Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 94 195
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • вкъщи
Да, мисля че това е класическият зелен чай, а кремът е с друг аромат. Чайовете на Арден са нетрайни, поне това което съм имала.

# 586
Искрица, този Давидов особено ако е класическия на мен ми е много остър. Виж в Лили Дрогерие версията Street Fighter. Чудесна ще е за млада госпожица. Сравнително трайна е и отново има ДНКто на класическия. Там те пращам да го пробваш, иначе цената онлайн разбира се е доста по ниска отколкото в Лили.

# 587
Street Fighter горещо препоръчвам лято свежест море в бутилка

# 588
Момичета, мисля, че някъде из темата беше споделяно, но какво се случва в последно време, всички парфюми си приличат, нямат никаква индивидуалност. Помирисвам нещо уж ново и то ми прилича на 3- 4 други парфюма. Много странно, чудех се в мен ли е проблема?

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 11:30 от mariposa333

# 589
  • Пловдив
И аз го забелязвам.

# 590
И аз,затова спрях да купувам,но не спирам да ви чета:)

# 591
последно аз се оплаквах от предлаганите в Дъглас, че всички са ми еднакви. затова предпочитам нишовата парфюмерия, обаче сега и там нещата са доста сходни. мисля поне половината от новите предложенията са вариации на Angel's Share, Delina, Baccarat,Erba Pura.

# 592
Според мен е много трудно да се сътвори нещо, което не прилича на друго. В началото на парфюмерията сигурно често са създавали непознати дотогава аромати, но в днешно време няма как да се получи. Включително съществуват и разни наистина екстравагантни парфюми. А и много от нас вече са запознати със значителен брой аромати и е трудно да бъдем изненадани. Намирам го за съвсем естествено.

# 593
да, така си е. Аз не съм баш колекционер, Купувам , за да има какво да нося и се старая да нямам твърде сходни аромати, затова и ми прави впечатление, че новите творения обикновено са варианти на нещо, което имам. Затова и напоследък много и не купувам, освен не е някоя много изгодна сделка....

# 594
  • все тук
Здравейте, моля за компетентно мнение - до този момент съпругът ми неизменно ползва само и единствено парфюм "Аква" на Булгари. Сега иска да го смени. Въпросът ми е какво бихте препоръчали като близък аромат, трайност, сигурен сайт, от който да го поръчам. Благодаря!

# 595
# 596
  • София
Ако му е толкова любим парфюма нека да опита и други, но може и да се зареди докато още го има, също и версията Marine. Писа се, че тази серия е спряна и вече трудно и рядко се намира. Има ги в момента в Парфимо https://www.parfimo.bg/nai-tarseni/?search=Bvlgari&phrase=0&f[sex][]=4&page=1

# 597
По тази причина и Лука Турин наскоро (преди две-три седмици) обяви, че след 40-годишна кариера се отказва да пише за парфюми, загубил бил интерес и не му носело удоволствие да пробва новости. Напълно логично, според мен

# 598
  • Някъде там
Благодаря на всички, които отговориха на въпроса ми за Davidoff Cool Water.
Днес ще отскоча до Лили да видя кои варианти имат и да го тествам.
Ако не ми допадне ще поръчам този.

# 599
Момичето в Капри е много сладък цитрус, но за съжаление излита за около 20 минути, има трайност н боди мист.....

Общи условия

Активация на акаунт