КАРТИ ТАРО - ТЕМА 29

• 26 478
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
В не - с тая 7 мечове измама отвсякъде и 5 мечове ужас - да нямате общи приятели или сте приятели ?

А Л ще плати, може би малко ще се забави по 7 пентакли

# 466
благодаря, и аз така ги разчетох
не сме приятели, бивш шеф ми е, и мен ме учудиха трите чаши между мечовете

а къде гледате за отговори коя карта е да/не?

# 467
благодаря, и аз така ги разчетох
не сме приятели, бивш шеф ми е, и мен ме учудиха трите чаши между мечовете

а къде гледате за отговори коя карта е да/не?

Може да си мисли, че му правите услуга 😀 просто странно тая 3 купи - някакво веселие го е обзело човека хаха

В Гугъл и по подразбиране - обаче масово дават Императора да кажем за Да, а на мен в лични отношения винаги е давал Не та си зависи

# 468
Здравейте! Някой има ли желание да ми хвърли едни карти? Имам едни терзания от 2г и искам да разбера вече какво се случва. Хубав ден!

# 469
  • там, където ми харесва
Здравейте, аз пак покрай моята нова работа задавам въпрос. До края на годината какво ще е развитието ми там? (дали ще съм още там)
Паж жезли Крал мечове Двойка пентакли

# 470
  • Sofia
Здравейте, аз пак покрай моята нова работа задавам въпрос. До края на годината какво ще е развитието ми там? (дали ще съм още там)
Паж жезли Крал мечове Двойка пентакли

Определено мисля, че ще има някаква промяна тук...
По пажа жезли може да има някакво недоволство относно неясноти, сякаш от прекалено много идеи наведнъж.
По крал мечове, най-вероятно ще успееш да се справиш със ситуацията за известно време с остроумие, красноречие... но бъди внимателна за евентуално коварство, с което може да се срещнеш. При всички случаи обаче, промяната ще стане от самосебе си и трябва да бъдеш активна, когато това стане. Със сигурност ще излезеш обогатена от този опит.

# 471
Тези карти са на близка така че може да дам ОВ скоро надявам се
1.как е настроен мъж към нея
2. Какви са чувствата му към нея
3.Как я възприема
4.Какви са намеренията му
5. Ще осъществи ли скоро контакт

Те не са във връзка, още са на етап сваляне, имат само една среща и някакси не им се случват бързо нещата, а се влачат през няколко дни с контакт, жената все още не е преживяла последната си връзка и не ѝ се иска да се влага много, а пък мъжът е скоро разведен и тя нещо не му вярва, че е готов за сериозни отношения
Та с тези подробности не знам как да тълкувам тези иначе приятно изглеждащи карти.
Настроен е като Слънце към нея - иска да го огрее може би 😂, а за контакт с тези 8 жезли мисля че ще ѝ пише скоро.
Ще се радвам, който иска да се включи с мнение.

# 472
Аз мисля, че картите са красноречиви и няма много каквода се каже извън това, което вече си написала. Единствено за Слънцето бих казала, че по-скоро той нея я вижда като Слънце. Един вид е готов дя се върти в орбита около нея, защото притегателната й сила е голяма.

3.Как я възприема

Те не са във връзка, още са на етап сваляне, имат само една среща и някакси не им се случват бързо нещата, а се влачат през няколко дни с контакт, жената все още не е преживяла последната си връзка и не ѝ се иска да се влага много, а пък мъжът е скоро разведен и тя нещо не му вярва, че е готов за сериозни отношения
Та с тези подробности не знам как да тълкувам тези иначе приятно изглеждащи карти.
Настроен е като Слънце към нея - иска да го огрее може би 😂, а за контакт с тези 8 жезли мисля че ще ѝ пише скоро.

# 473
Аз мисля, че картите са красноречиви и няма много каквода се каже извън това, което вече си написала. Единствено за Слънцето бих казала, че по-скоро той нея я вижда като Слънце. Един вид е готов дя се върти в орбита около нея, защото притегателната й сила е голяма.

