КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 601
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
**mariya** много точно казано за времето, предвиждането почти се оказва невъзможно, наскоро се случи да си хвърля карти за ситуация за един човек няколко пъти в един ден, в последния картите все едно се обърнаха и излезнаха изключително много жезли - Асо, Кралица жезли, и 8 жезли 2 пъти като единични карти и може би 15 минути след това имахме контакт.
В други случаи се влачат толкова, че чак си забравил какво и кога си хвърлял.

# 376

Хайде и аз да се допитам за мнение, какво ми пречи да си взема държавният изпит. 😁

# 377

Колебая се за едно нещо, което искам да направя към един човек. Просто искам да поговоря с него откровеннж за нещо, което ме наранява истински, но ме е страх какво ще последва и затова зададо  на картите въпроса "какво ще се случи, ако го направя?" Излязоха тези карти..Да го правя ли, според вас? Какво казват картите?

# 378
~lina~, според мен въпросът не е коректно зададен. Аз бих попитала 1)какво е необходимо, за да съм успешна на тази работа, 2) какво трябва да направя, за да изпълня успешно поставените задачи, 3) какво очаква ръководството от мен. За да се задържи човек на едно работно място, няма как да стане, ако седи и чака да мине време. Необходимо е и да прави нещо. В този смисъл бих попитала какво е това нещо, което трябва да се прави, как да подходя.
Иначе за самите карти, които си изтеглила, те сами по себе си не са никак лоши. Дори напротив. Но пък 8 жезли е най-бързата енергия в таро, липсват пентакли, които пък биха индикирали по-дълъг период.

Twinklestar, по Магьосника човекът иска жената да го вижда като такъв - можещ, знаещ, ресурсен, случващ нещата, един вид тя да го вижда като висока топка. По Кралица жезли я вижда като независима, дейна, можеща, красива, привлекателна, като сексуален обект я оценява високо. В чувствата Императрицата според мен говори, че вижда потенциала й да бъде негова Императрица, но чувствата му са в процес на развитие и растеж. Намеренията му по Рицар мечове според мен са да действа бързо и смело, да мине и да замине. Но това пряко се бие в контекст с Колесницата, придружена с Паж жезли. В случая според мен Колесницата показва, че той ще се държи на разстояние и с Паж жезли ще хвърля въдицата отдалеч без да си дава зор. Ситуацията е малко искам за нея да съм Магьосника, искам да действам като Рицар, но накрая си оставам Паж. Даже вероятно той самият нея я вижда като нещо по-високо от него, защото имаме Кралица и Императрица, но ни един Крал не се е появил.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 11:12 от innasn

# 379
innasn при толкова “движение” Рицар Мечове Колесница и Паж жезли очаквах да имат комуникация , а то нищо
Даже на тази Колесница - Баба Яга имаме и сврака, която също е символ на съобщения

# 380
  • там, където ми харесва
По препоръка на innasn теглих карти на въпроса: Какво е необходима да съм успешна на работа?
Влюбените Петица пентакли Седмица мечове

И другия въпрос: Какво очаква ръководството от мен?
Луна Сила Осмица чаши
[video][/video]

# 381
Има ли зададен срок?
innasn при толкова “движение” Рицар Мечове Колесница и Паж жезли очаквах да имат комуникация , а то нищо
Даже на тази Колесница - Баба Яга имаме и сврака, която също е символ на съобщения

# 382
Цитат
Какво е необходима да съм успешна на работа?
Влюбените Петица пентакли Седмица мечове

По тези карти бих казала, че трябва да избереш да не се скатаваш по 5 пентакли и да се измъкваш по 7 мечове. Като цяло ти казват да си проактивна, да задаваш въпроси, да искаш да ти дават задачи, а не да стоиш и да чакаш отстрани колегите/обучаващите/ръководителите да бъдат проактивни спрямо теб. Влюбените показват избор. И единият ти избор са 5 пентакли и 7 мечове. Прави обратното на тях.

Цитат
Какво очаква ръководството от мен?
Луна Сила Осмица чаши

По Луната според мен ръководителите ти очакват да си объркана в началото, да се притесняваш да поемеш задачи, да се хвърлиш в дълбокото и т.н. Но в същото време очакват да проявиш сила и устойчивост и да загърбиш по 8 чаши несигурността на Луната. Самата ситуация на чуденето трябва бързо да я напускаш по 8 чаши и Силата, а не да зацикляш в нея.

