Лидл 174 - априлска цветна

• 92 240
  • 1 321
  •   1
Отговори
# 1 200
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 201
И пак са се оляли. На кого му трябват 5 кутии топено сирене?  Ни приложение имам, ни лента, нито в магазина ще ходя. Бойкот!
Пет ли ?Даже петнадесет може да си купиш,ей така за спорта,кой ще ги яде обаче!

# 1 202
  • София
Може да изтича срока на годност на топенето сирене.

# 1 203
  • Mostly in my mind
Напоследък е доста ясно изразена подобна политика при големите вериги. Вземи 1 и второто ще е на 50% или вземи 3, 4тото безплатно. Не ми харесват изобщо такъв тип промоции. Аз искам едно пък!

# 1 204
  • Ст Загора
И пак са се оляли. На кого му трябват 5 кутии топено сирене?  Ни приложение имам, ни лента, нито в магазина ще ходя. Бойкот!
Пет ли ?Даже петнадесет може да си купиш,ей така за спорта,кой ще ги яде обаче!
Аз тъй взех крем Флан 4 ×6 бр един брой 100 гр  . 3 +1 подарък  беше купона. Уж за свекървата за почерпка .....
Да точно с годност до 8 май беше крема.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 17:13 от nasito8988

# 1 205
Авокадото дали е хубаво?

# 1 206
Напоследък е доста ясно изразена подобна политика при големите вериги. Вземи 1 и второто ще е на 50% или вземи 3, 4тото безплатно. Не ми харесват изобщо такъв тип промоции. Аз искам едно пък!
Според мен всичко това е вследствие на инфлацията. Хората не купуват защото е скъпо, стоките застояват и от магазина се чудят как да ги продадат, за да не ги изхвърлят поради изтичащ срок на годност.

Да похваля лешниковия сладолед голяма кутия за 4,49 лв. Приятен вкус, отгоре е поръсен с натрошени лешници, лешникова паста и какаов сироп. Много добро съотношение качество - цена.

# 1 207
  • София
Нали виждате, че са пуснали и купон с Лаваш 4+1.
Много харесвам Лаваш, ноооо 5бр. са много. Голямо ядене ще падне, а сме 4 човека. И смятам, че ще ни дойдат в повече 5 опаковки.

# 1 208
  • Mostly in my mind
Ние една опаковка не може да изядем, понеже ги взимам само за каката за училище, каква остава за 5.
Да, от инфлацията и застоелите стоки е. Да си намалят цените и спекулата, може би щ е е по-добра политика.

# 1 209
Нямам купон за лаваш, но не ми и трябват 5 броя.
Не е ли по-добре за магазина, ако наистина искат нещо да се продаде бързо, да пуснат намаление за една - две бройки?! Много често, когато има купон за нещо и ограничението е до 3 броя, купувам 1-2, няма нужда от презапасяване.

Днес следобед имаше от всичко, което си бях набелязала : сирене 1+1, средиземноморска шунка 1+1, кремчетата излязоха с намалената цена.
Купих си олио на 2,59лв (произведеното в Карапелит), че моето е на привършване.
Успях да върна и няколко пластмасови бутилки, много е лесно, много удобно.
Лента нямам, не ми е важно, последните два месеца не успях да я запълня докрая, много малко от "подаръците " купувах.

# 1 210
И аз нямам лента. Явно два месеца имам, два месеца нямам

# 1 211
  • Sofia
Според мен всичко това е вследствие на инфлацията. Хората не купуват защото е скъпо, стоките застояват и от магазина се чудят как да ги продадат, за да не ги изхвърлят поради изтичащ срок на годност. ...
Дали още се чудят, понеже изобщо не са го измислили както става ясно.

И аз не харесвам тоя тип промоции.... какво ти, направо ме отказват. То да бяха 3 на цената на 2 иди дойди, ама 4-5...

# 1 212
  • Mediterraneo

Изобщо не е от напоследък, няма общо с инфлацията от последната година. В Испания е практика отдавна, в Лидл- не толкова често срещана. Често се възползвам да заредя някакви неща, които така или иначе ползвам. Напр. три продукта на Дав, плащаш само два; второто на 50% или пък цената на втория артикул се акумулира и в края на месеца ти дават ваучер за спестеното.

# 1 213
  • Mostly in my mind
Е, да, ама не говорим за Испания. Simple Smile

# 1 214
  • In transit
Уфф, и мен много ме дразнят. Превръща се в масова тенденция по всички магазини. Имам чувството, че от тези промоции намазват основно фирми/заведения. Как не бих дала 15-20лв за крема сирене или друг продукт и да напълня хладилника в 5 опаковки.

Общи условия

Активация на акаунт