Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 847
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 500
Няма монолози за розата! Grinning

# 1 501
  • Разпиляна във въображението
Т.е. Пам е получила извинение от Габи, но въпреки това решава да повдигне въпроса отново пред всички? Дири съчувствие ли, какво?

# 1 502
Прегракнал е.

# 1 503
Всеки мъж, но не и той Joy

# 1 504
Обаче са гледали първи сезон и са си водили записки - набързо разтуриха скандала.

# 1 505
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Пам иска да са налага и да става на нейното. Беше си изградила план и как
да протече вечерта и в какъв ред и като не стана на нейното се тръшна в ъгъла,
зарони сълзи и да чака някой да и води битките вместо нея. В случая Габи ми стана
по-симпатична от милото Пам-че.

# 1 506
Всички се изложиха в тази кавга. Предлагам да не ги коментираме, не си заслужават.

# 1 507
Не знам как може да се одобрява злобата , липсата на емпатия и нарушаването на правилата , а да се хули някой, който си отстоява границите…

# 1 508
  • # супернатурална #
Е това е да копаеш дъното под Елисавета и Габи. Не вярвам, че го пиша, но направо блестят на нейния фон.

# 1 509
Елена с моралния компас, дума не обели,  докато Габи се разправяше с приятелката й Пам.

# 1 510
Може би Пам и Елена не са интелектуалки, но Габриела и Елисавета няма съмнение какви са. Евтини при това. И неприятни. Дано поне като се "трудят", да замлъкват.

# 1 511
Имам чувството как предаването не е за Ергени, а как две морално извисени и ерудирани жени-Елена и Пам ще превъзпитават цялото имение. Дотолкова досадиха

Да не забравяме и зрителите, сепак 😄

# 1 512
Респект към Евгени! За истинското поведение и откритостта, с която подхожда към всяка девойка. Не случайно почти всички се чувстват с него като, че ли цял живот са били заедно, както се изразяват. И пак да си кажа, че според мен той отдавна си е заплюл Елена, наблюдава й реакциите и си я е оставил за десерт.

# 1 513
Леле много са зле всички, ясно е че има много емоции но ударихме дъното ако трябва да се съобразяваме със селяни като Габи и Елисавета които могат само да крещят и да обиждат. Пам ме дразни с поведението си на жертва, но ако Джия беше на нейно място и тя щеше да ореве света че лошо се държат с нея.

# 1 514
Лелееее, ако чуе една жена от някой мъж, че всеки ще е щастлив да я има, да знае, че това е "всеки освен мен".

Общи условия

Активация на акаунт