# 383
  • там, където ми харесва
Благодаря ти🙂

# 384
  • плевен
Здравейте , тъй като съм притеснена ще помоля за ваша помощ :  ще ми се обади ли утре ?

Защо не ми се обажда цяла седмица ?

Много благодаря предварително!

# 385
Според мен е възможно за човека нещата да са приключени и той да се чувства удовлетворен от решението си.
При първия ред има тръгване в нова посока и завършеност на цикъла със Светът. При втория завършване с 10-ка.
И в двата случая явно е имало конфликт - Кулата, който е оказал влияние върху решението.

# 386
Попитах картите си мисли ли един човек за мен.Знаете колко е трудно,когато сме емоционално обвързани с въпроси.Какво виждате вие?(Забравих да снимам,опитах се да кача готово изображение).
Умереността+Асо Пентакли+Асо Меч

Умереността за мен е дълъг период.Когато-тогава.Асо Пентакли-всичко материално.В любов план често е застой,не сега,по-късно ке стане.Единствено в Асо Меч виждам мисъл.Но това е здравият разум,нищо общо с чувствата.И все пак две Аса,хубаво е.Не чога да ги навържа.На мен повече ми прилича,че на този етап мисли за пари,професия и т.н.Мен ме няма тук.Какво ще кажете вие?

# 387
Здравейте момичета!
Нещо ме налегна параноята.Rolling Eyes Зачетох се за предстоящия критичен период, последван от коридора на затъмненията, в който се активизират разни тао квадратури и опозиции между транзитните Марс, Плутон, Юпитер, Луната....все тежки енергии...Пише, че до 2 юни не е препоръчително пътуването, а на мен и семейството ми предстои такова на 26.05 и 28.05. и взех да се тревожа. Знам, че не ок така, но...Мислех да си хвърля карти, но имайки предвид как ме тресе отвътре няма да е препоръчително, защото ще покаже по скоро сигурно страховете ми отколкото реалните положения. Та да ви питам, ако на някой му се занимава да ми хвърли една триада с въпрос - Всичко наред ли ще е по време на почивката ни между 26.05 и 28.05 и по време на пътуванията до там и обратното? Малко объркан стана въпроса, то и такова ми е сега...може да си промените въпроса по ваше усмотрение...ако ви се занимава, де...
Благодаря предварително!
Аз изтеглих 3 карти като попитах как ще протече пътуването ти.
Според мен всичко ще бъде повече от прекрасно, хармонично, ще се наслаждавате на компанията си, ще има нови идеи и като цяло страхотно изживяване! Simple Smile
Силфида излишно се напрягаш, ако в хороскопа си нямаш нещо фрапантно досега си преживяла много други затъмнения Simple Smile Ретро Мерк е вече свършил, предстои Ретро Венера ама тя все пак е благодетелка не се шашкай пътувай си, а ако нещо има да става то и без пътуване ще си стане Simple Smile

Към останалите искам да попитам какъв отговор е Звездата ? Когато питаме с Да и Не
Когото се тегли за да/не въпрос, звездата е ДА Simple Smile

Scarlett83, оказа се права. 😊 Изкарах си повече от прекрасно уикенда, със семейството и приятели, в едно Родопско селце в близост до Кръстова гора. Новите идеи ги връзвам с това че посетих Манастира "Света троица" на Кръстова гора. Дори там бях на три места- Храма, големия метален кръст и аязмото. Това го свързвам и с първата карта, която си изтеглила, но може и да греша, защото не ги познавам картите на Кроули. 🙂
Но забележи колко буквално се е проявила първата ти изтеглена карта, защото този символ се вижда в центъра на металния кръст, който снимах:

Още малко снимки от там:🙂

Дори и лисица видяхме:

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 13:01 от Силфида

# 388
Здравейте, чета ви от известно време, но съм нова с картите таро и все още ги изучавам.
Днес правих подредба от 4 карти, за отношенията към човека който харесва но ми е малко трудно да ги тълкувам заедно и да разбера има ли смисъл да се надявам на бъдещи отношения.
Та картите ми бяха
1. Отношенията ми към човека - крал чаши
2. Неговите отношения към мен- четворка чаши
3. Настоящата ситуация - петица чаши
4. Бъдещото развитие на отношенията - шестица чаши.
Благодаря Ви предварително. Simple Smile

# 389
Не се надявайте

Общи условия

Активация на акаунт