Отговори
# 135
По време на секс:
- Пено, мръдни малко ма
- Оти бе, Вуте, пречим ли ти?

# 136
  • София
Никога не е късно да се научи нещо ново. Между другото, спортът помага за идеи. Особено разни "женски" спортове тип пилатес, йога, аеробика и пр.

# 137
Ми не съм доволен. Как пък веднъж тая мойта партньорка след секс не извади ей така едни 100 лв да се почерпя. Иначе секса ни е добър. Тя понякога се събужда докато го правим. Ако успее да се събуди в самото начало на акта, се наслаждава на всичките 3 минути. Иначе бих променил цвета на тапетите.
А анджък! Ключът от палатката се крие в "трите минути". Ми, то за 3 минути не знам коя жена би се въобще възбудила, па камо ли насладила? Гледа да мине поредната досада в сън.
За досада не се плаща. Търси се паралелно задоволяване повече от 3 мин.

# 138
Никога не е късно да се научи нещо ново. Между другото, спортът помага за идеи. Особено разни "женски" спортове тип пилатес, йога, аеробика и пр.

Разбира се. Някога Кама сутра е било ръководство по борба, но после някой скучаещ хулиган нарисувал на фигурите полови органи и вижте какво се поучило...

# 139
Е ай ся, те позите се минават първия-втория месец. Или айде, първата година, ако щете. Ама аз мислех, че тука говорим за разнообразие след н-години. Кви нови толкоз да измислят Rolling Eyes разнообразието идва от мисълта, не от материята. Щото материята е константа, пък даже и с възрастта я някой се сецнАл в опит за акробатика Joy

# 140
  • София
Ми да си призная ние бяхме забили в 2 пози и това беше.

# 141
Предполагам, че повечето хора си имат любима поза/пози и си карат основно на тях. Понякога само вкарват някоя друга за леко разиграване, ама после пак на любимите.

# 142
Е, поне установихме, че начини за разнообразяване колкот щеш, важното е желание да има.

# 143
Щом се събужда - добър знак е.
Какъв е цветът на тапетите?
Е, тя само понякога се събужда, но аз си го обяснявам така, че когато не се събуди, не е в настроение за секс. Интересното е, че има някакво много странно съвпадение, което все още не мога да си обясня. Винаги, когато тя се събуди, звъни алармата на будилника. Чак ме побиват тръпки от такива зловещи съвпадения. Тапетите са пепел от рози, ама повече ми харесва пепел от зюмбюл.
Ми не съм доволен. Как пък веднъж тая мойта партньорка след секс не извади ей така едни 100 лв да се почерпя. Иначе секса ни е добър. Тя понякога се събужда докато го правим. Ако успее да се събуди в самото начало на акта, се наслаждава на всичките 3 минути. Иначе бих променил цвета на тапетите.

# 144
Предполагам, че повечето хора си имат любима поза/пози и си карат основно на тях. Понякога само вкарват някоя друга за леко разиграване, ама после пак на любимите.

По-скоро на по-ергономичните. Говоря за хора с дълъг семеен живот, с деца и натоварено ежедневие, когато вечер най-голямото им желание е да положат глава на възглавницата и да отнесат плувката. Ако намерят или прежалят сили за секс, гледат да е с тези пози и чалъми, които по най-бързия и с най-малко физически усилия начин ще задоволи и двамата. И когато тези упражнения се играят години наред...
После що им било скучно и предвидимо в семейното легло. Ами затова – от мързел и нежелание да си освободят време (и терен) за себе си.

# 145
Много зловещо. Аз бих преустановила секса.
Успех в смяната на тапетите!

Щом се събужда - добър знак е.
Какъв е цветът на тапетите?
Е, тя само понякога се събужда, но аз си го обяснявам така, че когато не се събуди, не е в настроение за секс. Интересното е, че има някакво много странно съвпадение, което все още не мога да си обясня. Винаги, когато тя се събуди, звъни алармата на будилника. Чак ме побиват тръпки от такива зловещи съвпадения. Тапетите са пепел от рози, ама повече ми харесва пепел от зюмбюл.

# 146

По-скоро на по-ергономичните. Говоря за хора с дълъг семеен живот, с деца и натоварено ежедневие, когато вечер най-голямото им желание е да положат глава на възглавницата и да отнесат плувката. Ако намерят или прежалят сили за секс, гледат да е с тези пози и чалъми, които по най-бързия и с най-малко физически усилия начин ще задоволи и двамата. И когато тези упражнения се играят години наред...
После що им било скучно и предвидимо в семейното легло. Ами затова – от мързел и нежелание да си освободят време (и терен) за себе си.

Това добре, ама защо трябва да е скучно да си карат в любимата поза?

# 147
Ами сигурно омръзва. Колкото и да обожаваш пържоли, ако ги ядеш всеки ден, по любимата рецепта, 20 години подред...
Понякога на човек му се прияжда и боб, ама пържолите стават за 15 минути, а боба трябва да го чакаш поне 3 часа.  Simple Smile

# 148
Подозирам, че след 20 години заедно се ядат пържоли 2-3 пъти месечно, в останалото време пости. Laughing Дано не съм права...

# 149
Подозирам, че след 20 години заедно се ядат пържоли 2-3 пъти месечно, в останалото време пости. Laughing Дано не съм права...

Не си права. Ние сме заедно 35 години и си хапваме пържолки 3-4 пъти седмично.
Не ни е и скучно, а ако стане никой не ни е задължил да ядем само пържоли?  Каквото ти се яде, това ядеш, важното е да не разнообразяваш менюто насила, а само когато искаш.

Общи условия

Активация на акаунт