Само след някой час Европа ще почва от БУРГАС

• 16 496
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Ето това е сайта на Аякс-а:
http://www.ajax-sport.com/

# 166
  • у нас
Да, точно Пагона се казва жената и живее в Лазур бл.9, вх.2, ет. 2 ляв

# 167
  • Бургас
Да, точно Пагона се казва жената и живее в Лазур бл.9, вх.2, ет. 2 ляв

Аз съм ходила при нея, но не съм много доволна, то не съм и чувала за друга.

# 168
  • Бургас
Знам за една жена, туркиня е, която лее куршум. Ходила съм 2-3 пъти при нея и съм много доволна. Препоръчвала съм я на приятелки, които също са оставали доволни. Живее във "Възраждане". Старият й тел. е 2 16 47. Сега ги смениха и незнам какъв е новия.Казва се Фатме и винаги, като й се обадиш те приема. Знам мястото, но незнам точно кой блок и вход. Знам и за още една баба, която живее на ул.Македония. При нея съм ходила да ми бае. Проблемът е там, че знам само мястото, но не и точните адреси.

# 169
  • Paris
Поздрави бургазлийки! Как си прекарвате тези слънчеви зимни дни?

# 170
И аз сам ходила при туркинята. Телефона и би трябвало да почва сега с 54

# 171
  • Бургас
Чудя се дали вече да не подавам документи за ДГ и коя да е тя  newsm78 .
Харесах си една в Лазур -
ДГ №9 "Пламъче" и търся отзиви .Прехвалената зад Краставицата засега ми е 2ри вариант.

# 172
аз чух добри отзиви за ДГ № 1, но идея си нямям къде е newsm78, а колкото до "бабата с куршумите",  #2gunfire  #2gunfire която знам живее в Славейков, бл.21- баба Станка.

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 16:00 от polia-bs

# 173
  • Варна
Абе какви баби и куршуми, модерни жени сте, все пак... Shocked

# 174
Абе какви баби и куршуми, модерни жени сте, все пак... Shocked

Абе модерни модерни ама на куршума всичко си излиза........ Аз не съм от вярващите, но до сега няколко пъти ми е лян куршум и винаги си е показвало от какво съм се стреснала или уплашила!

# 175
Привет на всички и от нас  bouquet

Понеже не съм писала от има-няма 100 години, та искам сега да честитя на всички и Коледа и Нова година и членството в ЕС и разбира се именните дни. Пожеланията за всичко това са ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ, ЗДРАВИ ДЕЧИЦА И ВЕРНИ СЪПРУЗИ

Вие сте писали, писали, но нямам време да чета назад затова се ограничавам с последните 2-3стр.

За бабите и куршумите аз също съм водила Дени, но понеже е малка я весиха
/сигурно знаете какво е това/, но не бяхме в Б-с и тук незная такива "баби" Wink

Галхен виждам, че още търсиш градинка. Пожелавам ти да намериш най-подходящата, че явно е много трудно. На мен още ми е далече от главата, но както бързо минава времето #Crazy

Какви са тия танци, бе хора newsm78 направо ме изненадвате с изобретателност. Това е супер решение, но за хора, които имат на кой да оставят малките, а аз Cry

Хайде толкова от нас, че стана много дълго

ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ  love001  love001  love001

PS тук става нещо много странно : "Докато пишехте в темата бяха публикувани 174 нови отговора" #Crazy #Crazy #Crazy

# 176
  • Варна
Случайно да има някой, който има познат, работещ в БТК- Бургас?

# 177
Случайно да има някой, който има познат, работещ в БТК- Бургас?
Аз т.е. мъжът ми има доста, но зависи от кой отдел точно ти трябва Simple Smile

# 178
  • Бургас

Галхен виждам, че още търсиш градинка. Пожелавам ти да намериш най-подходящата, че явно е много трудно. На мен още ми е далече от главата, но както бързо минава времето #Crazy

Наистина много бързо минава,особено след годинката.Градината е от 3 г/специално тази,за която питам/.,но колко му трябва да се изниже и тази година.

# 179
  • Бургас / Славейков
А дали вече са излезли списъците в яслите, да разбера дали сме приети и кога?Някой записвал ли си е детето в Славейков в яслата ,, Иглика ,,5 ;май беше,че ние сме там?

Общи условия

Активация на акаунт