Априлските джуджета хапват кашички, попарки и пюрета

• 7 855
  • 303
  •   1
Отговори
# 135

Аги ми приятелки сме си що, нещо лошо ли има Thinking и с тебе сме пили кафе няма нищо лошо ама ако и ти се буташ за Анжелка, сори  Laughing

Пете, ами нищо лошо де, аз какво съм казала!? Naughty Анжела е готино парче, добра партия е, определено, а майка й няма да я коментираме просто - свекърчо ще си падне по тъщата, 1000000% Mr. Green И виж, то ние едни ще си кроим, те някой ден децата друго ще ни скроят, така че не се знае - може някоя нощ да се скиват в някоя дискотека мой Тони и нейна Анжелка и нема Пешо, нема Гошо! Съдба, нека не й се врем в очите, тя си знае работата.... hahaha
Айде   bouquet
И кафето напролет така като гледам...

ЛеСи, ако Саш бе предложил обрязване може би щях да склоня. Наистина е по-хигиенично /така съм чела, не съм виждала Crazy/, пък и това не е присъщо на мюсулманите...не че религията означава нещо. В българия има един негативизъм, който хич не е оправдан, особено на фона на брадясали, смърдящи на чесън и пот мъже на средна възраст - колкото искаме си ги има по улиците ни - бати и българите, какво като пишките им не са обрязани Crossing Arms Така че направете най-доброто за детето си, а не по предразсъдъци, както съм и сигурна че ще направите де... Peace[/color]

# 136
Ей, мацки с мъже Водолеи, я ми кажете и ваште ли са такива деца и такива непукисти или само моят е такъв. Wink
Моят е цар на непокизма Joy.Аз му казвам "СЪСТОЯНИЕ ЧУК"

Чаена -аз предложих обрязване отдавна,ама ме изгледаха УМНО Close

# 137
Ами то май си има една такава зодия непукисти - зодия мъж

# 138
Цвети, аз ако спомена "обрязване" пред свекър ми ще трябва да си обуя обувките и да се ритна сама навън, за да не ме рита той, не че живея у тях, но няма да ме изгледа с добро око. Еле пък както обича "резняците". А аз си държа на мнението, че не пишката прави мъжа, а мъжът прави пишката.... всъщност много си е важна, та не знам дали е в сила този израз в случая Mr. Green но така де, не мисля, че бих се пулила на това явление пред погледа ми  Laughing А за хигиената съм сигурна!

....Саш вече похърква, Тони също, аз влизам да се къпя - сега ми е паднало, комшиите не са в банята и мога да се моля за добро налягане, както и за топла вода в достатъчно количество.

От утре мисля да включа кисело мляко, но каква марка да бъде?! newsm78

# 139
  • Boston, MA
Абе какво обрязване бе, живеем във век с течаща вода, а и България не е точно в пустинята. Миене му е майката. Ще се отлепят един ден тези пишлета, няма страшно.

Тук е доста популярно обрязването, все още над 50% от момчетата минават под ножа. През 70-те е било възхвалявано като хигиенично, и още се мисли така. На практика се премахва голяма част от чувствителността на пениса, да не говорим колко е варварско на малкото бебе да му резнеш кожичката без упойка. Категорично против съм. Ако имаш религиозни причини, разбирам. Ама за хигиената няма да се съглася.

Мойто мъж е на границата между Водолей и Риба, аз съм Дева, Дани би трябвало да ни командори. Но той засега е доста мек и спокоен. Ще го видим какъв ще стане.

И все забравям - добре дошли на Котето и Елидима!

# 140
Аги, днес в тоз вид ли ще се гмуркаш при "вълчо" Wink

# 141
  • София
Ей, мацки с мъже Водолеи, я ми кажете и ваште ли са такива деца и такива непукисти или само моят е такъв. Wink
Моят е цар на непокизма Joy.Аз му казвам "СЪСТОЯНИЕ ЧУК"
Същата работа, лошото е, че ми е и много смешен и не мога дълго да се сърдя  Close

Дея, спешъл фор ю, си отворих бирката. Нещо от НГ не ми се пие, и ние вървиме към отбиване, дете от кърма мама от бира, ега ти  Crazy

Сетих се, че утре съм именячка, та викам, яяяя Йорданке Отвори бирата, кАжи едно Наздраве  Mr. Green

