Търся електронна книга - 42

• 103 566
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Аз се чудя всички ли книги прочетохте та се търсят толкова нови , дето и книжно тяло си нямат.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 12:00 от Бор_яна

# 646
Добро утро има ли някой книгите "Поканата  и "Проектът " на Ви Кланд или други негови книги ,"Рожденичката" на Пенълпи Дъглас или книгите на Никол Сноу .Ще бъда много благодарна ако ви ги изпрати имейла ми е @maimyn4ense@abv.bg. Благодаря и лек ден на всички и незабравими книжни моменти.

Здравейте! За пореден път да напиша, че книгите са твърде нови, за да ги има в електронен вариант и то свободно. Според мен доста ще почакате, особено за "Рожденичката", мисля че Сиела дори в книжен формат не са я пуснали още, но... Късмет с търсенето! Simple Smile

Потърсете във фб групите . Може да има фен преводи . Няма значение , че са нови , понякога ги има ел. на втория ден . И на Ана Хуанг е нова ама я има .

# 647
Търся “Отнесени от вихъра” 1ви и 2ри том. Моля, който я има да ми изпрати на ivinic@abv.bg  Благодаря на отзовалите се!

# 648
Здравейте,търся книгата "Тихина" на Христо Милков.Не я намирам в книжен вариант,затова се надявам на електронен,благодаря! danivalchanova@abv.bg

# 649
Здравейте, търся "Вода за цветята" на Валери Перен. Имаше линк по-рано, но е изтекъл.
nikolchev98@gmail.com

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 16:48 от profila.mi123

# 650
Добро утро има ли някой книгите "Поканата  и "Проектът " на Ви Кланд или други негови книги ,"Рожденичката" на Пенълпи Дъглас или книгите на Никол Сноу .Ще бъда много благодарна ако ви ги изпрати имейла ми е @maimyn4ense@abv.bg. Благодаря и лек ден на всички и незабравими книжни моменти.

Здравейте! За пореден път да напиша, че книгите са твърде нови, за да ги има в електронен вариант и то свободно. Според мен доста ще почакате, особено за "Рожденичката", мисля че Сиела дори в книжен формат не са я пуснали още, но... Късмет с търсенето! Simple Smile

Книгата от доста време е по книжарниците, просто все още я няма в ел вариант.

# 651
Здравейте, търся "Вода за цветята" на Валери Перен. Имаше линк по-рано, но е изтекъл.
nikolchev98@gmail.com
Имате поща.

# 652
Здравейте някой да има "Предложение" на Никол Сноу! Благодаря vili_89060@abv.bg
И на мен lantra@abv.bg

А ако някой си търси нещо за четене Мръсна сделка на Лорен Ашър препоръчвам

# 653
Прочетох 4 от книгите от поредицата " Клубът на милиардерите" на Джесика Клер и всички са страхотни. Леки и романтични, имат си от всичко по много Wink Явно съм на такава вълна в момента, с радост ще прочета всичко на Джесика Клер до което се докопам. Ако някой има нещо нейно, различно от споменатата поредица, ще се радвам да сподели ( само да не е на руски език).
sonya.j.ivanova@gmail.com

# 654
Аз се чудя всички ли книги прочетохте та се търсят толкова нови , дето и книжно тяло си нямат.
Рожденичката съм я прочела преди почти месец вече. Пусната е горе-долу от толкова време в книжен вариант, но наистина няма как толкова рано да излезе в електронен.

Моля за Клубът на милиардерите, ако имате, ми пратете книгите на:
lady_char86@abv.bg

# 655
Не знам,  аз имам търпение, ще се появи когато трябва.
 Стига ,че още може , някой ден няма да може.

# 656
Прочетох 4 от книгите от поредицата " Клубът на милиардерите" на Джесика Клер и всички са страхотни. Леки и романтични, имат си от всичко по много Wink Явно съм на такава вълна в момента, с радост ще прочета всичко на Джесика Клер до което се докопам. Ако някой има нещо нейно, различно от споменатата поредица, ще се радвам да сподели ( само да не е на руски език).
sonya.j.ivanova@gmail.com
https://www.rulit.me/books/byalata-roza-download-186086.html

Бялата роза

Само не съм сигурна Джесика Клер и Джесика Сен Клер една и съща авторка ли са.

В Читанка има още две
https://chitanka.info/person/jessica-st-claire

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 07:49 от Clo - Camille

# 657
Времеубежище – Георги Господинов [Награда „Букър 2023“]
Линка за сваляне е най долу
https://4eti.me/vremeubejishte/

# 658
Казват че тази книга така те хваща за гърлото ...

# 659
Здравейте, търся книгата "Зимна ванилия" от Мануела Инуса. Благодаря предварително!
nilekta_14@mail.bg

Общи условия

Активация на акаунт