За тези, които четат любовни романи № 44

• 78 790
  • 820
  •   1
Отговори
# 630
  • в сърцето на един мъж...
Мерси! Значи ще й я дам свободно да я чете Simple Smile Бриджъртън не е, но не знам дали ще я хареса. Тя си пада малко по трилъри или точно модерните тийн романи. Ще я видим Simple Smile До сега не е проявявала желание да чете, само задължителното в училище и изведнъж реши да чете на английски Simple Smile и се хвърли на едни от най-кървавите криминалета. Та затова се понамесих.

# 631
  • Бургас
Щом чете на английски в goodreeds може да потърсите young adult book. Ето тук някакъв общ списък с оценки https://www.goodreads.com/list/show/43.Best_Young_Adult_Books

# 632
  • София
Адар не е лоша. За мен Дъблин е по-добра, но и Адар ми харесва.

П.П. И аз съм на вълна С. Йънг. Започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/125702553-beyond-the-thistles
Любовно криминале, нова поредица е,  още съм на първите страници.
...
Над 50% и съм доста доволна. Свързана е с Адар -- действието се развива в имението, но може да се чете самостоятелно. Така че, ако на някого му се чете любовно криминале с шотландци, препоръчвам.

# 633
Прочетох “Всичко започва с нас” на Колийн.  Първата част ме докосна много повече, но пък тази ми даде усещане за справедливост и вяра, че има светлина в тунела, особено и в този момент на нашата отчайваща БГ действителност. Много искам да вярвам, че жертвите на насилие под каквато и да е форма, имат шанс за нов, спокоен и добър начин на живот…
Иначе не ми се стори много типична за стила на Колийн Хувър и ми дойде една идея по-слаба в сравнение с останалите, които съм чела.
Вие чели ли сте я и харесва ли ви?

# 634
  • в сърцето на един мъж...
Щом чете на английски в goodreeds може да потърсите young adult book. Ето тук някакъв общ списък с оценки https://www.goodreads.com/list/show/43.Best_Young_Adult_Books

О, много ти благодаря! Тъкмо ще се ориентирам по-лесно!

# 635
Прочетох “Всичко започва с нас” на Колийн.  Първата част ме докосна много повече, но пък тази ми даде усещане за справедливост и вяра, че има светлина в тунела, особено и в този момент на нашата отчайваща БГ действителност. Много искам да вярвам, че жертвите на насилие под каквато и да е форма, имат шанс за нов, спокоен и добър начин на живот…
Иначе не ми се стори много типична за стила на Колийн Хувър и ми дойде една идея по-слаба в сравнение с останалите, които съм чела.

Има ли я в електронен вариант?

# 636

Има ли я в електронен вариант?

Не, купих си я на последната Алея на книгата. Не е чак толкова нова вече, но не съм я срещала в електронен формат.

# 637
Sugarchen, и на мен ми дойде доста по- слаба от първата.
Доколкото си спомням първата книга е вдъхновена от живота на майката на Хувър.
За мен е много добър пример и поука как някой трябва да сложи точка на цикъла на насилие в семейството.

# 638
Sugarchen, и на мен ми дойде доста по- слаба от първата.
Доколкото си спомням първата книга е вдъхновена от живота на майката на Хувър.
За мен е много добър пример и поука как някой трябва да сложи точка на цикъла на насилие в семейството.

Да, CandyY, точно така, майка ѝ е била жертва на баща ѝ и всъщност затова пише книгата. Но доколкото си спомням сега си поддържа връзка с баща ѝ.
Заслужава си книгата и дано посланието стигне до повече хора. Аз въобще не очаквах такова развитие в първата, поне и резюмето не подсказваше изобщо, че темата
Скрит текст:
ще е посветена на жертвите на домашно насилие.
Много ме докосна.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 14:39 от Sugarchen

# 639
Ще изненадам всички жени тук, но аз симпатизирам на невролога, а не на Атлас и мацката. Защо? Защото той има убийствено сериозна причина да е емоционално нестабилен. (не коментирам дали това му дава право да посяга и въобще домашното насилие, а само сюжета и фактите от книгата.)
Скрит текст:
Главната не се отдръпна от него още при първото избухване. Ако е била чак толкова травмирана от детството си, щеше да си бие шута с 200 и то веднага. Хувър реши да я изкара влюбена в него и затова, видиш ли, тя му даде няколко шанса. Че даже и дете заченаха. Мда, но стана ясно, че всъщност не е влюбена в невролога, защото тя обича и винаги е обичала един единствен мъж - въпросният Атлас. Та за мен на края на книгата неврологът бе добрият. Образът му беше реабилитиран - спокоен и отдаден баща, който прие с примирение решенията на бившата си.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 14:49 от Millenkata