3.Как я възприема

Тоест да го тълкувам изцяло положително ?
Просто много силни карти за начално положение затова да не стане много хубаво не е на хубаво

# 474

3.Как я възприема

Тоест да го тълкувам изцяло положително ?
Просто много силни карти за начално положение затова да не стане много хубаво не е на хубаво

1.как е настроен мъж към нея - Щастлив е. Според него, го е огряло слънцето и метафорично казано не знае на кой свят е.
2. Какви са чувствата му към нея - Кралицата и Краля тука са Тя и Той, направо са си излезли. Като гледам кралицата, както си я описала, той и дава "чаши", а тя такава една свита, защото още не е преживяла връзката си пердишната и не може да приеме друга "чаша".
3.Как я възприема - Както номер 2, но ще добавя, че той няма намерение да се отказва. Дава си "чашата" и е готов заради чувствата си, да отпие от нейната, дори и да е горчива. Той също е бил нараняван, но пък човека е дащен.
4.Какви са намеренията му - Иска семейство мъжът като цяло. Той е с такива намерение относно нея.
5. Ще осъществи ли скоро контакт - Първо ще има доста разговори, преди официален контакт например като очи в очи. Дори и да има такъв, отначало тя ще е дръпната. Той не е настоятелен човек, защото горе-долу я е преценил - дал й е пространство и време, но както и феникса на последната карта, нещата ще се разпалят точно тогава, когато и двамата не го очакват. Първо разговори и то доста на различни теми. И после ще се разпалят нещата, а докъде - само Бог може да каже.

Така го виждам аз.

Днес един приятел дойде и ме накара да му хвърля едни карти, тъй като му предстои преглед при лекар, а той вече 1 седмица е в пълен хаос и не знае какво да очаква. Та ето ги и картите:

Според първата карта, той е пиел разнообразни лекарства, самолекувал се е, но безуспешно и нещо някое от тях го е "прецакало". Той твърди, че не е така, но аз го познавам достатъчно добре, за да знам, че е точно така.

Втората карта, така като гледам, ще му се даде знания при лекаря и ще му се каже какво да предприеме. Ще му бъде даден съвет и той ще трябва да слуша много внимателно.

Последната карта най-ми харесва. Кулата няма да изгори изцяло, а само краля ще бъде свален. Тоест, ще трябва да промени отношението си и да приеме нещата такива каквито са и да не търси под вола теле.

Като цяло хубави карти. Казах му, че ще му се каже какво трябва да спре и какво да прави, като цяло ще трябва да си промени възгледите и ще го удари като гръм, че нищо му няма, но пък за да не стане така че нещо да му има, ще трябва да промени себе си.

Вие как мислите?

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 16:32 от Анонимен

# 475
Здравейте! Не знам дали е позволено това в темата, но някоя дама би ли погледнала на карти и на мен, а аз обещавам да дам обратна връзка. Имам големи терзания с един господинчо, та да видя картите какво ще ми кажат🤗

# 476
Хайде и от мен едно питане към вас, ще потърси ли Х, У до края на месеца?
Висшата жрица, Паж чаши, 9 пентакли

# 477
Минзухар,

На този етап няма изгледи да се обади. По Висшата жрица ще мълчи, по Паж чаши вероятно усеща порив да я потърси или има нужда да се извини примерно, но по 9 пентакли ще си стои самостоятелно, защото си се чувства добре в момента.

# 478

Ако става въпрос за пиене и ядене ще се търсят взаимно.Ако питането е за виждане - единия е семейно ориентиран, другия е по живота. Има и трети човек тука. Ще се или вече се е намесил.

# 479
joro933, моля те, дай малко повече информация за тълкуването ти на картите на Минзухар. Малко се изненадах от тълкуването ти за трети човек и ще е полезно да го доразвиеш.
Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт