Звездни компромати - Април' 23

• 306 316
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 490
Коментира ли се, че Амбър Хърд ще е в  Aquaman 2, в ексклузивен тийзър за ComicCon вчера се е потвърдило. Народът не е доволен.

https://twitter.com/DailyLoud/status/1651091232288849920

Щяла да има само камео, след като ролята й била намалена до минимум. Абе не знам, ама нищо чудно да ги изнудва с нещо. Тези секс партита не са били със случайни хора.

# 2 491
Специално изгледах Rum Diary. Амбър там е зашеметяваща красавица. Добре е маскирала природата истинската й същност.

# 2 492
Гледах клип на моделката Бояна Маринова - премахва белег от секцио при Калоян Денков. Клип е от IG, та няма да го качвам, който иска да го погледне. Учудих се, че се е съгласила в такива детайли да й заснемат операцията, та чак и отрязаното парче тъкан - брр. Тя нали е със заможен човек, едва ли й се налага да си снима нещата в такива детайли, за да й излязат подобренията без пари. Изглежда доста нежна и мила, но не толкова хубава като в IG.

# 2 493
  • София
Плевнелиеви и Деси Тенекеджиева
Скрит текст:

# 2 494
Да е жива и здрава и все така усмихната още дълги години!

Скрит текст:

# 2 495
Колко беше хубава Анджелина Джоли , сега на нищо не мяза. А Брат все по-хубав става.

# 2 496
  • Sofia
Гледахме ли голата рокля на Парис Джаксън?
Скрит текст:

Били графични изображения по плата, а не прозрачно.

# 2 497
  • Rock & Roll feeling ...
Да е жива и здрава Лили Иванова, казват, че навлиза в 90те си години.
Жена-епоха.

Анджелина е поостаряла, но все така красива. Подозирам, че ще старее като д-р Куин.

Тото просто си измисля, но говори на парасарка и не се мъчи да лъже логично. Явно мисли, че никой няма да забележи.

# 2 498
  • София
Гледах клип на моделката Бояна Маринова - премахва белег от секцио при Калоян Денков. Клип е от IG, та няма да го качвам, който иска да го погледне. Учудих се, че се е съгласила в такива детайли да й заснемат операцията, та чак и отрязаното парче тъкан - брр. Тя нали е със заможен човек, едва ли й се налага да си снима нещата в такива детайли, за да й излязат подобренията без пари. Изглежда доста нежна и мила, но не толкова хубава като в IG.

Аз уж си падам по гнусни неща, но онова изрязаното парче месо доста ме отврати.
А Бояна си премахва белег с нов белег. Отделно как й се виждаха и белезите от силикона...

# 2 499
kukumiavka, Денков обясни, че белег ще има, но много тънък и няма да има сраствания. Сега дали е така - не знам! То си е пак рязане, защо да не се образуват пак…

# 2 500
  • софия
Джони с Ал Пачино в Париж. Ще снимат нов филм.
Скрит текст:
Ой! Това е сбъдната мечта 🤍

# 2 501
Вчера гледах снимки на Ал Пачино, но ми стана тъжно и не ги пуснах. Много е остарял, то не че ние все млади и красиви си стоим, но той си е голяма звезда.
Скрит текст:

Дарина Павлова е станала /пак/ баба. Дъщеря и Паула е родила

# 2 502
Ал Пачино е един от най-невероятните актьори на всички времена изобщо. Повечето актьори, дори и да са много добри, играят често по един и същ начин. Том Круз например имам чувството, че играе с една и съща физиономия цял живот. Ал Пачино е напълно различен в Усещане за жена и в Кръстникът. Пълно превъплъщаване.

# 2 503
  • на село
Винаги съм се чудила къде е сексапилът в Джони Деп. С напредване на възрастта заприлича на подпухнал пияница, който може да омагьоса само винарките, кръжащи около него. Чудно ми е какви роли ще играе оттук нататък. Последно съм го гледала в Туристът - ми, хич не ми беше секси с тези бузки.

# 2 504
Джони има уникални очи и устни има нещо индианско в него(май имаше такива корени, ако не бъркам). Но в момента и на тази снимка ми прилича на клошар.
Към невероятните актьори прибавям Де Ниро и Хопкинс-титани!

Общи условия

Активация на акаунт