# 142
  • София
Мале Агиииииииии  Shocked Shocked Shocked Забравих, че си отворих бира   Mr. Green ЗанемЕх  Mr. Green

Малко се пие в тази държава  Thinking Mr. Green

# 143
  • София
Девойки, много пишете бре. С тези темпове на 2 дни нова тема ще се почва Simple Smile
Днес направихме визита до частното педи, че ни предстои третата ваксина ДТК, а държавната педка отказва да я бие. Според частния няма проблем и ще взема да му я сложа на мой риск. Вече 3 месеца отлагаме, заради 3 дневния ужас след втората ваксина, а роднините взеха да ме натискат (особено свекъра), защото имало огнища на коклюш в БГ. Та на 9-ти ни стискайте палци да няма изненади след ваксината. Докторът ми препоръча да спра захранването и до края на следващата седмица Емо да остане само на кърма, така щял да му се повиши имунитета  newsm78 Ама като не разбирам ще го послушам. То и нашето захранване до никъде, така че няма да има проблем.
След това минах през работата ми да подам молба за майчинските дето ми се полагат и там ме застреляха с 3 вида бланки-декларации. Гооооляма простотия, но държа да ги получа.
Хора, голям ми е проблема с нощния рев. Реват ли малчовците ви след като заспят Емо в съня си започва да пищи. Пак ме гонят мераци да го оставям да спи сам в кошарата, но след 5-тото разпищяване и гушване от моя страна кръстта ми взе да отказва. Затова все още спя с малкия, а таткото ни е командирован в другата стая. Иначе за моя радост Емо заспива вече в разумното за мен време 21:00 часа, но до полунощ се налага да го гушвам поне 4 пъти. Понякога се дере и трудно го успокоявам, а понякога само като го гушна заспива сладко. Чудя се какво му става и дали е нормално. А забравих да питам доктора днес  smile3511
И друго щях да пиша, но умората си казва думата.
Лека и спокойна вечер!

Наздраве Данче! newsm24

# 144
И аз се оцъклих #Crazy
за зодиите: мъжо - козел /чук не ама пън Mr. Green/, аз близнаци, дребо овне
по тоя повод навремето като забременях и виках: или ще е теле или ще е овне
и мъжо рогато - малееееееееееее много рогати ще ми станете
ама псле се успокоявах: ама ние близнаците сме мнооооооооого народ и двайсе рогати да сте ще се оправим!
та наистина си е така - аз ги командоря - заега
аз пък съм навита на обрязване - много просто - за мен тая пишка/демек обрязаната/ си е нормалната аз вече не помня как изглежда необрязана newsm78

# 145
Хайде наздраве и от мен Wine Glass
Аз нещо не нося на твърд алкохол, да не говорим че от една бира и почвам да се хиля и се зачервявам Joy
Татито телец пак ми сготви и гледахме филмче, при нас важи май максимата, че любовта на жената минава през корема Joy а пък си и личи де Embarassed
Филипа спотайваш се за Аптамила нищо не обясни по-подробно Sunglasses
Почти всичко е ял Теди в готови пюрета с изключение на екзотични такива като манго и т.н. Mr. Green
ra4e и ние с писък се събуждаме или по точно в просъница го прави това нощем  Tired пъхам бутилката с вода и после бибата и в добрия случай се завърта и откъртва, но с тия зъби се приспивахме и на ръце понякога...
МОЛЯ, КАЖЕТЕ СЪВЕТ за този рев докато го обличам вечер преди да го нахраня с млякото  newsm78 само при нас ли е това-много е неприятно.....

# 146
  • 2 етажа над тавана

Хора, голям ми е проблема с нощния рев. Реват ли малчовците ви след като заспят Емо в съня си започва да пищи. Пак ме гонят мераци да го оставям да спи сам в кошарата, но след 5-тото разпищяване и гушване от моя страна кръстта ми взе да отказва. Затова все още спя с малкия, а таткото ни е командирован в другата стая. Иначе за моя радост Емо заспива вече в разумното за мен време 21:00 часа, но до полунощ се налага да го гушвам поне 4 пъти. Понякога се дере и трудно го успокоявам, а понякога само като го гушна заспива сладко. Чудя се какво му става и дали е нормално. А забравих да питам доктора днес  smile3511

Раче, точно преди малко това ревях в кю-то на Данчето, същата картинка сме с тоя нощен рев - много ме притеснява вече. Преди 2 нощи така рева - гушках я, духнах й в лицето, щипнах носа, нищо не помогна, накрая добарах една плюшена котка, дето мяка и от нея спря да плаче и продължи да си спи. Друг път само като я гушна и спира. А и аз все забравям да питам педката, къде ми е акъла направо не знам вече.

# 147
Здравейте, мамчета!
Аз минавам само да се запиша набързо и ще бягам, че утре заминаваме за Балчик - малко разтоварване в един спа-център, че вече луднах направо. Оставих Катето при майка ми и ще се завърнем благополучно, надявам се, чак в понеделник. Айде чао, като се върна ще наваксвам с четенето  Simple Smile

# 148
  • 2 етажа над тавана
Пльоснах снимки в албума с наздравиците! Айде глейте и се смейте! Whistling

# 149
  • София
Здравейте, мамчета!
Аз минавам само да се запиша набързо и ще бягам, че утре заминаваме за Балчик - малко разтоварване в един спа-център, че вече луднах направо. Оставих Катето при майка ми и ще се завърнем благополучно, надявам се, чак в понеделник. Айде чао, като се върна ще наваксвам с четенето  Simple Smile
Без коментар!
Браво, да се наглезиш и за нас!  Hug

Деичка, да не потъна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт