За тези, които четат любовни романи № 44

• 79 400
  • 820
  •   1
Отговори
# 525
  • Разпиляна във въображението
Започнах

Красива корица, но още от първите страници главната ме дразни и изобщо не ме грабва. Май ще пробвам "бързо четене" .

# 526
  • Euskal Herria
Аз снощи довърших "Забранено привличане" на Пенелъпи Уорд. Ами... не е моята авторка. Нито първата й книга, нито тази. Много общи неща имаше и при двата сюжета, някак все очаквах някаква огромна трагедия.... Това определено не направи четенето да е удоволствие.

# 527
  • Бургас
"Предизвиквам те" беше за тези с кафето ли?

# 528
  • Разпиляна във въображението
Да, с кафето

# 529
  • Бургас
Нищо не пробвай Simple Smile Направо я зарязвай. Аз едвам до 85 страница избутах и въобще не можах да изтрая главната

# 530
Здравейте, искам да попитам дали има издадени на български книги 11 и 12 от поредицата "Семейство Малъри-Андерсън" на Джоана Линдзи? Къде мога да ги намеря?

# 531
  • в сърцето на един мъж...
Те май бяха фен преводи.

Гледах - Моята вина и се чудя да търся ли да чета книгата, май само на английски и испански я има??? Казват, че не си струвала

# 532
  • Бургас
Момичета, в Сиела с код CielaPlus може да намалите с 20% всички книги, дори Егмонт и Фют, които обикновено не влизат в никакви промоции. Безплатна доставка над 50 лв. Поръчах:
Южни бури Бритъни С. Чери

Неустоима Мелани Харлоу

Той не е моят Ромео - предстоящо Илса Мадън-Милс, защо?! уж дата на издаване е 30.06

Играта Ви Кийланд
За Играта доста се чудих, Поканата хич не ми хареса, но пък е с добър рейтинг и рискувах.

# 533
# 534
  • София
Аз снощи довърших "Забранено привличане" на Пенелъпи Уорд. Ами... не е моята авторка. Нито първата й книга, нито тази. Много общи неща имаше и при двата сюжета, някак все очаквах някаква огромна трагедия.... Това определено не направи четенето да е удоволствие.
На мен "Аристократът" бих казала, че ми допадна и прочетох "Забранено привличане", което изобщо не ми хареса.
"Преследването" също не ме впечатли.
Сега се чудя "Предложението" или "Любов от втори поглед"?

# 535
Глас от мен за “Любов от втори поглед”. “Предложението” много трудно го прочетох, втората книга на авторката въобще не смятам да я мъча.

Прочетох “Това се случи едно лято”. Драмата накрая ми дойде твърде измислена. Иначе нелоша книжка. Започнах “Поканата”.

# 536
И от мен глас за “Любов от втори поглед”, "Предложението" така и не я дочетох, тая драма и заяждания за един сладкиш в продължение на към 100-тина страници ми дойдоха в повече, изобщо не ми бяха забавни.

# 537
  • София
Скрит текст:
И от мен глас за “Любов от втори поглед”, "Предложението" така и не я дочетох
, тая драма и заяждания за един сладкиш в продължение на към 100-тина страници ми дойдоха в повече,
Скрит текст:
изобщо не ми бяха забавни.
Ооо, това ми беше достатъчно!

Цитат
Той не е моят Ромео - предстоящо Илса Мадън-Милс, защо?! уж дата на издаване е 30.06
. Яна ., разбра ли защо?
Рискът и тя предстояща.

# 538
И от мен глас за “Любов от втори поглед" , поне ще се посмееш малко.

# 539

Четох Въздуха на английски, когато излезе. Много красива история.

Общи условия

Активация на акаунт