# 640
Ще изненадам всички жени тук, но аз симпатизирам на невролога, а не на Атлас и мацката. Защо? Защото той има убийствено сериозна причина да е емоционално нестабилен. (не коментирам дали това му дава право да посяга и въобще домашното насилие, а само сюжета и фактите от книгата.) Главната не се отдръпна от него още при първото избухване. Ако е била чак толкова травмирана от детството си, щеше да си бие шута с 200 и то веднага. Хувър реши да я изкара влюбена в него и затова, видиш ли, тя му даде няколко шанса. Че даже и дете заченаха. Мда, но стана ясно, че всъщност не е влюбена в невролога, защото тя обича и винаги е обичала един единствен мъж - въпросният Атлас. Та за мен на края на книгата неврологът бе добрият. Образът му беше реабилитиран - спокоен и отдаден баща, който прие с примирение решенията на бившата си.
Еми и аз харесвах много този секси неврохирург, но не можах да му простя посегателствата.
Скрит текст:
Не съм сигурна, че Лили не е била влюбена в него, даже и във втората книга казва, че е била влюбена и че даже се замисляла няколко пъти след развода за Райс.
Атлас, във втората книга особено, ми дойде прекалено романтичен и идеален с всички тези писма. Може би повечето дами ще се радват да получават подобни словоизлияния с обещания за вечна любов, но мен неромантичката накрая вече ме изтощиха 😀😀

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 14:38 от Sugarchen

# 641
Еми и аз харесвах много този секси неврохирург, но не можах да му простя посегателствата. Не съм сигурна, че Лили не е била влюбена в него, даже и във втората книга казва, че е била влюбена и че даже се замисляла няколко пъти след развода за Райс.
Атлас, във втората книга особено, ми дойде прекалено романтичен и идеален с всички тези писма. Може би повечето дами ще се радват да получават подобни словоизлияния с обещания за вечна любов, но мен неромантичката накрая вече ме изтощиха 😀😀

Имам втората част, но бях почти сигурна, че няма да я прочета. След твоите думи решението ми е твърдо. Не харесвам Атлас и определено не искам да чета захаросаните му писма. За мен много по-интересна би била книга, в която се разглежда животът на неврохирурга. Той е сложната личност. Неговият образ подлежи на художествено изграждане. Неговата история има потенциал. Освен това един житейски катарзис е далеч по-интригуващ от лепкава любовна история. За мен поне. Simple Smile

Другата книга на Колийн Хувър, която ме "бодна" здраво, бе "Най-доброто в теб". Явно си падам по драми Grinning

# 642
  • София
Скрит текст:
Адар не е лоша. За мен Дъблин е по-добра, но и Адар ми харесва.
П.П. И аз съм на вълна С. Йънг. Започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/125702553-beyond-the-thistles
Любовно криминале, нова поредица е,  още съм на първите страници.
...
Приключих я, определено я препоръчвам. За мен е на нивото на добрите от Дъблин стрийт. Ще чакам втората. Сега ще се "прехвърля" във Викторианска Англия с https://www.goodreads.com/book/show/43438815-all-scot-and-bothered Да видя дали ще ми хареса толкова, колкото първата.

# 643
Еми и аз харесвах много този секси неврохирург, но не можах да му простя посегателствата.
Скрит текст:
Не съм сигурна, че Лили не е била влюбена в него, даже и във втората книга казва, че е била влюбена и че даже се замисляла няколко пъти след развода за Райс.

Имам втората част, но бях почти сигурна, че няма да я прочета. След твоите думи решението ми е твърдо. Не харесвам Атлас и определено не искам да чета захаросаните му писма. За мен много по-интересна би била книга, в която се разглежда животът на неврохирурга. Той е сложната личност. Неговият образ подлежи на художествено изграждане. Неговата история има потенциал. Освен това един житейски катарзис е далеч по-интригуващ от лепкава любовна история. За мен поне. Simple Smile

Другата книга на Колийн Хувър, която ме "бодна" здраво, бе "Най-доброто в теб". Явно си падам по драми Grinning
Ех, прецаках те 😀 Книгата е тъничка и много бързо се чете, ако все пак ти се намерят 2 свободни следобеда 😜
“Най-доброто в теб” и мен много ме бодна, с нея дадох старт на Колийн вълната и не можах да спра. Няма книга, която да не ми е харесала, дори и “Верити”, която е супер различна от стандартната Колийн.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 14:37 от Sugarchen

# 644
  • Бургас
След две книги на Колийн Хувър ,категорично ги отбягвам. Склонна съм да дам шанс на Тижан, но драмата наХувър не ми трябва

Общи условия

Активация на акаунт