Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 111 777
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 575
Ах, какво гледах тази вечер. Може ли пък нито една от главните изявени “героини” да не ми харесва ама изобщо…. Засега, макар не особено активно показвана, Микаела ми е топа. Ами не мога да харесам никоя друга. Но говоря като човек външно и отвътре. Ергени си има друго мнение човека. Пада си по празноглави и с доста простояат изказ. А помня как ми казваха едно време бабите: Мъжете не обичат жената да е по-умна от тях. Та, явно и Ергенчо така 🤣

# 1 576
Не мога. Всеки път се смея как реват за този льольо
Едва ли реват за тоя чехльо, реват че им свършва ефирното време и безплатната реклама Grinning

# 1 577
Елена се върна в А листата и почнаха да я правят хубава.
Нямам търпение "злото куче" и другарката чу да си ходят. Не са моята кръвна група.
Пожелавам й на Райя да си намери половинката.

# 1 578
Едва ли реват за тоя чехльо, реват че им свършва ефирното време и безплатната реклама Grinning
А дано! Ама точно Райа според мен за него плачеше. Такова нежно хубаво момиче, не вярвам, че не може да си намери по-добър от разчорления музикант.

# 1 579
Мале, Габи повтаряше като 3 годишно в истерия как не ѝ пука. Малко тъжен момент на невроза. Май трябва да си ходи, почнала е да се напряга. Явно работата ѝ липсва.

# 1 580
Пам пак с подвита опашка, навряна в ъгъла. Как пък няма една да отвърне на Гъба, подобаващо. Ма пък то не е лесно да ходиш по нервите на всички, а Габа с лекота се справя.

# 1 581
Генчо си остава верен на себе си, мляска и пипа яко тия, дето дават, а стеснителните ги пъди. Райя можеше да се закрепи още ако беше по-активна на пейката 😂😂

# 1 582
Тея двете кикимори сценаристите насила ги държат. Генчо да им е чак такъв фен ли 🤨

# 1 583
  • here and now
Тея двете кикимори сценаристите насила ги държат. Генчо да им е чак такъв фен ли 🤨
С пръст не ги е докоснал, ама си ги държи де...

# 1 584
А дано! Ама точно Райа според мен за него плачеше. Такова нежно хубаво момиче, не вярвам, че не може да си намери по-добър от разчорления музикант.
Дано момичето си намери нещо стойностно, Евгени и сценаристите й направиха услуга, че я вадят от играта преди да се е окаляла. Иска ми се и Микаела да се отърве скоро,това красиво девойче не е за там ,нито пък е за Евгени

# 1 585
  • София
Габка крещи в истерия как не ѝ пука, а на мен ми се визуализира Мони, която с каменно лице провлачва:
-Явно ти пука, щом толкова се палиш.
😂

# 1 586
Много е забавно, как тези, които упрекват Г и Е за обидите, ги обиждат тук по-грозно и от упрекваните.
Даже им е малко!
А и в повечето постове няма обиди , а пълната истина за тях.
Кое е обида? Че са тъпи, арогантни, нелицеприятни(тук сами са си го причинили, а не природата)и нямат никаква емпатия към себеподобните.Че се изтъкват само с похвати да пре..другия.
Айде моля ви се...

# 1 587
Генчо си остава верен на себе си, мляска и пипа яко тия, дето дават, а стеснителните ги пъди. Райя можеше да се закрепи още ако беше по-активна на пейката 😂😂

Да, и аз имам чувството, че трябва да заменят пейката с кожено диванче и идеално ще пасне на поведението им. (Който се сетил, се сетил)

# 1 588
Коя изведе Габка навън, като изпадна в истерия, че не можах да видя, кой я влачеше за ръкава?

# 1 589

Плаче за красивата фантазия, която е имала. Много ме трогна, че мечтаела Евгени да свири за нея.
Показаха ни я на тръгване, като Лия.

Общи условия

Активация на акаунт