Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 7

• 137 165
  • 3 084
  •   1
Отговори
# 1 350
Poli-tod, според мен, даже няма значение възрастта толкова. В момента, в който жената иска нещо сериозно, това пречи на мъжа да се чувства млад и го натоварва, хехехе. Тя и млада може яко да се лепне, а по-голяма да го играе непукист. Валерия, обаче, определено не е лепка, и добре се държи и то, имайки предвид какво й скроиха.
 Но е така, не познавам мъж, който да се кефи на жена, която му влиза със заявка за сериозност. От мъжа тр да си дойде това.
Въпреки това, не виждам Елена да му е виснала на раменете. Дори в инстаграм се вижда, че има богат социален и професионален живот и има с какво да си запълни времето и набере емоции и без Евгени.

Лъвица, всяка има позитивни и негативни черти, въпросът е, кои ни импонират на нас лично.
На мен не ми е любимото манипулативността на Елена, но много ми харесва това, че има акъл, има стратегия, играе с хъс, интелигентна е, сексуална е, разкрепостена е в някаква степен, гражданин на света. Дори това, че майка й има три деца от три различни мъже по онова време, вече ми е заявка, че в нея има адаптивност и бунтарство, защото майка й е била бунтар и бед бич навремето. Тоест, не робува на стереотипа за добрата хрисима женичка. Харесва ми това, че въпреки, че не е най-красивата, не седи в ъгъла да чака, ами вади другите козове. Харесва ми, че много добре усеща Евгени, неговата тъмна страна, не е заслепена. Харесва ми, че не е груба, че не простее, не е агресивна, не е елементарна. Абе, кефи ме!

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 13:10 от MariyaHris

# 1 351
Не съм фенка на Пам, даже напротив. Ама Елисавета е направо гнусна като започне с обидите. Личи страшно много злоба. Това е жена над 30 с бизнес и висше образование?

# 1 352
Боряна не беше ли от по-малък град - нещо Дупница, Кюстендил ми се струва?  Наясно сме как в подобен тип градове всичко за всички се знае, всички се познават пряко или косвено. Изобщо не съм убедена, че само е предполагала за това че мъжът до нея е с дете и половинка. Не е убедителна и в интерпретацията на събитията, както и в демонстрираното разкаяние. Страшно близка е по вамп-излъчване до Ирина и нищо не е в сътояние да я спре, ако набележи "обект". Фалшива и престорена стеснителност- коя стеснителна девойка се обезобразява по подобен кифленски начин?
Валерия се опитва да запази достойнството си и е възприела тактиката на изчакване и ненамеса. Това влудява свикналите с агресивно-нападателния ѝ стил Девойка от Облегалката и съдружие - вкупом се чудят "Какъв е заявеният мотив тази безкнижница да не ни фрустрира?" И пращат сигнали чрез клетата безхарактерна Певица- дано се валидира отново конфликтът, че в противен случай си остават без антипод и започва със собствена светлина да блести безличието им и скромната природна красота.
Ако от своята висота на облегалката Елена се нуждае от криво огледало в лицето на Валерия, за да омае Евгени, по-добре поне да не стърчи по коктейлите. Да се позиционира около Валерия, да я провокира и директно да я конфронтира, за да разобличи злото.
Елисавета за едно беше права във вчерашния епизод- зададе съвсем резонен въпрос на Елена защо тя може да пита или беше "анкетира и коментира"  всички за всичко?
Ирина ме отблъсква с излъчването си на тетка тип "житена питка' още от промото на сезона. Характер не е да уязвиш Виктория или да стъпчеш лицето на "пиклата", характер е да приемеш достойно и хубавото и лошото, да го преработиш в своя полза. Тя се самоизлага като човек, не я съдя като жена- красотата е субективно понятие.
Джия във фолксредите и като представителка на Трети Ешалон на Пайнер, е свикнала на подобен тип подлизурско, нагаждаческо, компромисно поведение. Личен избор, за да оцелее.
И за финал- другарски съд в предишен епизод имаше и към Поли от ПлАмена и компания, защо е с враговете. Така вече стават поне две скастрените от лагера на добрите, а може и повече да са?

