Какви жени привличат нормални мъже към себе си

• 14 598
  • 377
  •   1
Отговори
# 120
Отива на чат, ама кое му е богатото на избора? Все едно да избирам стек торбички тип потник с максимална носимост 5 кила дали да са розови, жълти или черни. Какво значение има, все са потници за 5 кила. Че и цял стек, поне 100 броя.

# 121
Изборът не е в поставянето на лексиконски критерии, а в персоналността. Колкото е по-специфичен един човек, толкова и критериите му са специфични за избор на партньор.
В живота няма чисти ситуации – един човек един ден го виждаш на върха, утре на дъното. Сложни сме хората. Въпросът е цялостно как се чувстват заедно двама. Ако си допълват нормалностите и ненормалностите по един хубав начин, какво по-хубаво.

# 122
Не е така. Всеки критерий е граница, но само долна. Нагоре - sky is the limit Wink
Ако ще само до цвят да е ограничен избора, все е нещо. Вие, жените, нали различавате много повече цветове от нас, мъжете?
А найлоновите торбички при мен вечеса забранени, потници няма. Има книжни кесии с различни големини, ама трябва да се държат с двете ръце отдолу Wink

# 123
Аз си имам платнени с дръжки Trollface книжните си ги дръж ти отдолу Trollface

# 124
Само да ви кажа да не останете разочаровани, ако търсите чувствителни, възпитани, нежни, разбиращи и мили мъже, няма да стане- те вече си имат мъже.

# 125
О, има такива. Не са с мъже. Но си имат други лудости.
Няма перфектни. И слава Богу.

# 126
Идеалният мъж:
- се прибира директно в къщи от работа,
- пуска пералнята,
- почиства къщата,
- приготвя вкусна вечеря,
- сервира масата,
…сяда и чака да се прибере другият гей.

# 127
Само да ви кажа да не останете разочаровани, ако търсите чувствителни, възпитани, нежни, разбиращи и мили мъже, няма да стане- те вече си имат мъже.

Ако занижиш критериите може и да намериш, но докато търсиш копие на Брад Пит и характер на "лошо момче" няма как да ти се получи.

# 128
По повод това, което написа Yan25 се върнах назад. Ами според авторката свестни мъже са тези, които са " далеч от пороци ". Много мъже са повече от свестни и нормални, но са пушачи, пият в компания. На някои от тях никой порок не им е бил чужд, когато са били млади ергени, но са страхотни съпрузи и бащи. Това пуританство няма да ти спомогне да откриеш свестен мъж.
Аз познавам само няколко мъже, които са далеч от пороци, ама хич не са секси и жена не са хванали.
Навремето си като бяхме ергени, най-много мацки въртяха тези с най-многото пороци.
Аз самият съм опитвал от много пороци - и пиене, и пушене, и трева, и бой, и курвалък, и залагане - пък ето, намерила се е жена и за мен, и още не е избягала. Е, от някои съм се опазил, например твърда дрога, измама, кражби, и т.н. дето вече минават може би не в графа неморални, ами и незаконни.

# 129
  • София
Може би, наистина най-точното и синтезираното определение е, жени, задържащи нормални мъже са тези, които избягват драмата.
Това автоматично изключва и всякакви токсичности, неопределености и безпереспективности.

Колкото повече драма има, толкова повече проблеми. Най-меко казано.

Лошото е, че при някои жени това е номер 1 фактор, критерий за избор. Необходимо и достатъчно условие, за да са с някой. Е, няма как да излезе нещо "нормално" при така дефинирана динамкиа.

След мурвалъка, следващото най-избягвано от нормалните мъже е "драма куините".

# 130
Какво пък им е страшното на въздържателите?
Мен ме плашат хора, които са безразлични към животни. Забелязала съм, че такива реално не съществуват - или обичат всички животни, или ги ненавиждат с различна степен на прикритост. А на човек, който мрази животните, нещо определено му има.
Съгласна съм. Мен ме плашат и хората, които обичат повече животните от хората и казват неща от сорта на "ако кучето ми ухапе детето, ще се отърва от детето, хъ-хъ". Тази мизантропия е скрита зад голяма любов и себеотдаденост към животинки, всичко е пухкаво и космато, обаче реално този човек страда от големи дефицити. Като цяло всеки, който казва, че обича животните повече от хората, ми е меко казано антипатичен.

# 131
Всякакви крайности са плашещи и говорят за дефицити.

# 132
Тези не обичат и животните, гаранция.
А моята поанта е друга - животните по принцип са в по-слаба позиция спрямо нас, можем буквално да ги смажем. Не е нормална такава омраза и агресия тип 'щот мога' към по-слабия.

# 133
За мен никаква агресия не е нормална. Не понасям агресивни хора - не е толкова трудно да си въздържан и да се държиш адекватно, особено пък в присъствието на други хора.

# 134
Нарцùса, абсолютно, хора, които са агресивни към животни са агресивни и към хора, които са по-слаби от тях - жени, деца, старци и т.н. Достатъчно е да видиш как някой подритва коте и ти става ясно що за човек е. Според мен тези хора са готови на всякакви жестокости стига да знаят, че няма кой да ги хване и съди.
На мен пък мисълта ми беше, че другата крайност - тази "любов" към животните и омраза към хората, идва от същия извор, но се проявява в диаметрално противоположно отношение. Просто животните няма как да те напуснат, правят това, на което ги дресираш, обичат те безусловно, разчитат на теб за храна, вода и други базови нужди, не могат да говорят, не могат да те напуснат, можеш да упражниш пълен контрол върху тях.
Сещам се за онази с кучетата от "Ергенът". Smiley

П.С. За да съм по темата, ето, че много неща, които биха се сметнали за нормални за друг, на мен ми светва голям червен флаг. За друга жена, ако мъж каже "ооо, обожавам животните, повече и от хората, кучето ми ме обича безусловно" сигурно ще се стори нормално, дори много положително.

Общи условия

Активация на акаунт