отворете от там . Аз постоянно тегля и някой не ми излизат в програмата за книги , обаче като ги отворя от там се появяват.

Стана благодаря много.

# 449

Стана благодаря много.

Правете това и с останалите книги. Приятно четене.
ПС : На мен тая поредица много ми хареса .

Общи условия

Активация на акаунт