# 1 353
  • София
Грозно е поведението на Елисавета със сигурност. Подозирам, че има някаква доза провокации и дразненe от другия лагер - но това не я оправдава. Би значело, че са я свалили на тяхното ниво. Подозирам, че довечера ще й е последният ден - Евгени излиза на среща с Пам, която му разказва за борбата си с хорското мнение - Алисавета напада Пам за килограмите - главата й отива. The end.

# 1 354
Изглежда ми, че с Валерия, Евгени се чувства някак си по-млад и склонен към емоции, може да се отпусне повече, докато Еленка не е първа младост и играта с нейните чувства може да се окаже много ангажираща в един момент за него, тя е настъпателна и манипулативна и доста по-умна от него, ще си го омотае като нищо, но смятам, че именно това го е разбрал и дава заден, макар и не толкова видно засега. Един вид с Валерия може да пробват да си поживеят ако решат( ако е взаимно), при Еленка е по-сложно за Евгени, защото май няма много емоции и чувства от негова страна, но въпреки това я цени и уважава(ако изключим момента с извинението).
С Елена не са ли на една възраст?
Аз не съм много ок с възрастовите разлики - 2-3 години е нормално (за който и да е от двойката), повече започва да създава проблеми, а 10 определено са много - имат различни мечти и очаквания от живота - примерно тя тепърва трябва да се реализира в някакво поприще, а той вече е уседнал и знае какво иска от живота.
Дундуркането е досадно - непрекъснато ще очаква подкрепа и ще се чувства потисната, ако не я получи...

Естествено, ако единият от двамата е готов да жертва част от мечтите си, тогава може и да се получи.

# 1 355
От всички най-симпатична започва да ми става Айлин. Най-позитивна е някак и не говори никога лошо за другите. Възможно е всичко да е селекция и монтаж, ако не е, много ме впечатлява. Смя се наистина на подигравките на Елисавета за целувката на Евгени с пам, но се оправдаваше защо се смее и по едно време стана и си излезе. Може пък и всичко да е обмислено и поведението и да не е искрено, но във всеки случай е приятно.

# 1 356
  • somewhere over the rainbow
Нарочиха Валерия заради интереса на Евгени и край няма тази злоба и завист, дори след като той вече почти не я отразява.
Да, само заради това я нарочиха. Горкото момиче - бяла и добра, умна, разговорлива, позитивна, усмихната, не е самовлюбена /"Мен целият свят ме знае, колко съм естествена ...я се осъзнай, бе момичее"/, не се смее на злобни коментари, даже не ги подкрепя, не ходи да унищожава групови срещи и т.н. и т.н. Ние, дето не я харесваме, също ѝ завиждаме за интереса на Геньо. Нищо друго! Признах си.
Между другото вече и ние, а и те, виждаме, че интересът му се поизмести. Но не само, че никой вътре, освен Валето, не проявява завист и злоба към Елена, ами и нови приятелки намира.
Истината е, че някои хора имат неприятно присъствие. Просто при някои то е неприятно за повече хора. Не е задължително да завиждаш на човек, за да не го харесаш - просто не го.

# 1 357
Елисавета със злобните въпроси към Пам след срещата не виждам с какво са я провокирали? Непредизвикано гадна е, просто нормалният човек не може да повпрва, че има хора, които са непредизвикано злобни. Но има такива!  Самата Елисавета е ГРОЗНА и вътрешно и външно и изглежда с десетилетие над обявената си възраст. Очевидно пие. Просто мн неприятен човек. Аз не мразя никого в това шоу, дори Габи беше проста, но е на 19 и я оправдавам донякъде. Но Елисавета истински ме отблъсква, най-гнусният и противен участник в това риалити, няма нито едно ридийминг куолити, както казва Елена.
Валерия и Айлин не са ми противни, в никакъв случай, Вал леко ме дразни с аплоато  на царя-слънце, а Айлин даже си ме и кефи.
Абе всеки си дразни с  нещо, но обективно зъл и гаден там е само Елисаветка. Да я махат най-после.

