🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 550
  • 890
  •   1
Отговори
# 510
  • Другата България
Мария ще я изработят според мен.
Дани ще е шестия, нали синузита го каза.

# 511
  • София
Не не, забравяме острова. От там ще се завърнат ... един или двама... Значи финалисти остават твърдата петорка. Или без Геновева, ако се върнат двама от острова.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 21:53 от Каlista

# 512
Снежана отново се изяви. Казва на Стефан да слезе на земята, и че Войните биха предпочели да изгонят Тино (пред него) , защото Тино е от категорията точно на Павел и  Цецо. А Стефан не е. Такт? Какво е това?
Ами, да му го каже, той е пълно мекотело....със сигурност Тино е по-силен играч от него. Снежана може в момента да си говори каквото иска, защото е ясна.

# 513
Снежана отново се изяви. Казва на Стефан да слезе на земята, и че Войните биха предпочели да изгонят Тино (пред него) , защото Тино е от категорията точно на Павел и  Цецо. А Стефан не е. Такт? Какво е това?
Ами, да му го каже, той е пълно мекотело....със сигурност Тино е по-силен играч от него. Снежана може в момента да си говори каквото иска, защото е ясна.

Тино е свестен и добър в игрите, но е доста пасивен като цяло. Няма да се учудя ако си тръгне преди Чефо.

# 514
  • София
Аз разбрах Ваня, че ще имаме шестима от племето и тогава ще се върне/върнат от Острова. Така полуфиналът ще е от 7 или 8. Съмнява ме да продължат след това със съвети, по-скоро с игри ще е.

Може и да не съм разбрала правилно.

Мария играе, адаптивна е и все не е на дъното. Сега не ѝ вярват, но има време да ги убеди отново.

# 515
Мария трябваше да си мълчи за идола. Или искаше да се хареса на Едис и Цецо?

Дали тя има капацитета да изиграе петорката?

# 516
  • София
Аз разбрах Ваня, че ще имаме шестима от племето и тогава ще се върне/върнат от Острова. Така полуфиналът ще е от 7 или 8. Съмнява ме да продължат след това със съвети, по-скоро с игри ще е.

Може и да не съм разбрала правилно.
Аа, може и аз да не съм разбрала...
Хахаха, Благо как се подмазва на Станилия Trollface

# 517
  • София
Благой гладен няма да остане. Кой какво прави, на него все някой му готви. Grinning

# 518
Хесусе, Татяна говори за социална игра... Хващам ви малко по средата на епизода, но като чета, нямам желание май да връщам да гледам от началото.

# 519
  • София
Татяна и реч Joy
Простотия до шия.

# 520
  • София
Боже, как бих се накефила, ако след тая реч излезе номинирана Татяна Joy
Но уви... Скука...

# 521
  • София
Татяна май имаше предвид "огорчение", но каза "отегчение". После: "Ние сме си червени от началото и ще играем със сините." Каза едно голямо нищо. Няма грам съчувствие към Георги, той и да иска, не би могъл да я разбере.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 22:41 от La Vikinga

# 522
Навлезе отново итрата във фазата на зациклянето. Тотално безинтересно. Петоркатаэ дори вече си ги подрежда. Кое да ми задържи интереса -Дани или Мария ще е 6-ти. Е с тези продуценти толкова, тотално оплескан сезон. Предварителни уговорки, неясни правила.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 22:21 от gerido

# 523
  • София
Чефоо... Чефо! 

# 524
Татяна май имаше предвид "огорчение", но каза "отегчение". После: "Ние сме си червени от началото и ще играем със сините." Каза едно голямо нищо. Няма грам съчувствие към Георги, той и да иска, не би могъл да я разбере.
Георги няма право да говори, но сега беше добър момент да се прекръсти, докато слуша Татяна. Малко в стил "прибери си вересиите".

Общи условия

Активация на акаунт