В други случаи се влачат толкова, че чак си забравил какво и кога си хвърлял.

Зачетох се за предстоящия критичен период, последван от коридора на затъмненията, в който се активизират разни тао квадратури и опозиции между транзитните Марс, Плутон, Юпитер, Луната....все тежки енергии...Пише, че до 2 юни не е препоръчително пътуването, а на мен и семейството ми предстои такова на 26.05 и 28.05. и взех да се тревожа. Знам, че не ок така, но...Мислех да си хвърля карти, но имайки предвид как ме тресе отвътре няма да е препоръчително, защото ще покаже по скоро сигурно страховете ми отколкото реалните положения. Та да ви питам, ако на някой му се занимава да ми хвърли една триада с въпрос - Всичко наред ли ще е по време на почивката ни между 26.05 и 28.05 и по време на пътуванията до там и обратното? Малко объркан стана въпроса, то и такова ми е сега...може да си промените въпроса по ваше усмотрение...ако ви се занимава, де...

Ретро Мерк е вече свършил, предстои Ретро Венера ама тя все пак е благодетелка не се шашкай пътувай си, а ако нещо има да става то и без пътуване ще си стане