Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 819
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 380
Меган, Виктория и Габи не участваха в играта. Май ще си ходят скоро.
Според мен просто не ги показаха. И в миналата игра не показаха половината момичета… сигурно не е имало нещо интересно и са ги пропуснали

# 1 381
Ама как са ги строили трите с целувките директно срещу Джия, че да им следи по-лесно камерата реакциите на разказа на Джия.
Иначе Боряна какво прави там?
И тя е от целуваните ..
И аз това казвам. Една до друга Боби, Айлин и Валерия. Директно срещу Джия.

# 1 382
Елена изглежда много добре,някак й пасва на по-мъжкото излъчване и татусите не изглеждат така нелепи като в официална рокля,много ми харесва тази вечер

# 1 383
  • софия
Не мога да се събера заедно.
                            Ергени 2023

# 1 384
Пам вече ми е противна… Mask

Аз лично се чудя даже защо я захващат всеки път за външността, при положение че толкова много други неща могат да станат повод за обсъждане при нея...

# 1 385
Чакам сега Пам да го накара да разкаже и повече за родителите му и всичките си детски травми.🤣
А погледа на Ергенчо казва 'ако няма да се целуваме давай по същество'.

# 1 386
Пам пак обидена, наранена и пак около килограмите, аман беее!

# 1 387

Аз лично се чудя даже защо я захващат всеки път за външността, при положение че толкова много други неща могат да станат повод за обсъждане при нея...
Защото нямат капацитета да видят отвъд килограмите, действат първосигнално и не виждат по-големите недостатъци

# 1 388
Джия била скучна… как бихте се чувствали на среща с някой като Пам?
или пък с Елена… представете си, мъж и жена на среща си говорят, мацката си дава краката да ги масажира мъжа. И това е между монолозите ѝ, в които философства..

# 1 389
  • here and now
Пам сама се захваща за външността си. Очевидно си ѝ е комплекс, каквото и да говори.

# 1 390
Горкият Генчо! Бюро жалби.
Ако беше нормална победа, бива, ама да я нагласят да командери ми е доста... криндж ли беше думата.

# 1 391
Алилуя, Рая

# 1 392
Какво каза Генчо? Това е като кама от сърцето в гърба?

# 1 393
  • Вестерос
Защо пак говори за външен вид... Според мен може да подхване интересни теми други.
Но чест ѝ прави, че ще прати Райа.

# 1 394

Защото нямат капацитета да видят отвъд килограмите, действат първосигнално и не виждат по-големите недостатъци
А нейният капацитет в кое се изразява? Важнеене колко е умна ли?

Общи условия

Активация на акаунт