# 1 358
  • Варна
Между другото, понеже е игра, брои ли се за безобидна шега? Народната топка си е доста агресивна игра... Питам, че нали вчера имаше подобни казуси Satisfied
Не бяха започнали още играта.

# 1 359
  • Разпиляна във въображението
Ох, къде Валерия е говорила с такава злост към Елена? Елена обаче злослови с Пам против нея от много време. Дори във вчерашната игра едни закани бяха... И другите жени не толкова се радват за Елена /освен клакьорката Пам/, а са доволни, че на Валерия й е криво.

# 1 360
Валерия и Айлин наистина изглеждат надменни, обаче си седят в ъгъла и никой не занимават със себе си. Провокациите идват от страна на другия лагер. Затова за мен другият лагер са виновни. Нарочиха Валерия заради интереса на Евгени и край няма тази злоба и завист, дори след като той вече почти не я отразява. Или нещо ни се спестява? Едно към едно с треперенето всеки епизод на Капитонова, Денис и Людмила дали най-накрая Виктор ще изгони Александра.
.....
Елена дори сега, когато е звездата, повече я вълнува да и е гадно на Валерия, отколкото на нея да и е кеф заради Евгени.

е то ясно като бял ден отношението, от което следват и провокациите, почваме от пейнтбола

Пам – Уцелих Елисавета, йес! Точно Елисавета исках да уцеля, единствено и само нея, хи хи хи от сърце

Джия: Цел номер едно е да бием, цел номер  двееее е да унищожа Айлин и Валерия хъхахъъъхааа
Джия: Най-много се кефя на това ъхахаъ, че уцелих Айлин хми хми... В главата хми хи.
Пръснах и каската.

Елена: Гледам ги как са се покрили като хрисими малки овчици, обачееее атакувам наново. Стратегията ми е като в живота – Офанзива до дупка.

Елена за Валерия: Най ще ми е сладко да я гръмна аз . На мушка ми е, клъц. Няма шанс

Елена: Всяка победа ми е сладка, особено когато разгромим Айлин и Валерия. Просто черешката на тортата, крем – брюле, крем.

Ирина – Добре какво става там, да няма силно ранени хора или нарочно симулират болка, за да задържат Евгени

# 1 361
  • София
Между другото, понеже е игра, брои ли се за безобидна шега? Народната топка си е доста агресивна игра... Питам, че нали вчера имаше подобни казуси Satisfied
Не бяха започнали още играта.

Точно както не бяха започнали играта на Истината или се осмеляваш? Wink

# 1 362
Относно "копирането" на танца на Елена от Айлин - тя Айлин направо е открила топлата вода с това да танцува без музика. Както и писмата на Валерия - той света не е чувал преди, че може да се пишат писма между мъж и жена. Ми дайте и да не се масажират, щото видиш ли Джия била масажирана. А и аз що си мисля, че за копиране на танца и дума не може да става, защото Айлин и Евгени танцуваха настрани от другите, които не ги виждаха, а тя каза само на приятелките си. Но дори и да са знаели другите, не виждам как може да се говори за копиране - танцуването, целуването, галенето, диалога.... колкото и да са еднакви в същноста си, всъщност са различни, в зависимост от това, с кого извършваш тези действия.

# 1 363
Боряна не беше ли от по-малък град - нещо Дупница, Кюстендил ми се струва?  Наясно сме как в подобен тип градове всичко за всички се знае, всички се познават пряко или косвено. Изобщо не съм убедена, че само е предполагала за това че мъжът до нея е с дете и половинка. Не е убедителна и в интерпретацията на събитията, както и в демонстрираното разкаяние. Страшно близка е по вамп-излъчване до Ирина и нищо не е в сътояние да я спре, ако набележи "обект". Фалшива и престорена стеснителност- коя стеснителна девойка се обезобразява по подобен кифленски начин?
Валерия се опитва да запази достойнството си и е възприела тактиката на изчакване и ненамеса. Това влудява свикналите с агресивно-нападателния ѝ стил Девойка от Облегалката и съдружие - вкупом се чудят "Какъв е заявеният мотив тази безкнижница да не ни фрустрира?" И пращат сигнали чрез клетата безхарактерна Певица- дано се валидира отново конфликтът, че в противен случай си остават без антипод и започва със собствена светлина да блести безличието им и скромната природна красота.
Ако от своята висота на облегалката Елена се нуждае от криво огледало в лицето на Валерия, за да омае Евгени, по-добре поне да не стърчи по коктейлите. Да се позиционира около Валерия, да я провокира и директно да я конфронтира, за да разобличи злото.
Елисавета за едно беше права във вчерашния епизод- зададе съвсем резонен въпрос на Елена защо тя може да пита или беше "анкетира и коментира"  всички за всичко?
Ирина ме отблъсква с излъчването си на тетка тип "житена питка' още от промото на сезона. Характер не е да уязвиш Виктория или да стъпчеш лицето на "пиклата", характер е да приемеш достойно и хубавото и лошото, да го преработиш в своя полза. Тя се самоизлага като човек, не я съдя като жена- красотата е субективно понятие.
Джия във фолксредите и като представителка на Трети Ешалон на Пайнер, е свикнала на подобен тип подлизурско, нагаждаческо, компромисно поведение. Личен избор, за да оцелее.
И за финал- другарски съд в предишен епизод имаше и към Поли от ПлАмена и компания, защо е с враговете. Така вече стават поне две скастрените от лагера на добрите, а може и повече да са?
И към Виктория също, докато "ядяха" луканка, но признавам си, от видяното Виктория все по-малко ми харесва.
Иначе на мен епизодът що-годе ми хареса ако не беше очевидната сценаристка диктовка на поне 50 % от действието. Песента на Джия и Евгени беше приятна. Айлин вече да реши дали ще го играе "сладко разсеяно неутрална" или ще заеме още по-заявена с кикот позиция до Елисавета и Валерия ( и Виктория вече де). Меган - ти ли си бащата на децата ми?! Започнаха го с намеците и "сериозните" си намерения всички. Поли и тя прелита от единия в другия лагер с детското гласче и инфантилно поведение, струи безсилие от това момиче. Друго не ми се коментира засега.

# 1 364
Скрит текст:
Валерия и Айлин наистина изглеждат надменни, обаче си седят в ъгъла и никой не занимават със себе си. Провокациите идват от страна на другия лагер. Затова за мен другият лагер са виновни. Нарочиха Валерия заради интереса на Евгени и край няма тази злоба и завист, дори след като той вече почти не я отразява. Или нещо ни се спестява? Едно към едно с треперенето всеки епизод на Капитонова, Денис и Людмила дали най-накрая Виктор ще изгони Александра.
.....
Елена дори сега, когато е звездата, повече я вълнува да и е гадно на Валерия, отколкото на нея да и е кеф заради Евгени.

е то ясно като бял ден отношението, от което следват и провокациите, почваме от пейнтбола

Пам – Уцелих Елисавета, йес! Точно Елисавета исках да уцеля, единствено и само нея, хи хи хи от сърце

Джия: Цел номер едно е да бием, цел номер  двееее е да унищожа Айлин и Валерия хъхахъъъхааа
Джия: Най-много се кефя на това ъхахаъ, че уцелих Айлин хми хми... В главата хми хи.
Пръснах и каската.

Елена: Гледам ги как са се покрили като хрисими малки овчици, обачееее атакувам наново. Стратегията ми е като в живота – Офанзива до дупка.

Елена за Валерия: Най ще ми е сладко да я гръмна аз . На мушка ми е, клъц. Няма шанс

Елена: Всяка победа ми е сладка, особено когато разгромим Айлин и Валерия. Просто черешката на тортата, крем – брюле, крем.

Ирина – Добре какво става там, да няма силно ранени хора или нарочно симулират болка, за да задържат Евгени

Това е военна игра - нормално е да имат хъс. Ненормално е да стоят и да чакат да ги застрелят, както направиха някои други.

Сценката с раната беше за реклама.

Общи условия

Активация на акаунт